Hollywood stars
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

If you can make it here, you can make it anywhere.

ИндексPortalВъпроси/ОтговориРегистрирайте сеВход
Вход
Потребител:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Да Броим До 1000
Нед Апр 29, 2012 2:20 pm by Мел Петрова

» Аватарът или подписът на предния потребител?
Нед Апр 29, 2012 2:19 pm by Мел Петрова

» Да броим до 0
Нед Апр 29, 2012 1:23 pm by Мел Петрова

» Така се казва...
Нед Апр 29, 2012 1:09 pm by Мел Петрова

» Спам владения... vol.5
Нед Апр 29, 2012 1:02 pm by Мел Петрова

» Игра на думи
Пет Апр 27, 2012 9:08 pm by Кейт Стивънс

» Отговорете на въпроса с въпрос
Сря Апр 25, 2012 5:23 pm by Мел Петрова

» Опишете настроението си с емотиконка
Сря Апр 25, 2012 5:23 pm by Мел Петрова

» От песен на песен
Сря Апр 25, 2012 5:22 pm by Мел Петрова

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 0 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 0 Гости :: 1 Bot

Нула

Най-много потребители онлайн: 20, на Нед Юли 31, 2011 12:30 am
Екипът

Share | 

Изоставената сграда

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Елеонор Бенет
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Брой мнения: 2980

Character sheet
Най-важното за героя: Елеонор Бенет е от семейството на известни холивудски лица. Кара се със сестра си неведнъж и от една година насам не са се виждали, нито чували. Нора е преуспяваща актриса. Най-добрата ѝ приятелка, Стейси Хатауей, винаги е била до нея и я е подкрепяла. Влюбена е до болка в Джовани, но той е направил неща в миналото, които руокоската не може да подмине с лека ръка.

ПисанеЗаглавие: Изоставената сграда   Съб Юли 30, 2011 2:26 pm

Това беше изоставена сграда, която беше довършена в строежа, но в нея не живееше абсолютно никой. Намираше се в една задънена улица, може би и заради това нямаше жители вътре, но така и така тя си остана там без да бъде събаряна наново. С времето, тя беше започнала да се руши. Хората обаче винаги й намираха приложение и всички не бяха за хорските уши.

Put on your pretty lies, you're in the city of wonder
Ain?t gon? play nice, watch out you might just go under
Better think twice, your train of thought will be altered
So if you must falter be wise.
Върнете се в началото Go down
Джаксън Кларк
New place. New star. New life.

Брой мнения: 183

Character sheet
Най-важното за героя:

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Чет Авг 11, 2011 5:32 pm

Скоро щеше да стане вечер и реших да изляза. Облякох си едни дънки и риза и излязох от вкъщи. Започнах да се разхождам по оживените улици на Холивуд, които сякаш никога не спяха. Нямах идея къде отивам, просто ми беше станало скучно да си стоя вкъщи цял ден. След Гламър партито бях доста изтощен, защото бях работил цяла вечер, та чак до сутринта, когато то приключи. Трябваше да съм първият и последният, който излиза, за да мога да заснема всичко, което се случваше. Докато си мислех изведнъж се озовах в гетото на Холивуд. По дяволите. Не исках да идвам тук, но краката ми сами ме довлекоха. Това беше едно от най-опасните места, защото имаше всякакви бандити, а престъпления се случваха редовно. Видях едно момиче с руса коса, което изглеждаше стреснато и изплашено. Доближих се.
- Не е ли малко опасно за едно беззащитно момиче да се рахожда тук? - попитах я и я погледнах топло, за да разбере, че не искам да я нараня или нещо подобно.
Sarah - Kwain O'Conner.

Брой мнения: 114

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Чет Авг 11, 2011 5:59 pm

Натали беше подкарала видимо старият си пикап по пълните улици на Холивуд, чудейки се как да избегне целият този трафик. Май преместването и' тук не бе особено добра идея и определено бе доста голяма грешка от нейна страна и единственото което я задържаше тук бе кариерата и'. Е определено можеше да я зареже, нямаше да и' е чак толкова мъчно за нея.
Само след миг Натали с учуда, бе забелязала че се намира в Гетото. Споменах ли, че не беше особено добра в ориентацията си, дори и с карта в ръка, а нейната карта винаги стоеше в жабката на старият и' пикап, който беше пред смъртното легло и се движеше като по чудо.
Е добре, че поне нямаше да се набива на очи с тази трошка.
Тя паркира близо до някаква сграда и слезе от колата си започвайки да крачи към видимо страшният обект.
- Не е ли малко опасно за едно беззащитно момиче да се разхожда тук? - попита някакво момче, гледайки я с миловиден и топъл поглед.
- Беззащитно ли? Боже...само защото съм момиче вече ме мислят за беззащитна пъзла! - повдигна тя вежда, като не пропусна да се заяде с момчето. Е такъв и' беше характера и трудно се кротваше.
Джаксън Кларк

Character sheet
Най-важното за героя:

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Чет Авг 11, 2011 6:54 pm

Поведението й не ми направи никакво впечатление. Всички звезди в Холивуд бяха надути или поне се опитваха да бъдат такива, а на някои определено не им се получаваше. Опитваха се да показват егото си под път и над път и понякога чисто и просто ставаха смешни. Продължих да се усмихвам и се доближих до непознатата. Предполагах, че е известна личност. Бях с поне половин глава по-висок от нея.

- Не съм казал, че си пъзла. Просто се съмнявам да държиш пистолет в себе си - смигнах й и се усмихнах отново.
Междувременно прокарах пръсти през кестенявата си коса. Беше невъзпитано да не се представя, затова го направих.
- Джаксън Кларк, фотограф - подадох ръка, а ъгълчетата на устните ми образуваха поредната усмивка.
Sarah - Kwain O'Conner.

Брой мнения: 114

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Чет Авг 11, 2011 7:14 pm

- Е не можеш да си сигурен и че не нося. - смигна му блондинката, като ъгълчетата на устните и' се извиха в предизвикателна усмивка. Е естествено не носеше оръжие в себе си, но не беше нужно и другите да си мислят така...нали!?
Момчето се представи на Натали, като дори каза и за професията си и момичето реши да не невъзпитано за това пое ръката на ъ-ъм Джексън.
- Натали Скай! - представи се момичето като нямаше никакво намерение да взима примера му и да издава на показ това че е "известна", доколкото това важеше за нея. Е да известна, но определено не и в Холивуд.
- Е как един фотограф се оказва в "Гетото", не мисля че сте дошли тук, за да снимате "забележителностите", тъй като тук има огромна липса на тях. - намигна му тя, приближавайки се още повече към сградата, а любопитството и' се увеличаваше с всяка изминала стъпка.
Навлизайки в двора на сградата тя видя стълбище и се запъти към него, сядайки на второто стъпало, без да и' пука особено за прахта и мръсотията царяща тук...беше попадала на много по - лоши неща и това тук почти не и' правеше впечатление.
Джаксън Кларк

Character sheet
Най-важното за героя:

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Чет Авг 11, 2011 10:10 pm

Проследих с поглед всяко нейно движение и с бавни стъпки я последвах, но не седнах на стълбите, защото беше прекалено мръсно и прашно. Подпрях се на стената и я загледах. Натали Скай. Добре, поне не се държеше гадно и наменно, както преди малко.
- Приятно ми е - казах и стиснах устни.
Какво ли наистина правеше едно момиче в гетото? Със сигурност не живееше тук, а и бях убеден, че беше наясно с нещата, които се случваха всеки божи ден - кражби, грабежи, отвличания, изнасилени момичета, та понякога дори и убийства.
- Какво мога да правя... просто исках да отида някъде и краката ми ме доведоха тук. А ти какво правиш тук? - полюбопитствах и я загледах.
Кейт Стивънс
Addicted to Hollywood

Брой мнения: 518

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 5:52 pm

Кейт закрачи насам-натам.Е,това определено не беше място за момиче като нея,но все пак искаше да се поразходи.Беше и се насъбрало прекалено много и имаше нужда от малко въздух.Не стига че майка и не я посети нито веднъж през петте години в болницата,но имаше и наглостта да и се обади и да я покани на следобеден чай с новия и ,,татко",сякаш не тя беше причината да отиде в онова отвратително място...Запали една цигара и вдиша дълбоко.Всъщност нямаше значение,тя и без това нямаше да отиде,а и радът и харесваше.Изглеждаше като приятно място за живеене,имаше много барове...определено можеше да удължи престоя си тук...
Изведнъж Кейт чу шум зад себе си и се завъртя рязко.Очите и не бяха съвсем привикнали към светлината,но можеше да различи нечия фигура зад полуразрушената стена от дясно.
Тейт Палмър
Addicted to Hollywood

Брой мнения: 527

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 6:17 pm

Тейт безуспешно пропиля деня в разговори с познати и бивши съученици или колеги - никой не можеше да му предложи нищо. Очевидно не му бе писано да си има собствен дом. Отчая се до такава степен, че дори не бе в настроение за престой в бар, в компанията на чашка качествен алкохол.
Реши да се разходи, но далеч от "светските" улици на Холивуд, а някъде, където беше по-спокойно. Избра гетото за тази цел. Бе идвал тук и преди, за да мисли или когато нямаше къде да преспи. Сети се за изоставената сграда, в дъното на една улица, и се запъти натам.
Запали цигара и вдиша голямо количество никотин, което обгърна дробовете му като пелена. Докато вървеше си припомняше сцени от случката с Майра и думите, които бе изрекъл след това и се чудеше дали не бе сгрешил.
Тейт стигна порутената постройка, която едвам се държеше, и навлезе сред тухлите и останките.
Забеляза нечии силует и точно преди да каже нещо, се спъна в някаква счупена плочка. Фигурата се обърна към него рязко и Палмър видя очертанията на русокосо момиче. Всичко, което успя да каже, заради болката, бе:
- Здравей.. Съжалявам, ако съм прекъснал нещо.
Кейт Стивънс
Addicted to Hollywood

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 6:27 pm

Кейт присви очи и забеляза момчето което току-що я беше поздравило.Беше висок и русокос, а в ръката си държеше,или поне до преди малко,цигара,която сега лежеше на пода.Сигурно се бе ударил и я бе изпуснал.
-Здравей.-отвърна Кейт.-Не,не прекъсваш нищо.
Остана загледана в него малко по-дълго от обичайното.Той изглежда живееше на бързи обороти.Може и да бе на няколко метра от нея,но тя можеше да се закълне че подушва алкохол и веднага съжали че не си бе взела за из път.А и..господи изглеждаше и смътно познат..но едва ли го бе срещала.Сега бе възможно най-далече от миналия си живот.
-Цигара?-предложи тя подавайки му кутията.
Тейт Палмър
Addicted to Hollywood

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 6:46 pm

Момичето огледа Тейт, докато той псуваше изпуснатата цигара и разтриваше коляното, което бе ударил лошо, когато се спъна.
След като реши, че така или иначе няма какво друго да направи, освен да изчака болката да премине, отправи поглед към русокоска.
Тя бе по-ниска от него и притежаваше изключителни, златни къдрици, в тон с ясно сини очи. Опита се сети дали я познаваше, но само бледи спомени и толкова неясни, че се отказа да мисли.
Момичето, чието име все още не знаеше, му предложи цигара. Палмър отиде при нея и пое кутията, вадейки си една и палейки. Дръпна си няколко пъти и издиша дима, след което добави:
- Благодаря. Казвам се Тейт, между другото.
Стори му се странно, тъй като обикновено никога не се представяше пръв, но винаги имаше изключения за всичко. Не добави клишираното "приятно ми е", защото можеше и да се окаже, че не му е, кой знае.
- Може би си дошла тук, за да си сама? - попита след малко Тейт. - Ако искаш ще си тръгна?
Кейт Стивънс
Addicted to Hollywood

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 7:01 pm

,,Тейт,а?"помисли си Кейт.По начина по който си дръпваше,явно пушеше от доста време.
-Кейт.-представи се и тя и се усмихна.
След което седна на един камък,кръстосвайки крака и потупа мястото до себе си.За нейна радост той прие мълчаливата и покана и седна.Господи умираше за една глътка от какъвто и да е алкохол.И изведнъж и просветна.Имаше малко заделена текила за спешни случаи във вътрешния джоб на якето.Случаят определено беше спешен.Бръкна,като се молеше да не го е извадила при някое от пранетата и..слава богу не беше.Точно понечи да пийне жадно,като си припомни че не е сама и най-малкото трябваше да спазва добрите маниери.Пийна една глътка и му предложи бутилката.
-Искаш ли да пробваш?-попита,въпреки че вече знаеше отговора.
Тейт Палмър
Addicted to Hollywood

ПисанеЗаглавие: Re: Изоставената сграда   Вто Фев 07, 2012 7:14 pm

Очевидно Кейт не бе дошла тук, за да е сама.
Тейт прие поканата й и седна до нея. Изтръска цигарата си и се загледа в небето, което се виждаше през липсващия покрив. Беше съвсем чисто, без нито едно облаче. Колко странно - не можеше да съсредоточи мислите си над нищо. Те просто прескачаха от една тема на друга.. и малко по-малко момчето се отказа да ги следи и ги остави да се оправят.
Докато разсеяно блееше из небосвода, за малко щеше да пропусне предложението на русото момиче до себе си. Тейт Палмър не отказваше алкохол. Нямаше повод или време, което да го спре.
Взе бутилката от ръката й и отпи жадно. Текила. Добре, и това пиеше. Слава Богу, не му бе предложила някое отлежало вино. Е, явно имаше и нещо, което не пиеше, помисли си момчето.
Тейт искаше да наруши настъпилата тишина, но не знаеше как да подхване разговор. Не бе добър в тези неща. Вчера бе провел първия си смислен разговор, но още не знаеше тайните на това изкуство.
Огледа Кейт. Опита се да се сети дали я бе гледал някъде, или бе слушал нещо нейно, или пък някоя корица.. Може би дори предаване или книга - но нищо. Сигурно не бе толкова известна или пък изобщо не се занимаваше с шоубизнес, което бе рядко срещано в Холивуд.
- Какво те доведе в града? - попита най-накрая Палмър. - По-скоро каква е историята ти?
Може би бе прекалено рано за такъв въпрос, но той наистина не знаеше какво точно да я пита. Дръпна си от цигарата и започна да прави кръгчета, докато чакаше отговора й.

Изоставената сграда

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Паралелна реалност
» Наградите Дарвин: Клуб на веселите самоубийци
» Изоставената лудница "Лорънс"