Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Бар "Underground"

Страница 5 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Бар "Underground"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 2:10 pm

First topic message reminder :


Бар Underground е известен с хитовете, които се пускат. Отвътре е обзаведен много модерно. Има голям барплот, около който има доста столове, а отделно има маси. През деня бара играе ролята на кафене.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
Eleonor Chloé Bennett
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Бар "Underground"

Писане by Виктор-Александър Клеменс on Пон Яну 24, 2011 8:44 pm

- Аз? Пиян? Ако бях пиян нямаше да седя на стола и да си барабаня по бара.. Сега съм доволно алкохолизиран тип. - тя го попита дали ще се прибира, а той на свой ред погледна часовника си.
- Оу, ами май да, само да си довърша питието. Утре концертът е от осем. Трябва да се наспя и да репетирам малко. Вероятно ако легна в 4 и стана в 15 часа всичко ще е по план и ще имам предостатъчно време. - извади пари за сметката си и плати на бармана.

_________________


THIS IS WAR!

Do you really want me dead or alive to torture for my sins?
Виктор-Александър Клеменс
Виктор-Александър Клеменс

Брой мнения : 16

http://londonaftermidnight.forumotion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Корийн Фенел on Пон Яну 24, 2011 8:51 pm

Вик каза, че и той ще тръгва, защото имал концерт от осем часа... Започна да говори и за други неща, но аз не го слушах много добре...
Извадих пари и платих сметката си.
-Мерси.-каза бармана и ми се усмихна.
След това, каза тихо, че е добре, че си тръгвам, но аз не му обърнах внимание.
-Моля.-единствено казах и се обърнах към Вик.
-Е, чао тогава.-каза.
Излязох от кафенето и се запътих към колата си...

_________________
Корийн Фенел
Корийн Фенел

Брой мнения : 47

http://vampire-mystic-falls.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Бела Торнтън on Сря Юли 27, 2011 4:13 pm

Реших да изляза някъде из дискотеките и баровете. Облякох се, а косата си оставих да пада свободно от едната страна на рамото си. Cложих едни обувки на висок ток. Бяха високи дори и за моите стандарти, но пък ми седяха добре. Влязох в един бар,наречен Ъндърграунд. Поръчах си едно мартини и след малко бармана ми подаде чашата. Отпих малка глътка и отново поставих стъклената чаша пред мен. Огледах мястото. Повечето хора седяха и пиеха коктейли, вместо да танцуват. До мен седна едно момче. Погледът ми попадна на него и ми се усмихна. Върнах му усмивката и се преместих по-близо до него, за да мога да надвикам музиката.
-Здравей - поздравих го.
-Аз съм Бела - представих се секунди след това и се усмихнах, отпивайки от мартинито си.

_________________
Бела Торнтън
Бела Торнтън

Брой мнения : 71

http://percy-jackson.forum-motion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Иън Петифър on Сря Юли 27, 2011 4:23 pm

Да си призная честно от доста време не бях ходил по баровете,а не исках да загубя форма. Все още бях млад,а щом бях млад определено трябваше да отида на бар. Реших тази вечер да направя така. Щях да се разпиша в един новичък бар. Беше ми интересно да видя каква е обстановката там. Облюкох се набързо,колкото да не ходя гол по улиците и тръгнах към бара. Когато застанах отвън нещо ми подсказваше,че съм идвал тук и преди. Щом влязох вътре,чувството,че това място ми е познато се засили.
Това не беше чак толкова нов бар,беше от няколко години и аз определено бях идвал тук и преди. Тръгнах към бара с бавни крачки,докато след малко не седнах на един стол. Точно се канех да поръчам,когато забелязах едно момиче. Беше симпатична,но ми се стори прекалено малка да е тук. Тя се приближи малко към мен и ме поздрави.
-Здравей,аз съм Иън. - представих 'и се понеже и тя ми се представи преди малко. Казваше се Бела. Доста хубаво име,сигурно идваше от някое по - завртяно име,като Изабела например,а може би просто си се казваше Бела.
Погледнах към бармана,който с нетърпение очакваше поръчката ми. Аз му казах,че искам едно уиски и той започна да ми го приготвя. Приближих се малко към момичето и се усмихнах отново.
-Не си ли прекалено малка да си тук,така като те гледам...ти давам най - много 16. - казах аз и се засмях.

_________________Иън Петифър
Иън Петифър

Брой мнения : 142

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Бела Торнтън on Сря Юли 27, 2011 4:37 pm

-Как не-отвърнах макар,че ми се искаше да кажа друго.-На 20 съм.
В същото време мина едно познато момче от училище и ми намигна и аз му отвърнах със "здрасти".Сега си дадох сметка че този бар тук съвсем не беше нов,въпреки че влизах за пръв път тук.Падах си повече по дискотеки.
Иън ми се усмихна отново и аз леко повдигната едната си вежда,замислена...та това момче ми изглеждаше много познато.
-Ти да не си някоя знаменитост?Името Иън определено ми говори нещо..-второто,като че ли го казах на себе си,с доста нисък глас и отпих от питието си.

_________________
Бела Торнтън
Бела Торнтън

Брой мнения : 71

http://percy-jackson.forum-motion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Иън Петифър on Сря Юли 27, 2011 5:20 pm

Бела ми каза,че е на 20. Наистина това беше доста голям шок за мен. Струваше ми се много млада. Явно все пак вече започнах да бъркам годините но момичетата. Ами ако усета ми към момичетата вече е изчезнал и вече всички са ми еднакви?
Това нямаше да стане. Аз съм Иън Петифър и нямаше да се дам толкова лесно. Пристигна уискито ми. Поех чашата си и отпих малко. Уискито ми хареса,но само на едно единствено място ми го приготвяха най - добре и се надявах някой ден отново да отида там и да изпия едно уиски.
Изведнъж момичето ми каза,че ме познава от някъде. Попита дали съм някоя знаменитост. Изчервих се,защото никога до сега хората не се бяха държали така с мен. Бях неизвестен актьор с много кратка филмова кариера. От 2009 започна кариерата ми,но бях убеден,че никой не ме знае за тези кратки три години.
-Ами,всъщност съм актьор. - започнах аз и се засмях. Ако можех да се нарека актьор. - Аз съм доста неизвестен,почти никой не ме знае,и може би в момента ме бъркаш с някого. - допълних аз и 'и изброих няколко филма,за да видя дали наистина ме познава или посто се е объркала. - Все още ли ти се струвам познат или просто ме обърка с някоя по - известна знаменитост? - попитах я и отново отпих от уискито си,като оставих чашата на барплота.

_________________Иън Петифър
Иън Петифър

Брой мнения : 142

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Бела Торнтън on Сря Юли 27, 2011 5:36 pm

-Не,наистина си ти.-отвърнах.-Въпреки че съм гледала само един от твоите филми,но го запомних заради теб..-тук усетих как започнах да поруменявам и сведох глава надолу като оставих косата ми да позакрие лицето ми.Стисках леко в ръката си мартинито и се зачудих какво да кажа.Дали да бъда искрена и да му кажа това което си мислех..
-Това че все още не си толкова известен,пак е начало.И аз искам да стана актриса,щях,но родителите ми ме спряха,искаха да се занимавам със сериозни неща,със семейния бизнес.Сега живея във апартамент,но трябва да призная че съквартирантката ми е много мила.Работя в заведение и не изкарвам кой знае колко голяма заплата,но тя все пак се съгласи да делим квартирата.

_________________
Бела Торнтън
Бела Торнтън

Брой мнения : 71

http://percy-jackson.forum-motion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Иън Петифър on Сря Юли 27, 2011 6:27 pm

Определено не бях очаквал нещо подобно. Мислех си,че никой не забелязва мен във филмите. Мислех си,че всички гледат главните актьори и никой не обръща внимание на онзи,който се е появил само един път с една единствена реплика. Разбира се,аз имах филми,в който играех второстепенни роли,но те бяха много малко. Усмихнах се и се изчервих. Не исках тя да забележи нещо подобно,затова се извъртях настрани и отпих от уискито си. Оставих стъклената чаша на барплота си и се опитах да погледна Бела,но ме беше малко срам. Тя беше свела главата си надолу,затова за сега нямаше опастност да срещна погледа 'и и да се изчервя повече.
Заслушах я,когато тя ми заговори за това,че тя е искала да стане актриса,но просто родителите 'и не са 'и давали и са я карали да се занимава със семейния бизнес. Ако кажех,че я разбирам,щях да я излъжа,защото на моите родители изобщо не им пукаше дали ще ставам актьор,певец или просто чистач на тоалетни. За момент настъпи ловко и конфузно мълчание,затова реших да започна някаква тема,за да не се отегчим взаимно.
-От къде идваш,Бела? - попитах я аз и се опитах да си дам колкото мога по - небрежен вид.

_________________Иън Петифър
Иън Петифър

Брой мнения : 142

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Бела Торнтън on Сря Юли 27, 2011 7:11 pm

Настъпи малко неловко мълчание,през което пресуших чашата си с мартини до дъно и поисках нова от бармана.След като се настаних малко по-удобно на стола се извърнах към Иън усмихната:
-Идвам от малко градче в Охайо.Всъщност там няма нищо особенно интересно..но гледахме коне и можех да яздя по цял ден.Липсва ми коня ми.Но поне баща ми все още живее там и знам че ще се грижи за тях.Майка ми от друга страна при развода получи голяма сума пари и се преместихме в Холивуд Хилс.Но после почнаха караниците ми с нея и..осъзнах че за кариерата си трябва да се боря сама и именно това правя сега.
Барманът дойде с ново мартини и отпих:
-Ти си съвсем друго нещо от другите звезди..начина им на живот.Повечето навярно са самовлюбени и властни,защото са богати.Аз от друга страна,като пробия ще гледам да помагам на хората.-усмихнах му се и после една леко неприятна мисъл ми се пръкна,точно когато става с тези ужасни мисли,когато си притеснен:''Дали не казах твърде много?Сигурно му е омръзнало да ме слуша,с неговия живот и ангажиментите му..ех,кога и на мен щеше да ми се усмихне късмета..."

_________________
Бела Торнтън
Бела Торнтън

Брой мнения : 71

http://percy-jackson.forum-motion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Иън Петифър on Сря Юли 27, 2011 7:31 pm

Беше ми интересно да слушам момичето. По някакъв начин тя успя да ми помогне с някои лични проблеми,които имах. Усмихнах 'и се и се огледах. Мястото беше доста претъпкано,а аз имах малко работа. Погледнах часовника си и се изправих.
-Трябва да тръгвам. - казах 'и. - Беше ми много приятно да говоря с теб,и се надявам един ден да успееш да станеш известна. - допълних и намигнах на Бела,а след това оставих пари на масата и излязох от бара с бавни и равномерни крачки.

_________________Иън Петифър
Иън Петифър

Брой мнения : 142

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Бела Торнтън on Сря Юли 27, 2011 7:44 pm

Изчаках Иън да излезе,като преди това му казах "Чао",но си бях волна птица и днеска ми беше свободния ден.Нямах никакво намерение да си тръгвам рано.Запознах се с едно много сладко момче и танцувахме,после пихме и се забавлявахме.Това място наистина беше чудесно.После си спомних думите на Иън:"..и се надявам един ден да успееш да станеш известна."Да бъда известна.Да.Вече взех решение.Щях да зпочна да ходя по прослушвания пък току виж може и да пробия с първия опит.Излязох от бара в не особенно трезво състояние,но се качих на колата си и потеглих към вкъщи.

_________________
Бела Торнтън
Бела Торнтън

Брой мнения : 71

http://percy-jackson.forum-motion.com/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Съб Юли 30, 2011 11:03 pm

Деня ми беше както винаги - скучен и еднообразен.Станах рано,което си беше доста необичайно за мен.Винаги спя до късно.И обичам да спя до късно.Събуждах се към обяд.Но днес не беше така.
Цял ден обикалях улиците и разглеждах магазините.Можех да си намеря нещо хубаво.А и не съм си купувала нова дреха от...цяла една седмица!Обичам дрехите и обичам да се обличам модерно.Мисля,че ми личи.
Когато забелязах,че навън вече се стъмва,погледнах часовника си.Беше седем и половина.
Веднага се запътих към къщи.Като се прибрах се облякох с къса,черна рокля,която много харесвах.Гримирах се малко и излязох от нас.
Реших да отида в някой бар.Избрах "Ъндърграунд".Ходех често там и ми харесваше.
След няколко минути стигнах входа.Влязох.Музиката беше на макс,беше претъпкано от хора,но все щеше да се намери място и за мен.
Веднага си проправих път към бара и седнах на един от високите столове.
Погледнах бармана и му казах:
- Едно мохито,пич. - намигнах му.Той кимна и след 2 минути питието ми беше пред мен.Отпих една голяма глътка,обаче ромът беше в повечко.Усетих как ме сгрява отвътре.Потреперих,но го оставих на барплота.Огледах се за познати лица,но не намирах такива.Погледа ми спря върху един много секси непознат,но едва ли тази нощ щеше да ме огрее нещо.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Съб Юли 30, 2011 11:16 pm

Поредната нощ, която щях да прекарам навънка. Облякох си едни дънки и една тениска и тръгнах този път към бара. Влезнах и се огледах, заговорих се с няколко човека. След малко погледа ми прикова вниманието на някакво момиче, беше се загледала в мен. Оставих момчетата и тръгнах към нея.
Седнах точно до нея и си поръчах едно питие. Реших да не си губя времето и направо я заговорих.
- Изглеждаш ми позната! Да не би да си някоя.. актриса?
Започнах с глупавите коментари, но винаги знаех как да заговоря едно момиче. Биваше ме в тези работи.


Пиши по-дълги постове!
1

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Съб Юли 30, 2011 11:23 pm

Засмях се,когато каза,че може би съм актриса.
- Не,не съм.Всъщност съм певица. - усмихнах се.
- И ти ми изглеждаш познат.Даже много. - погледнах го леко учудено,после се засмях.
Да,беше си още по-хубав от близо.
Тогава се усетих,че не се представих.
- Аз съм Изабела,приятно ми е. - усмихнах се.И подадох ръката си,за да се здрависаме.


Пиши по-дълги постове.
1.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Нед Юли 31, 2011 2:28 pm

Беше хубава, не го отричах, точно и за това сигурно ми беше хванала окото още в самото начало.
Изглеждаше ми наистина позната и ето, че се досетих. Преди месеци ми бяха говорели за нея, сега се сетих, че това определено е тя, но какъв глупак съм, че да не се усетя? Поне сега вече я заговорих.. това беше най-важното. Тъпо начало, но с хубав край.. може би.
- Приятно ми е, аз съм Джаред.
Усмихнах се и се здрависах с русокоската.
- Предполагам, че си от тук?
Погледнах я изпитателно и се усмихнах. Бармана ми донесе питието и си отпих малко от него, а течноста усещах как започна бавно да ми пари по гърлото. Тази сладка отрова.. никога нямаше да ми омръзне да я пия. Жалко, че не бях на същото мнение за цигарите, но.. времето щеше да покаже само.

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Нед Юли 31, 2011 2:38 pm

Хмх,момчето се казваше Джаред.Това не беше ли онзи известен модел?...Боже,да.
- Ами не съм от тук.От Ню Йорк съм. - усмихнах се.
- Ти си модел,нали? - казах аз.
Бях убедена,че беше такъв.А и му личеше.Красив,висок.Как може да не е модел?
Взех чашата си,която стоеше самичка на плота и сякаш казваше "Вземи ме,изпий ме."
Взех я без да му мисля много и я обърнах на екс.Не беше останало много в чашата,така че нямаше да ми стане нищо,може би.Преглътнах бързо и пак потрепнах,като затворих силно очи.
- Още едно. - извиках на бармана.
После отново погледнах към Джаред.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Нед Юли 31, 2011 2:46 pm

- Гледай само да не се напиеш, че после ще трябва да те водя до вас.
Направих лека забележка, но само в кръга на шегата. Засмях се тихо и погледнах към чашата си и се заиграх с питието си като леко разклащах чашката.
- Е.. не се хваля, но да. Модел съм.
Подсмихнах се тихо и продължих.
- Значи Ню Йорк? Ходил съм там. Не отричам, хубав град си е. Аз съм от Маями, явно съм бил близко до теб. Как ли не съм те срещал до ся.. такова хубаво момиче като теб. От далече се набива на поглед.
Започнах отново с малките флиртчета, но пък си бях добър в тази част. Все пак винаги се намираше някоя жена да ми направи комплимент или да започне и тя с флиртовете, които бяха неизбежна част от моя живот.
- Но.. Ню Йорк е красив град. Но стига толкова те разпитвам, че накрая гаджето ти ще вземе да дойде и да ме пребие за тези думи.
Подсмихнах се леко и отпих от чашата си малка глътка.

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Нед Юли 31, 2011 2:59 pm

- О,не знам.Не гарантирам. - засмях се аз.
- Мхм,да и на мен ми харесва. - потвърдих.
След един момент бармана остави питието ми и аз го погледнах,все едно бях малко момиченце в магазин за бонбони и шоколад.
А и се облизах,точно като малките деца.Все едно не бях виждала мохито през живота си.
Грабнах нагло чашата и за пореден път отпих от питието.Мм,беше толкова освежаващо и вкусно.Когато вече беше на половината се спрях,оставих го на плота и погледнах момчето срещу мен.
Чак сега осъзнах какво бе казал.Той е от Маями.
- Аз пък съм ходила в Маями.Имате много хубави плажове. - засмях се. - Но и аз не съм те виждала преди.Е,само може би на списания... - засмях се.
- О,ти се набиваш сто пъти повече от мен на очи. - засмях се. - Уоу! - и огледах тялото му.
И изведнъж той изтърси,че съм си имала гадже.Погледнах го странно,после се засмях.
- Споко,ще се разминеш с пребиването. - засмях се пак. - Защото нямам гадже.Но не се знае дали ти имаш... - не отделях поглед от очите му.Бяха толкова хубави.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Нед Юли 31, 2011 3:07 pm

- Мм.. не. Както се казва.. самотен ангел съм.
Въздъхнах тихо и доизпих питието си. Поръчах веднага да ми донесът още едно и се обърнах изцяло към момичето до мен.
- Просто нямам много време за такива работи. Тя се нуждае от внимание, а аз няма да има кога да й обърна, все пак постоянно пътувам някъде. Работата ми ме е обзела, но поне си заслужава. Харесва ми това, което правя.
Излезнах малко самодоволно, но нямах против от това. Харесвах си работата, не всеки можеше да се похвали с такова нещо.А и си беше нормална работа, нищо повече. Но определено жените се лепяха щом чуеха за това.
- Но малко ме изненада отговора ти.. все пак момиче като теб заслужава внимание! При това голямо внимание!
Приближих се на сантиметри от нея. Сигурен съм, че нямаше да има нещо против от действията ми.

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Нед Юли 31, 2011 3:23 pm

Някак си ми стана хубаво,като каза,че няма гадже.Усмихнах се леко самодоволно.
- Познато ми е. - кимнах леко,когато каза,че не му остава време за момиче,от работата си.
- Определено и ти заслужаваш голямо внимание. - кимах и се усмихвах.
Отпих още една голяма глътка от мохитото ми.
Наблюдавах го как той се приближаваше бавно към мен.Май искаше да направи нещо.
Нищо,че беше леко прибързано,аз нямах нищо против.
И аз се приближих малко несигурно.Тогава устните му допряха моите.
Целувката беше дълга и страстна.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Нед Юли 31, 2011 3:34 pm

Определено всичко беше прибързано, но честно казано ми беше все едно. Това го правеше почти всеки известен. Сякаш беше ежедневие.
- Устните ти.. определено не са за изпускане!
Казах изведнъж по време на целувката.
Кой знае колко странно бяхме изглеждали отстрани. Познавахме се едва от няма и 20 минути, а вече се бяхме награбили.
Най-много утре да пишеше за нас по вестниците и списанията.
Устните й бяха толкова сладки, че.. че чак не можех да им се насладя до край.
Определено заслужаваха голямо внимание. Самата целувка беше доста продължителна, което ми се хареса доста. Едната си ръка бавно я увих около врата й и успях да прошепна тихо
- Дано нямате нищо против действията ми, госпожице, но мисля, че ви желая ужасно много..

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Изабела Андерсън on Нед Юли 31, 2011 4:10 pm

Засмях се съвсем тихичко.После продължавах да го целувам все така жадно.
Мм,и неговите устни бяха толкова меки и вкусни,че направо не ми се искаше да се отделям от него.
Той уви ръката си около врата ми,а аз притиснах тялото си към него.Но първо станах от стола и се надигнах на пръсти,за да го направя.
Сега вече го притисках и не можеше да ми се изплъзне.
Каза,че ме желае много.
- Нямам. - казах съвсем тихо,но той ме чу.
Жалко,че на стола не можехме да се поберем двамата,защото исках да седна в него.Но нищо и така ставаше.

_________________
Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poisonTake me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction ..
Изабела Андерсън
Изабела Андерсън

Брой мнения : 44

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Джаред Дарк on Нед Юли 31, 2011 4:51 pm

Целувките ми жадно я желаеха и не можех да й се наситя. Бявно и изкусително целувах и облизвах устните й.
След секунди езика ми вече обхождаше бавно и жадно устата й, като на моменти беше доста.. палав.
Свободата ми ръката се спусна надолу по бедрото й и изкусително я притисках в себе си.
- Нещо не можеш да ме достигнеш, а?
Засмях се тихо из между целувките. Беше доста по-ниска от мен и й се налагаше да се изправя на пръсти, за да ме стигне, което предизвика леко шумен смях в мен.
- Но знаеш.. моделите сме доста високи. В природата ни е, а и се налага.. да сме високи.
Отново започнах с глупавите коментари, но от тези целувки трябваше да си поемам въздух.

_________________

~~~~~~~~~
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lightets, a sky full of lighters

~~~~~~~~~

Spoiler:
Джаред Дарк
Джаред Дарк

Брой мнения : 206

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Роуз Херондейл on Пон Авг 08, 2011 6:21 pm

Беше една от онези нощи, в които не можех да се свъртя на едно място в къщата си и се скитах безцелно по улиците, без да ме е страх от каквото и да е-от дебнещи маниаци зад ъгъла, обирджии, нахални папараци и всякакви такива.
Изглежда адреналина от Дневниците на вампира ми идваше в повече. Трябваше да го спра. Беше нещо като наркотик, от който исках да се откажа, но просто неможех.
В случея този наркотик започваше да ме вбесява и ми идваше да коля всичките дилъри, които ми го доставят подред на номерата (в що за тъпотия се бе превърнал този сериал?)
Наконтих се във възможно най-оскъдната си и прилепнала рокля, която можех да намеря и се отправих към поредния бар. Този път ми се падна Underground.
Не бях влизала преди в него, но имаше доста хора, които искаха да влязат и се редяха на опашка, за да влязат.
Съвсем нахално предредих около, грубо казано, осемдесет човека и застанах пред огромния масивен бодигард.
-Хей, ъм...приятелката ми е вътре, а не искам да я изгубя.-казах невинно-Аз съм Роуз Херондейл. Може да ме познавате?
Винаги работеше. Повечето подчтенни мъже незнайно как винаги познаваха момичето на Плейбой за годината. И този път проработи.
Отправих се към бара, игнорирайки тълпа подсвиркващи след мен хлапаци.
-Една маргарита-казах на бармана и зачаках поръчката си.
Роуз Херондейл
Роуз Херондейл

Брой мнения : 37

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Виктория де Соуса on Пон Авг 08, 2011 6:30 pm

След като си тръгнах от дискотеката не знаех къде да отида.Искаше ми се тази вечер да стени нещо по така.Затова се прибрах до вкъщи облякох една къса рокличка с голямо деколте пооправих си косата и пак излязох.Чудех се къде да отида.Сетих се за този бар само в него не съм идвала.Щом спрях колата забелязах че има доста хора.Отидох до охраната и казах:
-Извинете дали ще мога да вляза преди онези хора.Много иска.-и нарочно започнах да си оправям деколтето.И разбира се ме пуснаха.Що влязох се насочих към бара.Седнах и си поръчах едно уиски.Изпих го на екс.После си поръчах още едно.Когато ми го подадоха забелязах че до мен седи едно страхотно маце.Реших да я заговоря.
-Как си?Защо си сама тук?
И я погледнах и леко притворени очи.

_________________
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Виктория де Соуса
Виктория де Соуса

Брой мнения : 75

http://one-different-world.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Бар "Underground"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 5 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите