Катара Айроу Addicted to Hollywood

Брой мнения: 672
 | Заглавие: Re: Кой филм или сериал гледахте последно? Съб Фев 04, 2012 11:21 pm | |
| The Girl With The Dragon Tattoo- не знам защо, но много исках да го гледам, въпреки че не знаех за какво иде реч в него, но не останах разочарована. |
|
Enid Everdeen. New place. New star. New life.

Брой мнения: 39
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Кой филм или сериал гледахте последно? Съб Фев 04, 2012 11:24 pm | |
| Star Wars Episode II Attack of the Clones. Усещам как започвам да ставам фен на поредицата. Трябва да кажа, че в този Епизод, Хейдън е повече от неповторим. Няма как да пропусна и Натали Портман. *Анакин/Падме шипър for life. xD* |
|
Allie Hamilton New place. New star. New life.

Брой мнения: 71
 | Заглавие: Re: Кой филм или сериал гледахте последно? Съб Фев 11, 2012 7:38 pm | |
| 3 метра над небето - току-що и автоматинчно влиза в списъка ми с любими филми. |
|
Стейси Хатауей Be as perfect as I am.

Брой мнения: 2966
Character sheet Най-важното за героя:
 | Заглавие: Re: Кой филм или сериал гледахте последно? Съб Фев 11, 2012 7:42 pm | |
| | Allie Hamilton написа: | | 3 метра над небето - току-що и автоматинчно влиза в списъка ми с любими филми. |
До поне 1 час след като гледах за първи път не можех нито да пиша или нещо от сорта, единственото което правех е да рева истерично.
А по темата последно гледах " Ловец на глави" |
|
Juliet Evans New place. New star. New life.

Брой мнения: 60
Character sheet Най-важното за героя: - Получава диплома за завършено образование, когато е на шестнайсет, защото е домашна ученичка през целия си живот, което и е позволило да не се съобразява стриктно с учебната програма, одобрена от министерството за училищата. и да получи дипломата си по-рано. - Учи четири години право в Иейл. - О, да, спада към "известната част на обществото", защото е дъщеря на президента на Съединените Американски щати, което само по себе си предполага, че където и да ходи винаги е придружена от охрана. - Присъства често и по-рядко организира сама благотворителни балове и вечери.
 | Заглавие: Re: Кой филм или сериал гледахте последно? Съб Фев 11, 2012 9:21 pm | |
| Казваш го на човек, чиито любими филми никога не са със хепи ендинг и без поне един мъртъв готин герой; тази вечер ще гледам Жената на пътешественика във времето, така че го смятам като изгледан. А ако знаеш други подобни филми ( с изключение на Remember me, The Town, чийто край също не ми се понрави и лицето ми бе мокро от сълзи, а други точно в момента не се сещам), пиши ми на ЛС с предложения ;дд
П.П. Това е другия ми акаунт  |
|