Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Развлечения: Спомени от миналото лято [Готова тема]

Go down

Развлечения: Спомени от миналото лято [Готова тема]

Писане by Лилия Ууп on Нед Юли 31, 2011 7:08 pm

Спомени от миналото лято.

Лятото е в разгара си - всички са се изнесли по плажа. Някой просто да отпочинат, други да се насладят
на мускулите на момчетата, които тичат, плуват или просто са се излегнали по
плажа.Спомням си как и аз миналото лято идвах на плажа, за да се любувам на полуголите мъже, които виждах около мен. Особено на спасителя. Винаги си поставях хавлията близо до мястото, където седеше той. Влизах в морето, когато и той влезеше. Правех всичко възможно да привлека вниманието му, но той така и не ме забелязваше. В продължение на един месец, ходих всеки ден на плаж, поставях хавлията си на едно и също място и по всякакви начини се опитвах да заговоря спасителя.
Един ден някакво момиче започна да се дави във водата. Видях как спасителят притичва покрай мен и когато я извади от водата ѝ направи дишане уста в уста. В този миг ми просветна. Трябва и аз да се престоря, че се давя. Тъй като днес едно момиче беше се опитало да се удави, бях решила, че утре е моя ден.
Когато на другата сутрин отидох и той беше там. Поставих хавлията си на същото място, намазах се с слънцезащитно олио и влязох във водата. Вървях докато можеш. Когато спрях да усещам пясъкът под краката си реших да спра. Обърнах се към брега и реших, че не съм достатъчно навътре. Заплувах още малко и почти бях стигнах шамандурата, когато спрях. Поех дълбоко въздух и се гмурнах. След секунда започнах да се давя. Да, преструвах се, но все пак се давех. Виках за помощ и размахвах ръце във въздуха. По едно време нещо ми завлече крака. Беше подводно течение.
Изведнъж от преструвки, че се давя наистина започнах да се давя и да се боря за глътка въздух. Да, спасителят ми се притече на помощ, но не му се наложи да ми прилага дишане уста в уста. Дори името му не разбрах. След този инцидент си казах, че повече няма да отивам на плаж, само заради някакъв си спасител.Дами, ето ви един съвет:
Не си струва да се опитвате да се давите, само за да се опитате да привлечете вниманието на спасителя. Всъщност, въобще не се опитвайте да се давите, само за да привлечете вниманието на даден мъж - все пак вашият живот е много по-ценен, от който и да е друг.
Автор: Лилия Ууп
Фотограф: Кристофър Старк

_________________

~
Go on and try to tear me down.
I will be rising from the ground,
Like a skyscraper.

avatar
Лилия Ууп

Брой мнения : 55

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите