Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Бар "Underground"

Страница 4 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Бар "Underground"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 2:10 pm

First topic message reminder :


Бар Underground е известен с хитовете, които се пускат. Отвътре е обзаведен много модерно. Има голям барплот, около който има доста столове, а отделно има маси. През деня бара играе ролята на кафене.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
Eleonor Chloé Bennett
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Бар "Underground"

Писане by Пол Уолкар on Вто Яну 18, 2011 2:30 pm

Бях омагьосан от нея,толкова че не можех да реагирам,само се наслаждавах на всеки неин допит и се молех да ме докосва още и още... Исках да прокара ръка по голото ми тяло,отзад по гърба но ме докосна по рамото и врата,малко преди да свършим,ръцете и се спуснаха на долу и ме одраска. Това направо ме кара да подивея не бе гадно,даже напротив но това отключи нещо в мен. Приближих я към себе си,като я прихванах през кръста и впих устни в нейните. Кой казваше,че романтичните сцени не се случвали в реалния живот?
Случват се,даже толкова силни,че всеки филм бледнееше и усещането бе не повторимо.
Това красиво момиче в ръцете ми ме побърка тотално не можех,да разсъждавам здравомислещо. Отдръпнах устните си най-сетне но бях затворил леко очи,след като ги отворих и я погледнах леко се усмихнах може би малко доволно но не я бях пуснал:
-Виктор може ли да целува така?
Може би не трябваше да го намесвам но сега толкова ме бе яд,че той я имаше,а аз не. Тези устни сякаш бяха моите и исках да ги пия.
За първи път в живота си можех да потъпча всичко,само и само за да бъда с нея.

_________________
Пол Уолкар
Пол Уолкар

Брой мнения : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Емма Даймънт on Вто Яну 18, 2011 2:58 pm

Само секунда постоя и след плътно ме притисна и жадно ме целуна.Щях да се стопя ,беше толкова хубаво ,че ми идеше да крещя ,но запазих самообладание . Тогава ме попита ,дали Виктор ,можел да ме целува така.Не знаех какво да отговоря истината беше ,че до преди тези целувки ,бях доволна ,на плахото докосване от гаджето си ,но сега...Тъкмо отворих устата си ,да кажа нещо ,когато чух зад нас :
- И аз това искам да знам ,защо гаджето ми се целува с някакво треторазрядно актьорче ? -Беше Виктор ,великолепен в своя костюм "Армани" ,свъсил веждите си ,ако с поглед можеше да се убива,до сега и двамата да сме мъртви.Окопитих се от първоначалния шок ,той много добре знаеше ,че мразя да ми държат сметка или да ми говорят с такъв тон.
- Вече не съм ти гадже -казах И той и Пол зяпнаха от почуда.Тогава се обърнах към Пол .
- Извини ,грубия език на бившия ми и отговорът е не ,не може да ме целува така ,както теб.-Знам ,че бях груба ,но не ми пукаше ,исках го ,а за това трябваше да скъсам с продуцента си.
- И от кога не съм ти гадже ? -Попита той със същия надменен тон.
- От този следобед ,от както срещнах Пол -отвърнах му със същия тон.
- Ще ме зарежеш заради някакво актьорче ?-Беше изумен.
- Не - казах -Аз вече те зарязох ,а и много добре знаеш ,че той не е някакво си актьорче ,но дори да беше ,щом ме целува така ,погледнах към Пол и леко се изчервих- Ще се бъда с него.Виктор ,не каза нищо повече ,нямаше смисъл нямаше смисъл да се унижава,като нямаше да постигне нищо .Обърна се да си ходи,но на вратата се спря.
- Край с кариерата ти неблагодарна кучко ,ще те съсипя,ще ми лижеш подметките и ще ме молиш ,да те приема обратно.-Останах като гръмната.

_________________
Емма Даймънт
Емма Даймънт

Брой мнения : 61

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Пол Уолкар on Вто Яну 18, 2011 3:19 pm

Не че не бях мъж на място но стоях като гръмнат,като теле в железница и бях свидетел на всичко това. Е,аз бях виновника но ако този мухльо продуцента ме наречеше още един път треторазреден актьор,щеше едно актьорче да му смачка физиономията.
Но да остави на далеко този факт с моята обида,може би си я заслужавах, но тя не заслужаваше такова отношение,приближих се към нея и казах:
-Ако ти стори нещо или се държи още един път така с теб,ще трябва да си купува нови зъби,защото лично аз,ще му ги избия...
Исках да го смачкам и напрегнах мускулите си за да се удържа и да не го смачкам на улицата.
Целунах я по бузата и казах:
-Ти си талантлива,а въпреки,че е продуцент не може да ти вземе таланта,а само плямпа...
Опитвах се да я успокоя и покрай нея и мен:
-Съжалявам...
Може би и това трябваше да кажа.

_________________
Пол Уолкар
Пол Уолкар

Брой мнения : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Емма Даймънт on Вто Яну 18, 2011 3:51 pm

-Усмихнах се и го погледнах .
- Не се притеснявай ,той скоро ще се нуждае от инвалидна колична ,не само от нови зъби ,има хора ,които заради връзката му с мен ,не го пипаха,но като разберат,че вече не сме заедно...- Не довърших тези думи ,той ме разбра перфектно.
- Не ти не трябва да съжаляваш за нищо ,аз не съжалявам ,за това което се случи ,отдавна исках да скъсам с него ,но не можех да го направя без повод,а сег атой сам ми го даде-засмях се
- Съжалявам само ,че стана свидетел ,на тази сцена.А колкото до думите му ,те са вик срещу вятъра,аз мога да се продуцирам и сама ,но има поне още една дузина продуценти ,които биха работили с мен и той го знае.Погалих лицето му.
- Пол ,хайде да се махаме от тук ,да отидем ,на някое по-спокойно място.

_________________
Емма Даймънт
Емма Даймънт

Брой мнения : 61

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Пол Уолкар on Вто Яну 18, 2011 3:59 pm

Усмихнах се.единственото спокойно място бе само моя дом. Но не знаех как ще го приеме не че не го исках но можех да се сдържа,ако се налагаше. Разклатих глава защото се разсеех от мислите си,който бяха другаде:
-Ами...-казах леко не сигурно дали да и го казвам-ако искаш...-леко преминах с ръка през косата-те каня в моя дом...
Не исках да звучи като покана за секс,е не че не го исках но не беше там работата,не иска да я карам да се чувства притисната.
-Ще видиш къде живея,а и там е значително по спокойно по тихо...
Хванах я за ръката и казах:
-Можеш да ми откажеш и да идем другаде не искам да те карам да се чувстваш по начин по който не искам и не трябва да се чувстваш.
Целунах ръката и и след това казах:
-Ти си специална и искам да се чувстваш така.

_________________
Пол Уолкар
Пол Уолкар

Брой мнения : 60

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Емма Даймънт on Вто Яну 18, 2011 4:12 pm

Беше толкова сладък и така зачервяваше бузките си ,като говори ,като влюбен ученик .Притесняваше се ,за това го хванах за ръката.
- Звучи добре ,да вървим- Не ми пукаше какво биха ,казали хората ,ако ме видеха да влизам или излизам от тях.И знаех ,че ако останем на саме ,нямаше ,само да си говорим .Не исках да бързаме ,щеше да е жалко ,ако провалим това което се беше зародило между нас ,заради невъздържаност и прибързаност.Но някак си знаех ,че той не е от тези мъже ,които да преспят с теб и после да те зарежат ,а и добре знаех как да задържа интересът му за дълго.За това тръгнах щях да рискувам ,да се понеса по течението и ако не се получеше ,е здраве да е ,вече бях свикнала.

_________________
Емма Даймънт
Емма Даймънт

Брой мнения : 61

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 3:59 pm

Реших днес отново да отида на бар. Вече ми беше станало нещо като традиция да ходя почти всяка вечер на купон или на бар...
Пристигнах пред бар "Underground" и влязох вътре. Огледах се. Беше претъпкано, но видях едно свободно място на бара и отидох да седна...
-какво ще поръчате?-попита ме бармана.
-Една голяма бира, моля.-казах и се усмихнах.
След малко бирата ми дойде. Отпих една глътка направо от шишето и се загледах в тълпата.


П.П.-съжалявам за закъснението.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 4:14 pm

Викс имаше рядката възможност да си почине. Откакто турнето бе започнало, нямаше и една минута спокойствие - спеше малко, репетираше много, а нервите му бяха по-тънки от паяжина.
Със Сам се бяха разбрали да пият по бира в някакъв клуб, но в последтвие се оказа, че басистът нямаше сили да се надигне от леглото, камо ли да отиде в центъра, за по питие.
Виктор обаче не беше в настроение да пропуска шанса си за почивка тази вечер. Няколко часа надалеч от бандата, щяха да му се отразят добре. Трима мъже, на път из страната, прекарващи 24 часа заедно седем дни в седмицата звучеше като ужасяваща статистика от научно-популярен филм, и имаше защо. Когато Ейдън се отегчеше, мозъкът му бе в състояние да измисли каква ли не простотия, която после определено имаш последтвия и върху Виктор.
Влезе в заведението и седна на бара. Щеше да си поръча бира, но предпочете нещо по-силно - джин.
Барманът му сервира учтиво и Викс хвана чашата така, сякаш в нея беше спасението на живота му.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 4:22 pm

Седях си на бара и пиех бирата, която беше много, ам много вкусна. Вече я бях почти изпила... Нямаше какво да правя, затова отидох на дансинга, като взех бирата със себе си...
Потънцувах малко, след това реших да се връна обратно на бара...Тръгнах към мястото си, но видях, че беше заето от един пияница..Огледах малко бара за свободни места и най-накрая открих едно свободно място до един човек.Реших да седна там, защото скоро време нямаше да се освободи друго...
Настаних се на стола. Отпих последната глътка от бирата.
-Още една, моля.-казах мило на бармана и се усмихнах.
-Заповядай.-подаде ми бирата и аз отпих глътка от нея.
Загледах се в човека до мен и реших да го заговоря.
-Здрасти.-казах.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 4:30 pm

Викс беше вече на втория джин, който месеше със Спрайт, понеже тоникът му се струваше прекалено клиширана идея.
Нямаше обяснение защо в тъмен и претъпкан бар носи слънчеви очила. Просто му беше навик, а хората го зяпаха тъпо, като, че е някакъв снобар.
Свали очилата и ги остави пред себе си, до чашата с джин и се огледа наоколо. Беше задимено и задната част от помещението почти не се виждаше от гъстия цигарен дим. Той реши да допринесе за димната завеса - извади от джоба си кутия цигари и запали една.
Тогава до него седна непознато момиче, което го поздрави учтиво.
- Здрасти. - отвърна й той, все пак, ако не друго, имаше маниери.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 4:36 pm

Той също ми каза здравей и запали една цигара...Усмихнах се и отпих от бирата си...
-Може ли една?-попитах и посочих цигарите му.
Бях си ги забравила в нас, както и телефона си... Цигарите ми бяха другата страст след бирата... Много обичах и двете неща...Хората ми казваха, че съм щяла да умра млада, заради цигарите, но аз не ги слушах и си продължавах да пуша...
Сетих се че бях забравила да се представя.
-Впрочем аз съм Кроийн.-казах и се усмихнах.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 4:46 pm

Той подаде към нея кутията с цигари и се усмихна.
- Разбира се, че може....стоига да имаш 21. - само това оставаше, да го осъдят, за дето е дал на непълнолетна цигари. Достатъчно проблеми си имаше, като например: брат - идиот, приятел - сумнамбул, който се разхожда из тур-буса през ноща, безсъние, постоянна умора и онзи проблем с белия прашец, който не бе успял да превъзмогне до сега.
Надигна чашата си и изпи количестовото, останало в нея на екс, след което поръча още една на бармана, както и един спрайт.
- Аз съм Виктор-Александър, но всички ме наричат Викс.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 4:58 pm

Нацупих се.Мразех хората да ми казват, че ще ми дадът цигара, само ако съм на 21 години... Просто ми идеше да ударя нещо...
-Аз съм на 20.-казах.-Виж, от четири години пуша и никой не ми прави проблем.
След това отпих от втората си бира... От 17 годишна пуша и никой не ми е напревил проблем...Е, никой не ме е виждал, че да ми направи проблем. Обикновенно барманите не обръщаха внимание,какво правят хората, пък и почти всички модели пушеха..Защо аз да не съм една от тях?...
Въздъхнах...

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 5:35 pm

- Ако аз ти дам цигара ти автоматично ставаш мой проблем, защото аз съм ти я дал. Може и да ме осъдят дори. А аз определено не искам това. Всяка реклама била лоша реклама, ама друг път. Когато си в панделата едва ли ти пука каква реклама си си направил. - каза той поучително и дъпна от цигарата си дълбоко и силно, след коет отпи от джина си със спрайт.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 5:50 pm

Засмях се и поклатих глава.
-Все тая.-казах.
*Мога и да намеря една*-казах си на ум и бръкнах в джоба на черното си кожено яке...Търсих, търсих и най-накрая намерих една.Беше малко измачкана, но все пак беше нещо...Даже си намерих и запалката, която търсих от три седмици...Само се молех да рботи, защото не ми се щеше да му искам запалка... Сигурно и това щеше да ми откаже...
Запалих цигарата си и дръпнах малко от нея.. Димът излезе почти на балончета...След това се обрнах към него и му се усминах.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 5:53 pm

- Така вече става. Така вече не си мой проблем и мога да съм спокоен. - каза доволно той и се усмихна доволно в отговор.
Запали следващата цигара от предишната и вдиша дълбоко в дробовете си тютюневия дим, който му дойде в повече и замая леко главата му, понеже бе в комбинация с алкохол и умора.
- Та какво те води тук тази вечер и как мамиш барманите да ти продават пиячка?

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 6:52 pm

Усмихнах се.
-Почти всяка вечер след изморителните фотосесии, които съм правила цял ден, отивам на някой купон, бал или в някой бар.-казах и се усмихнах.
като се замислех..наистина ми беше станало нещо като драдиция, да ходя по купони ибарове...Е, естествено вечер, защото през деня бях на хиляди фотосесии за списания, на коитоим трябваха моделки, които рекламират бельо...
-И аз не мамя барманите. Просто си поръчвам нещо и им се усмихвам.-казах.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 6:57 pm

- Разбирам. Поне имаш време за купони и такива неща, аз скоро ще забравя какво означава даже думата "парти". - не, че се оплакваше от живота си, напротив. Бе постигнал много повече от това, за което бе мечтал, но все пак му се искаше да има повече свободно време и да купонясва както останалите рокзвезди.. Е, може би когато турнето приключеше всичко щеше да се подреди по местата си.
- Какво им е на незадоволените бармани в днешно време!? Продават пиячка на непълнолетни...

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 7:09 pm

-И защо така?-попитах.-Имам предвит какво работиш, че да нямаш време дори и за купони?...
Допуших цигарата си и си изпих бирата...
-Още една, моля.-казах.
-Няма ли да ти станат много три бири?-попита ме той.
Боже... какво ги интересуваше хората...
-Казах, че искам още една бира.-казах по-настоятелно.
-Добре, маце.-каза той и се засмя.
След малко нямаше да му е много смешно...Приведох се малко напред и го погледнах ядосано.
-Виж какво..не съм ти маце, ясно.-казах и продължих.-Просто ми дай тъпата бира.
След това отново седнах одобно на стола и се усмихнах на бармана...Бирата ми дойде много бързо..

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 7:19 pm

- Барабанист съм на една група. Казва се Saints & Sinners, едва ли си я чувала. На средата ан турне сме в момента и работим доста усърдно, затова нямам особено много време за купони. - обясни той съвсем лаконично и изсипа в гърлото си съдържанието на чашата с джин. Поръча си още едно - четвъртото питие. Това беше лимитът му. Прекрачеше ли го - нещата ставаха много грозни, а той определено странеше от проблемите напоследък..

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 7:26 pm

Тази група ми беше позната...
-Впрочем чувала съм я.-казах.-Много яки песни пеете.
Групата наистина беше хубава. Свиреха яки песни и си правеха хубави фотосесии...Един ден ги чух и реших да им проверя фотосесиите... Аз винаги се интересувах от фотосесиите на другите и кои са им фотографите...
Засмях се.
-Дам... явно трябва да спра да пия.-казах и отпих от третата си бира.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 8:15 pm

- E, радвам се, че си чувала за нас. - отбеляза той и вече реши да го дава по-полекичка с джина. Тя от своя страна май не се притесняваше много-много, че може да се напие, макар да загатваше с думи обратното.
Викс не обичаше да гледа пияни момичета - гледката беше трагична и винаги ставаха някакви инциденти, които не можеш да предвидиш.
- Няма да е лоша идея. За мен това също е последното питие - пия до четири..

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 8:21 pm

-Попринцип не се напивам лесно, но...-казах и не довърших изречението.
Не че не исках да го довършвам, просто не знаех как да го довърша...
Погледнах през прозореца. Вече беше много, много тъмно и нищо не се виждаше... Добре, че бях този път с кола, че иначе нямаше да виждам на къде вървя...Замислих се...Бях с кола и бях изпила три бири... Това не беше добре...Трябваше само да се молим да не ме хванат полицаите...

Въздъхнах и допих бирата си...
-Още една?-попита ме бармана.
-Не, мерси.-отговорих.
-Както кажеш.
Усмихнах се и се загледах в ръцете си.

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 8:28 pm

- Аз също, но до четвъртото питие бивам, после почвам да правя все повече и повече глупости и зулуми, което не е приятна гледка. Ейдън не вендъж ме е качвал в Youtube. Последният път събрах 10000 мнения за един час... Е, не е нещо, с което трябва да се хваля май, но идиотизма е семейна черта, предава се наследствено по У хромозомата. - замся се Викс и започна да барабани по бара някаква мелодия от песен.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 8:32 pm

Засмях се.Беше забавен...
-Дам..ти май вече си пиян.-казах и отново се засмях.-По-добре е да се прибираш.
Не знам защо го казах...Погледнах часовника си.Беше три часа... *Късничко си е.*-казах си наум.-*Май е време да вървя*.
-Аз ще си тръгвам..-казах.-А ти?

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите