Мурасаки Мамеха Shining star

Брой мнения: 277
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Яну 29, 2012 10:47 pm | |
| До миналата година любим ми беше House MD, но сега вече не го следя. В момента версията на ВВС на Шерлок Холмс много ми харесва. Редовно гледам Отчаяни съпруги, Клюкарката, Как се запознах с майка ви и Двама мъже и половина. |
|
Хелена Клаус Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2199
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Яну 29, 2012 11:03 pm | |
| Мисля, че е време и аз да си обновя листа със сериали. Доктор Ху - невероятен, ъмейзинг, страхотен и просто... актьорския състав са толкова талантливи, всичките до един. Обожавам го! Касъл (Касъл, Касъл, Касъл, Колко мъжествено красив съм ;дд) Няма как да не го спомена. Невероятен сериал, който ме е карал хем да се смея, хем да се дера от плач. А Нейтън Филиън е просто гениален По същите причини харесвам Чък и Теорията за Големия Взрив. Напоследък започнах да гледам и Хавай 5-0. Макар че е младо сериалче, вече си има утвърден сюжет и страхотна актьорска игра. Обожавам. White Collar. Oбожавам умния престъпник <33 Нийл Кафри е точно такъв. Дневниците си губят чара, но засега Тайния кръг издържа фронта, да го видим... Hart Of Dixie - много е свеж, много е чаровен. А и музиката, макар и кънтри, е супер. |
|