Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Дискотека "Fly"

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Дискотека "Fly"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 1:58 pm

First topic message reminder :


Това беше един от най-известните барове в Холивуд. Входът, разбира се, е свободен, но охраната не пуска кой да е. Трябва да притежавате лична карта, за да влезете. Заведението работи само нощем. Пускат най-различна музика - поп, хаус, техно. Доста рядко се намира свободно място, но повечето хора предпочитат да са на дансинга. Дискотеката се посещава от доста знаменитости.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
Eleonor Chloé Bennett
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 8:21 pm

- Така ли мислиш? - учудено каза момичето.
Енви усети как по нея преминават толкова много тръпки, които всъщност бяха като светкавици, които искаха да я изкарат от собственото й тяло. Момичето като че ли гореше, а всяко място по оголената й кожа, докоснато от Белтбъстър, гореше още по-силно в сравнение с останалата й плът.
Тя го повдигна леко, след това още повече, за да може да се освободи. И след няколко мига това наистина стана. Захвърли го някъде зад себе си. Едва ли щеше вече да го намери, тъй като тук не беше като в къщата на Уайлд. Но певицата продължаваше да не я интересува за хората около тях, тъй като се чувстваше, че е само тя и момчето. Така русокоската остана само по сутиен и дънки.
- Щом казваш, че не ни е нужен, значи не ни е нужен. Всъщност и това не ни е нужно.
Слред като завърши изречението си, Енви махна напълно ризата му. Може би, заради това, че я дразнеше малкото парче плат, а и може би, защото го харесваше повече така - без много-много дрехи.
Ръцете й обходиха рамената му, спускайки се по мускулестите му ръце, докато Уайлд продължаваше да обсипва с ласки ключицата й....

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 8:51 pm

- Така ли мислиш? - учудено каза момичето. Устоях на желанието да отвърна "Да".
След по-малко от минута потника ѝ стоеше захвърлен нанякъде. Е, никога вече нямаше да го види. Сред тази тълпа. Невъзможно. Целунах устните ѝ и се усмихнах. Най-красивото момиче стоеше пред мен по сутиен и дънки и ме искаше. Какъв късметлия бях.
- Щом казваш, че не ни е нужен, значи не ни е нужен. Всъщност и това не ни е нужно. - каза тя и ризата падна в краката ми. Продължих леко да целувам ключицата ѝ.
Чакай. Пред всичките тези хора? Не. Не, че ми пукаше за тях. Това бе последното, което ме интересуваше. Но утре тя щеше да е по вестниците, а последното което исках, бе това.
- Какво ще кажеш... Да продължим някъде другаде, милейди?- попитах я и взех захвърлената си риза.- На някое по... Уединено място?
Не почаках отговор,а подадох ризата си с думите "Облечи я". Нямах си и на идея колко градуса беше навън, но бяха наистина малко. А и потникът ѝ бе безвъзвратно загубен. Нямаше нито следа от него.
Взех Енви на ръце си и си за пробивах път навън. Не бе особено трудно.Видеха ли те с някакво тяло на ръце, правеха път.
- Казвайте на къде, госпожице Феърчайлд.- казах с усмивка.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Дмитрий Петерхоф on Вто Юли 26, 2011 7:25 pm

Дискотеката беше пълна... точно по вкуса му. Влезе вътре, а димната завеса го пое, скривайки го от очите на папараците, които може би повече следяха по- известните личности, макар че не можеха да пропуснат и появата на изнасилвача, превъплътен във външния вид на прекрасен мъж в разцвета на годините си. Тъмната му коса бе оформена в стилна, но някак небрежна прическа или пък бе станала такава след возенето в скъпата му и бърза кола, която бе придобил по поредния нелегален начин, но се съмняваше, че полицията ще тръгне да го закача точно за това. Беше по- вероятно да го викнат на разпит заради някоя недорасла пикла, която са намерили мъртва пред дома й и изнасилена от някой без работа. За разлика от останалите обаче, Дмитрий имаше една- две жертви ::беше сигурен, че не са три, защото само две майки го гониха с чехли в съда:: и държеше те да останат живи, за да могат да разказват... и всичко отново опираше само и единствено до създаването на имидж, който да го продава, нищо повече.
Застана на бара и седна на един от високите столове. Поръча скорострелно двойно уиски без лед, нямаше намерения да се лигави и се обърна към дансинга. Женски тела... най- прекрасното нещо, крехки, нежни или просто изваяни, докосващи се, танцуващи почти в синхрон едно с друго, но с различни движения, музиката можеше да се разлива по телата им, ако беше течност, но сега просто бумтеше в главата на руснакът, който определено нямаше да остане без компания тази вечер.

_________________
Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
Дмитрий Петерхоф
Дмитрий Петерхоф
Famous
Famous

Име : Дмитрий Петерхоф
Брой мнения : 92

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Ребека Хърд-Ууд on Вто Юли 26, 2011 7:47 pm

Поредната шумна вечер в Холивуд. Бе просто грехота да я прекараш у дома, в компанията на телевизора. Хиляди пъти предпочитах да изляза някъде и да се позабавлявам.
Ето защо и набързо облякох късата червена рокля, приготвих се и без повече да се мая, тръгнах към едно от любимите си места - дискотека "Fly". По дяволите хорското мнение и усилията на обществото да извае нещо от мен - вълкът кожата си мени, но нрава не!
Още на входа ме посрещнаха светкавици на фотоапарати, но веднъж щом влязох вътре вече не ми правеха впечатление. Силната музика, смеха, който звучно се носеше наоколо, пушека на цигари и потропването на леда... Блаженна усмивка се изписа на лицето ми и притворих очи, опиянена от обстановката.
Бях в настроение и без особена намеса на алкохола, макар и след няколко питиета, вече бях на дансинга. Масата от горещи тела наоколо беше направо влудяваща и прехапах устни в усилие да задържа писъка, който заплашваше да се изтръгне от мен.
Някъде в суматохата, погледът ми се спря на бара и разсеяно забелязах познато лице. Или поне така ми се струваше. Тъмна коса, подигравателна усмивка... Да, това лице присъстваше в почти всеки жълт весник или списание, обикновено свързвано със съдебни дела и тем подобни. Неща, които дребно ме интересуваха в този миг.
Усмихнах се чаровно и леко кимнах с глава в знак на поздрав, но не помръднах от мястото си. Нека играта на котка и мишка започне.

_________________
Say my name
And every color illuminates.
Ребека Хърд-Ууд
Ребека Хърд-Ууд
Famous
Famous

Име : Ребека Хърд-Ууд
Брой мнения : 2448

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Дмитрий Петерхоф on Вто Юли 26, 2011 8:04 pm

Дмитрий опря показалец и среден пръст до челото си, сякаш отдаваше чест на дамата, която така свободно впери поглед в него, разбуждайки интереса му до степен, достойна за започването на прекрасната игра, наречена свалка с леки условия, така и така го одумваха, ако си тръгнеше с нея, може би щеше да си вдигне рейтинга, но в момента това беше последната му цел за вечерта. Имаше много по- добра идея от това да демонстрира завоеванията си пред пресата... можеше да бъде хиляди пъти по- забавно без да се раздухва много много.
Мъжът поклащаше глава в такт с музиката, докато спускаше погледа си по тялото на Ребека Хърд- Ууд. Често му се случваше да чува името й, докато провеждаше поредното интервю, в което подлагаше информацията, която всички очакваха да чуят и да запишат моментално в броевете си, продавайки ги като топъл хляб. Особено след като излезе от затвора бе почнал някакъв бум на желанието "да си поговорим с Дмитрий Петерхоф"... той винаги казваше нещо удовлетворяващо и може би заради повечето си думи винаги откарваше солидни обезщетения, които и до ден днешен изплащаше, но смееше да твърди, че не се отразяваха особено много на социалния му живот.
Можеше да заключи единствено, че редакторката имаше сочно и привлекателно тяло, над което с удоволствие би по доминирал дори за една нощ, ръцете сякаш го сърбяха да бъдат спуснати по извивките й, да се спрат на дупето й и да притиснат тялото на редакторката към неговото. Но сега той се намираше на около 6- 7 метра от нея и очевидно нямаше намерения веднага да се приближава към нея, беше прекалено увлечен в това да я съблича с поглед.

_________________
Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
Дмитрий Петерхоф
Дмитрий Петерхоф
Famous
Famous

Име : Дмитрий Петерхоф
Брой мнения : 92

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Ребека Хърд-Ууд on Вто Юли 26, 2011 10:26 pm

Песните се въртяха една след друга и през цялото време усещах погледите върху себе си. Дали на режисьора, дали нечий чужд - кой знае? Пък и кой го е грижа.
Ново пърче. Главата ми се килна назад и затворих очи, докато тялото ми влезе в такт с бавната мелодия. Е, не вървеше да съм соло, но очевидно се бях спряла на етапа "Гледай, но не пипай!" Пък и това беше още един плюс в моя полза.
Самодоволна усмивка се изписа на лицето ми и сякаш отгатнала мислите на режисьора, едната ми ръка бавно се плъзна до хълбока ми и се спря там. Чупка в ханша и бях на косъм да се разсмея. До мен долетяха възторжени викове и мръснишки подхвърляния, но ги пропуснах през ушите си - бях се наслушала на тях. В този момент сякаш с Петерхоф участвахме в някакъв извратен филм, който той режисираше, а аз просто бях кукла на конци.
Поклатих глава и продължих с танците. Най-малко сега исках да си представям какво се върти в главата на тъмнокосия ми воайор. Изпитият алкохол все още ме поддържаше на крака, но не гарантирах още колко щях да издържа на високи токове. Ала проклета да бях, ако се предам първа. В тази игра нямаше правила, но гордостта предшестваше падението.

P.S. Съжалявам, че толкова се забавих (ии че написаното е малко постно). Почна да гърми и трещи и се наложи да изключа компютъра.

_________________
Say my name
And every color illuminates.
Ребека Хърд-Ууд
Ребека Хърд-Ууд
Famous
Famous

Име : Ребека Хърд-Ууд
Брой мнения : 2448

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Виктория де Соуса on Чет Авг 04, 2011 2:48 pm

Днес деня мина много скучно.Все още не можех да отворех школата си по танци,но не губя надежда.Както си седях сама в вкъщи забелязах че се здрачава.
Нощта почти настъпи. И аз нямах намерение да остана сама в нас.Затова облякох една рокличка обух едни обувки и се оправих.След това взех чантата си и ключовете за колата и излезнах.След броени минути се озовах пред дискотека"Fly".Паркирах колата и влязох.Когато го направих се насочих към бара.Седнах и си поръчах едно уиски.Щом ми го дадоха го изпих на екс и си поръчах още едно.Но когато посегнах да ви взема чашата без да искам разлях питието на друго момиче върху нея.
-Оу много извинявай.Съжалявам не беше на рочно.Съжалявам.
-Ако искаш ще платя роклята ти?

_________________
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Виктория де Соуса
Виктория де Соуса

Брой мнения : 75

http://one-different-world.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джесика Парис on Пон Авг 08, 2011 8:44 am

Седях си вкъщи и пуках от скука.После ми хрумна да отида в някоя дискотека за да не
ми е скучно.Облякох се и се запътих към колата.След минути се намирах пред дискотека"Fly".Влязох и седнах на бара.Но едно момиче разля питието си върху
моята рокля.
-Оу,много извинявай.-каза тя-Съжалявам не беше нарочно.Съжалявам.
Ако искаш ще платя роклята ти?

-Не,няма нужда.-казах аз-и без това тази рокля не ми е любима така че...
Как се казваш, аз съм Джесика Парис.

_________________

You know that I'm a crazy bitch!
I do what I want, when I feel like it!
All I wanna do is lose control!
But you don't really give a shit!

Джесика Парис
Джесика Парис

Брой мнения : 364

http://insomnia-miami.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Виктория де Соуса on Пон Авг 08, 2011 12:49 pm

-Виктория де Соуса.Приятно ми е.
И подадох ръка.Все пак така се прави.
След като се здрависахме аз си поръчах още едно уиски.Този път внимателно го взех и не бутнах никой.Отпих една глътка и реших да довърша разговора с Джесика.
-Ти от тук ли си?

_________________
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Виктория де Соуса
Виктория де Соуса

Брой мнения : 75

http://one-different-world.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джесика Парис on Пон Авг 08, 2011 1:01 pm

-Ти от тук ли си?-попита ме Виктория
-От много малка съм тук.Даже мога да кажа че съм родена в Холивуд.-казах аз.
Поръчах си мохито,и когато ми го дадоха попитах:
-Къде живееш.Имам предвид в кварталите.Аз съм от Hollywood Hills.
И после отпих глътка от мохитото.
-Когато бях малка живеех в друг квартал-Melroise Hill.Когато стана моя 17-ти рожден ден се преместихме в Hollywood Hills в една голяма къща.Отначало мразех новия си дом но сега започнах да го харесвам.

_________________

You know that I'm a crazy bitch!
I do what I want, when I feel like it!
All I wanna do is lose control!
But you don't really give a shit!

Джесика Парис
Джесика Парис

Брой мнения : 364

http://insomnia-miami.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Виктория де Соуса on Пон Авг 08, 2011 4:42 pm

Джесика попита от къде съм.И аз реших да и кажа.Видях че е доста откровена в своя отговор.
-Аз преди няколко дни дойдох тук.Преди живеех в Маями.Дойдох тук за да отворя собствена школа.Надявам се да успея.
След тези думи пак отпих от уискито само че този път е по-голяма глътка.
Взе да ми става скучно и реших да си тръгна от тази дискотека.
-Извинявай но аз ще си тръгвам.Надявам се някой път пак да се видим.
След тези думи допих уискито си,след това го платих и си тръгнах.

_________________
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Виктория де Соуса
Виктория де Соуса

Брой мнения : 75

http://one-different-world.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 6:19 pm

Беше вечер. Подухваше лек ветрец. Перфектно място за разходка! О, кого заблуждавам. Емили Грейс. Актриса. Никога не пропуска вечер в дискотеката. Станах от мекия диван и се качих в спалнята. Преоблякох се, като си сложих къса червена рокля, вярно не обичах да съм обсадена от фотографи, но пък днес реших че ще е по-добре да се насладя на вечерта. Обувките ми бяха черни с висок ток. Косата ми се спускаше по раменете. Излязох от вкъщи и се скрих в едно такси. След десет минути пристигнах и слязох. Щрак-щрак. Снимка,втора,трета. Лепнах си фалшива усмивка и влязох в дискотеката.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 6:27 pm

Стивън реши да излезне малко по дискотеките. Избра си една и се преоблече. Надяваше се там да срещне нови приятели. Реши да се поразходи като се опитваше някак си да не привлича вниманието на папараците. Стигна до голямата дискотека. Няколко фотографа започнаха да го снимат но той продължи напред. Стивън влезна в дискотеката. Отиде на бара и си поръча едно уиски. Не беше по пиенето но днес щеше да пийне малко бе да прекалява. До него седна едно русо момиче, с червена къса рокля. От учтивост я поздрави:
- Здравей! - после се сети кое е момичето - ти ис Емили Грейс! Приятно ми е! За мен е чест! - зачака отговора на момичето.
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 6:37 pm

Седнах на бара и си поръчах едно мартини. Едно момче ме поздрави, но ми трябваха няколко секунди за да се досетя кой всъщност е той.
- О.. - възкликнах. - Мм. - присвих очи. - Ти си Стивън, нали? Виждали сме се и преди. - намигнах му. - Ии.. приятно ми е. - усмихнах се.
Огледах го от горе до долу. Определено беше секси. Сто процента утре щеше да има статия в жълтата преса. 'Стивън МакКуийн и Емили Грейс заедно е дискотеката'. И допълнено с милиони лъжи.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 6:47 pm

Стивън отпи от питието си, тя си спомни кой съм и ми намигна. Стивън започна да си мисли "Ммм не съм я виждал толкова отблизо. Сладка е!" Изпи цялото си питие. Започна да си мисли "Можем да завържем добро приятелство". Стивън се заисли и започна да говори:
Можеш да ме наричаш Стив! Стивън звучи прекалено ... официално! - усмихна се.
Някакви нови участия?! - Стив зачака отговора й!
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 6:54 pm

- Окей,Стив. За теб тогава съм Ем,Еми.. Каквото ти хрумне. - усмихнах се и отпих от мартинито си.
Поклатих глава.
- Не, напоследък фотосесиите вървят повече.. - засмях се. - Не съм снимала филм наскоро.. може би не ми се занимава в момента. Ами ти?
Извъртях главата си към него.


Роу Плей под 7 реда се изтрива!

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 6:59 pm

Тя отговори отрицателно на въпроса на Стив:
- И при мен не вървят! Все търся кастинги но не откривам! - Стив се опита да си спомни дали има нейн афтограф от безбройната си колекция от такив но не му се занимаваше. Фотосесии. Определено не ги обичаше. Но всеки си има свой вкус! Стивън изчака тя да каже нещо. Определено не знаеше как да говори с момичетата. А това бе много неудобно в някой случаи!

Роу Плей под 7 реда се изтрива!
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 7:03 pm

Настъпи неловко мълчание.
- Е.. - отпих още една глътка от питието ми, като изчаках и той да ме последва с неговото питие.
Хванах го за ръката и станах от стола, като тръгнахме към дансинга.
- Не минавай с номера 'не мога да танцувам'. Всички могат.
Засмях се.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 7:12 pm

Последва гробна тишина. Е чак пък гробна не, но беше тихо между тях двамата. Тя продума едно леко "Е..." което Стив така така не разбра какво означава но след като тя го задърпа към дансинга тя явно беше намекнала че иска да танцуват. Стив не можеше да танцува много добре но каза:
- Няма да го пробутвам! - засмя се и започна една да танцува в такта на музиката заедно с Ем. Ето пак задънена улица! Какво да каже?! Започна бавна песен! Защо бавна!!! Той не можеше да танцува на бавна музика! Двамата спряха да танцуват само за миг.
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 7:18 pm

- Аз ли ще водя всичко? Отпусни се.. Стив. - усмихнах му се.
Приближих се до него и сложих ръцете си на раменете му като бавно започнахме да се клатушкаме по дансинга. Странно, бяхме в дискотека а пускаха бавна песен. Случваше се рядко.
- Ето виждаш ли.
Усмихнах се мило.
- Така е по-добре.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 7:25 pm

Заехме поза и започнахме да танцуваме. И двамата се усмихнахме! След като песента свърши и двамата седнахме на местата си. Стив си помисли "Дано не долови че танцувам за първи път"! Погледнах я в очите! Красивите сини очи. Оттърсих се и изпих цялото си питие.
- Какви са интересите ти?! - погледнах я и зачаках отговор.
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Вто Авг 09, 2011 7:45 pm

- Напоследък..да рисувам.. - усмихнах се. - Ходя на професионални уроци и наистина мисля че се справям доста добре.
Казах когато седнахме на местата си. Изпих остатъка от мартинито в чашата и се обърнах с лице към Стив. Лицето ми се приближи до неговото, но осъзнах че правя глупости и леко се отдръпнах. Не че не исках .. просто, сигурно той си имаше приятелка, все пак беше известен актьор, хубав.. с милиони фенки.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стивън Р. МакКуийн on Вто Авг 09, 2011 8:01 pm

- Аз пък засега нямам никакви! - каза развеселено Стив.
Тя приближи лицето си до моето съвсем леко но после се отказа. Стив замълча и след това си помисли "Тя да не би..." след това понечих да каза:
- Не се извинявай! Няма нищо - усмихна се и си помисли" Прибързва! А и не знам дали и аз съм готов. " Тя се почуства някак си смутено и Стив й каза:
- МОже би прибързваш. Но не бъди смутена! - усмихна се мило.
Стивън Р. МакКуийн
Стивън Р. МакКуийн

Брой мнения : 29

http://ndobrevfans.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Сря Авг 10, 2011 9:29 am

Каква съм идиотка. Поклатих глава.
- Съжалявам. Не трябваше да го правя. - казах тихо.
Каза че прибързвам и кимнах леко.
- Може би да.. прибързвам.. - усмихнах се леко и го погледнах като си поръчах още едно мартини.

_________________
Емили Грейс
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Виктория де Соуса on Вто Авг 30, 2011 2:30 pm

Тъй като деня ми бе доста скучен нямах търпение да дойде вечерта.А щом настъпи започнах да се оправям за да изляза.Щом бях готова взех ключовете от колата ми и тръгнах.Доста време обикалях докато си намеря заведение.След няколко минути реших да дойда тук.Паркирах колата и влязох.Вътре имаше доста хора.Отидох до бара и седнах.Веднага си поръчах едно уиски.Щом бармана ми го даде отпих една глътка.След това забелязах че до мен седи едно много красиво момиче.Стори ми се добра идея да я заговоря.Много ми се искаше да имам компания тази вечер.
-Здравей.Искаш ли да те черпя нещо?Впрочем аз съм Виктовия.-и подадох ръка като се усмихнах.

_________________
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Виктория де Соуса
Виктория де Соуса

Брой мнения : 75

http://one-different-world.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите