| Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост
Нула
Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Юли 31, 2011 12:30 am
|
| | |
| Автор | Съобщение |
|---|
Lyla Garrity New place. New star. New life.

Брой мнения: 184
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Любим сериал Сря Сеп 21, 2011 6:52 pm | |
| Friday Night Lights,#1 Glee Отчаяни съпруги Под прикритие Седем часа разлика Столичани в повече Мечтатели Листопад Supernatural *това са основно (: |
|  | | Mo Benjamin New place. New star. New life.

Брой мнения: 171
 | Заглавие: Re: Любим сериал Пон Окт 24, 2011 2:13 pm | |
| Имам доста любими сериали, но най-любими са ми: The Nine Lives Of Chloe King Friends Vampire Diaries Secret Circle Pretty Little Liars |
|  | | Ребека Хърд-Ууд Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2255
Character sheet Най-важното за героя: Редактор на сп. Vogue
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Ное 13, 2011 5:41 pm | |
| How come I've never seen this topic before? o.O
Suits! Suits! Господи, Харви! Защо готините пичове са само по филмите, dammit?
По същество, за мен този сериал е шестица от тотото! Остроумието на Харви донякъде ми напомня на доктор Хаус, а самия сериал като цяло има доста прилики с White Collar. След първата серия, просто нямаше как да спра да го гледам - много е добър и е изключително интересен. Ако го захванете, няма да съжалявате! Да не ви плаши факта, че става дума за право и може би половината от изразите няма да са ви ясни - Костюмарите компенсира със страшни сладури откъм каст, а и Дона е много готин персонаж. С няколко думи - страхотен, свеж, забавен и добре написан! _________________ We can fight our desires. But when we start making fires, we get ever so hot, whether we like it or not.
 They say we can love who we trust, but what is love without lust? Two hearts with accurate devotions and what are feelings without emotions? |
|  | | Destiny Hope. New place. New star. New life.

Брой мнения: 64
 | Заглавие: Re: Любим сериал Съб Яну 28, 2012 11:05 am | |
| The Vampire Diaries The Secret Circle Gossip Girl Pretty Little Liars 90210 Revenge |
|  | | Ребека Хърд-Ууд Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2255
Character sheet Най-важното за героя: Редактор на сп. Vogue
 | Заглавие: Re: Любим сериал Съб Яну 28, 2012 2:34 pm | |
| I AM SHER-LOCKED!
Sherlock- да се чуди човек как не се сетих за този сериал по-рано. Удивителен е, прекраснически разкошен и толкова затрогващ, че ти взема и ума, и дума. Мога цял ден да говоря за него без да се уморя или дори да си поема дъх- толкова голямо въздействие ми е оказал. Изключвам мини-инфаркта, който ми докара с новината, че нов сезон ще има чак догодина. Insolent bastards -.-
От скоро също започнах да следя и Revenge, като заместител на всичко, що е в някакви почивки, прекратени снимки и други такива. Необичайно ми е да гледам по-модернизиран граф Монте Кристо в пола и токчета, но не мога да скрия симпатията си, също.
И, разбира се, Lost Girl. Може би едничкият сериал с фантасмагорични мотиви, който все още не ми е втръснал. И да, това е намек, че Дневниците на вампира стана голяма боза, no offence. Следя му всяка серия с интерес и чакам развитие по случая Кензи-Хейл, мхм. _________________ We can fight our desires. But when we start making fires, we get ever so hot, whether we like it or not.
 They say we can love who we trust, but what is love without lust? Two hearts with accurate devotions and what are feelings without emotions? |
|  | | Eloise Frisbey Addicted to Hollywood

Брой мнения: 519
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Яну 29, 2012 10:43 pm | |
| | Ребека Хърд-Ууд написа: | Sherlock- да се чуди човек как не се сетих за този сериал по-рано. Удивителен е, прекраснически разкошен и толкова затрогващ, че ти взема и ума, и дума. Мога цял ден да говоря за него без да се уморя или дори да си поема дъх- толкова голямо въздействие ми е оказал. Изключвам мини-инфаркта, който ми докара с новината, че нов сезон ще има чак догодина. Insolent bastards -.-
И, разбира се, Lost Girl. Може би едничкият сериал с фантасмагорични мотиви, който все още не ми е втръснал. И да, това е намек, че Дневниците на вампира стана голяма боза, no offence. Следя му всяка серия с интерес и чакам развитие по случая Кензи-Хейл, мхм. |
Ние с теб май ще продължаваме да откриваме още общи теми.. Та аз продължавам с Дневниците, въпреки че май и при мен вече се губи тръпката. Някак си става предсказуемо действието и ги няма онези обрати, които ти задържат погледа както в началото. Но все пак е по-добре от Тайният кръг, който така и не издържах да изгледам. Шепот от отвъдното си ми остава класика, но само по-ранните епизоди. Последните нещо ги занемаирих и май няма шансове за тях. Hart of Dixie супер сладък сериал с Рейчъл Билсън, който започнах от скука и се продължи с него. Въобще е нещо като Анатомията на Грей и Превратностите на живота в едно. White Collar (покрай Хел го подхванах и аз). Също го препоръчвам стига да ви е интересно разгадаването на случаи или просто да харесвате сериали със замесени полиции, ФБР, ЦРУ и там подобни. Не, че всичките ги има на едно място, но е от този род. И последно нещо, с което се приспивам - От местопрестъплението, всички видове (тоест Маями, Ню Йорк и Лас Вегас). Просто без да чувам част от тях няма да мога да заспя. |
|  | | Мурасаки Мамеха Shining star

Брой мнения: 277
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Яну 29, 2012 10:47 pm | |
| До миналата година любим ми беше House MD, но сега вече не го следя. В момента версията на ВВС на Шерлок Холмс много ми харесва. Редовно гледам Отчаяни съпруги, Клюкарката, Как се запознах с майка ви и Двама мъже и половина. |
|  | | Хелена Клаус Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2199
 | Заглавие: Re: Любим сериал Нед Яну 29, 2012 11:03 pm | |
| Мисля, че е време и аз да си обновя листа със сериали. Доктор Ху - невероятен, ъмейзинг, страхотен и просто... актьорския състав са толкова талантливи, всичките до един. Обожавам го! Касъл (Касъл, Касъл, Касъл, Колко мъжествено красив съм ;дд) Няма как да не го спомена. Невероятен сериал, който ме е карал хем да се смея, хем да се дера от плач. А Нейтън Филиън е просто гениален По същите причини харесвам Чък и Теорията за Големия Взрив. Напоследък започнах да гледам и Хавай 5-0. Макар че е младо сериалче, вече си има утвърден сюжет и страхотна актьорска игра. Обожавам. White Collar. Oбожавам умния престъпник <33 Нийл Кафри е точно такъв. Дневниците си губят чара, но засега Тайния кръг издържа фронта, да го видим... Hart Of Dixie - много е свеж, много е чаровен. А и музиката, макар и кънтри, е супер. |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |