| Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост
Нула
Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Юли 31, 2011 12:30 am
|
| | |
| Автор | Съобщение |
|---|
Елеонор Бенет Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Брой мнения: 2980
Character sheet Най-важното за героя: Елеонор Бенет е от семейството на известни холивудски лица. Кара се със сестра си неведнъж и от една година насам не са се виждали, нито чували. Нора е преуспяваща актриса. Най-добрата ѝ приятелка, Стейси Хатауей, винаги е била до нея и я е подкрепяла. Влюбена е до болка в Джовани, но той е направил неща в миналото, които руокоската не може да подмине с лека ръка.
 | Заглавие: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 12:01 am | |
| Е, всякакви смешни изцепки, на които сте били свиделети или преки участници, можете да споделите тук. _________________
 Put on your pretty lies, you're in the city of wonder Ain?t gon? play nice, watch out you might just go under Better think twice, your train of thought will be altered So if you must falter be wise.
 |
|  | | Елеонор Бенет Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Брой мнения: 2980
Character sheet Най-важното за героя: Елеонор Бенет е от семейството на известни холивудски лица. Кара се със сестра си неведнъж и от една година насам не са се виждали, нито чували. Нора е преуспяваща актриса. Най-добрата ѝ приятелка, Стейси Хатауей, винаги е била до нея и я е подкрепяла. Влюбена е до болка в Джовани, но той е направил неща в миналото, които руокоската не може да подмине с лека ръка.
 | |  | | Стейси Хатауей Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2966
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 12:10 am | |
| Хайде аз да ви кажа за Боби секса. Та така бях в един ресторант и излизам да говоря по телефона и отпред едно момче ми вика: - Може ли да се запознаем? - Да.- и му казах името си, а той ми вика: - БОБИ СЕКСА съм аз! |
|  | | Ребека Хърд-Ууд Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2255
Character sheet Най-важното за героя: Редактор на сп. Vogue
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 12:21 am | |
| Госпожата по етика, първи час за учебната година: - Деца имате ли? *пауза* Въпроси.
Миналата зима, с едно момиче вървим към вкъщи: (Аз)- Не плюй снега бе! (Тя)- Ама и той ме плюе!
Преди няколко дни с една приятелка срещаме съученик, pain in the ass: (Аз)- Гледай лошо. (Тя)- Ама... как се гледа лошо? (Аз)- Е не знам, свий очи все едно ти се ходи до тоалетна.
Телефонен раговор с друг close-to-my-heart индивид: (Аз)- Дънките ми горят! (Той)- Оо, и аз се радвам да те чуя. (Аз)- Не бе, нагря ме лаптопа. |
|  | | Хелена Клаус Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2199
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 12:27 am | |
| Седнала съм с една приятелка на една пейка и покрай нас минава един такъв, съмнителен тип. (Той) - О, мацета, искате ли чипс. (Аз) - С какво е? (Той) - С пиле. (Аз) - Е, сори, аз съм вегетарианка! (Той) - Споко, и пилето беше вегетарианец. // Днес се пребоядисах в червено, след това нашите ме изпратиха до магазина. Минавам си покрай едни ченгета съвсем спокойно. - Ммм, цесекарка!
|
|  | | Селена Самър Hollywood's Elite.

Брой мнения: 738
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 9:39 am | |
| Такам, няколко от милионите изцепки на мен и една моя приятелка.
*по телефона* Тя: А, бе .. коя зодия бяхме вчера?? Аз: Ъъъъ ... ми не знам.
*на площада; снимаме се (тоест, тя снимаше мен); до мен на един куп стоят якетата и чантите* Аз (застанала мирно и не мърдам вече пет минути. хд): Айде бе, снима ли? Тя: Сега, стой. *след две минути* Аз: Айде бе, какво стана? Тя: Ама не ме стресирай!! Аз: Хубаво, ама айде по-бързо, че замръзнах. Тя: Ма махни го тоя десет-тонен-купен-дрех от там, че много грозно излиза снимката!
[десет-тонен-купен-дрех ~ куп от дрехи, който тежи десет тона]
Мм, мисля да спра, защото и без това не се сещам други смешни (от толкова много е трудно да отсееш най-добрите. хд). Ако се сетя ще пусна пак. (:
|
|  | | Таря Тайтейлилан Shining star

Брой мнения: 244
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 10:02 am | |
| Една приятелка: - Мия.. ти си кентавър под прикритие!
В час по БЕЛ, края на миналата учебна година, учителката казва годишните оценки. Аз държа един нож за рязане на хартия. *Даскалицата* - Ъм, Мария... за какво ти е тоя нож? *Аз* - О, нека не ви притеснява! Чакам само да ми кажете оценката и си го прибирам...
В мола с приятелка излизаме от киното. Аз си ровя в чантата: - Ния? Имам тризъбец в чантата си. *Ставаше дума за една от ония коктейлни клечици, обаче беше във формата на тризъбец. ;д
В училище, аз и една съученичка си приказваме. Изведнъж тя ме хваща за раменете. - Мия, страшно е! Трябва да ми помогнеш! - Хм.. кажи? - Някой ми е откраднал Bake Rolls-а! |
|  | | Ребека Хърд-Ууд Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2255
Character sheet Най-важното за героя: Редактор на сп. Vogue
 | Заглавие: Re: Изцепки Нед Сеп 25, 2011 11:04 am | |
| Покрай този нож за хартия се сетих, че тази година госпожата по български се ровеше из някакви списъци и мърмореше, че няма ножица. После вдигна глава и попита: - Някой да си носи нож? Със сигурност е ставало дума за нож за рязане на хартия, но всички първо се сетихме за хладното оръжие. |

| Заглавие: Re: Изцепки Сря Сеп 28, 2011 9:02 pm | |
| Разговор в училище: Една съученичка: Ти си на диета, нали? - Да. - И какво не ядеш? - Хляб, разни тестени неща, сладко, шоколад, пържени картофи, месо... - Чакай, така ще е по-лесно... Какво ядеш?
Класната миналата седмица: На последното контролно повечето от вас от 11 точки на последната задача имат 3. Pleine desastre.* И тов аотново ни навежда на мисълта, че трябва да започнете да учите най-сетне, да си седнете на четирите буквички и да зубкате до безкрайност! * "Пълна катастрофа" - френски.
Вчера, когато класната отсъстваше, дойде заместничка. Ние класната я наричаме Мадам, понеже тя ни преподава френски, а и не се обръща на "госпожо". - Къде е Мадам? - Няма да идва до края на седмицата. Аз: *вади медицински картон и извинителна бележка* Мммм добре... Значи сега Вие сте Мадам? |
|  | | Ейвъри Мичъл Addicted to Hollywood

Брой мнения: 692
 | Заглавие: Re: Изцепки Чет Сеп 29, 2011 8:36 pm | |
| Изцепка от днес Влизаме със съквартирантката ми да пазаруваме в турския магазин ( в Кьолн някои неща ги има само там) и се нареждаме на касата и гледаме, че от другата страна касиерката прави някви схеми с някъв клиент. *Съквартирантката* - Казах ти аз, че тука въртят някви далавери. Клиентът и касиерката ни поглеждат, но нищо не казват... *Съквартирантката* Оооопс, далавера май е турска дума... *Аз* Емиииии, даааа (бурен смях) *Съквартирантката*продължава да си мърмори някви работи... *Клиентът* - Откъде сте момичета? Чувам Ви, че на български си говорите. Спокойно, 5 години работих в този магазин, най-добро качество е. |

| Заглавие: Re: Изцепки Чет Сеп 29, 2011 11:42 pm | |
| Днес със заместничката по френски водим някакъв диалог и тя накрая: - 'Айде да минем на френски. Аз: - 'Айде не.
Даскалицата по БЕЛ: Мария, защо си дошла на училище с тия плажни обувки?? (бях със сандали на седем-сантиметров ток с адски фини каишки). Една съученичка ми се взира в сандалите и вика: - Госпожо, на ваше място не бих пробвала да ходя с такива обувки по плажа...
Вики гордо към учителката по химия: Ние цепим бързо! |
|  | | Джесика Парис Shining star

Брой мнения: 364
 | Заглавие: Re: Изцепки Пет Сеп 30, 2011 5:07 pm | |
| Беше днес когато ни проверяваха дали всички сме тук. Аз си седях на чина докато не казаха: -Виктория? -А,кво?-казах. -Добре,значи е тука.
Незнам дали ви е смешно,но на мен ми е смешно хдд |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |