Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Дискотека "Fly"

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Дискотека "Fly"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 1:58 pm

First topic message reminder :


Това беше един от най-известните барове в Холивуд. Входът, разбира се, е свободен, но охраната не пуска кой да е. Трябва да притежавате лична карта, за да влезете. Заведението работи само нощем. Пускат най-различна музика - поп, хаус, техно. Доста рядко се намира свободно място, но повечето хора предпочитат да са на дансинга. Дискотеката се посещава от доста знаменитости.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
Eleonor Chloé Bennett
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Дискотека "Fly"

Писане by Майкъл Даниелс on Вто Яну 18, 2011 9:28 am

Майкъл беше изтръпнал. Целият трепереше от тази великолепна целувка,която се беше случила туко-що.
Никога през живота му, никоя жена не го беше целува по този начин.
Сърцето му биеше толкова бързо…че всеки момент можеше да разбие оковите и да излезе от тялото му.
Не можеше да повярва,че една непозната би направила такова нещо с него.
Да го накара да изпадне в такава ситуация,да изпитва такива чувства…да иска за още.
„Само още една целувка! Само още една!” викаше съзнанието му и се бореше със самия него,защото той не искаше да се поддаде толкова бързо на чара. Не искаше да стане повод за разговор на приятелките й.
Не искаше тя да го нарича „някакъв безбожно луд” или пък да каже нещо от сорта ,че е бил толкова дълго време на сухо,че го е подлудила само с една целувка. Моделите бяха зли кучки. От тях всичко можеше да се очаква. Но всяка жена беше малко кучка,нали?
Мекият и похотлив глас на Кристал,разчупи тишината създала се между тях и каза нещо,с което Майкъл я пожела още повече.
„Това беше по-вкусно от онова питие” – и на него му хареса повече от водката. Много повече.
И тази случка определено оправи предишното му рухнало поведение.
Той лекичко е подхвана,тя се хвана за него и се надигна.Бе лека и топла.Прииска му се да я обгърне с ръце,както преди малко.Той притисна тялото си към нейното и сложи пръст на устната й.
- Млъкни! – излезе от него като заповед,но едвали беше такова. Споменът от преди малко го заля като гореща вълна. Само при мисълта за нея,за целувката,за тялото й… земното притегляне губеше силата си и .... пръстите му галеха нежната й кожа и той не може да се възпре.
Устните му бързо затвориха нейните в още един капан,преди да е успяла да каже още нещо…
Езикът му изглежда нямаше намерение да я остави на мира.
А ръцете му се движеха победоносно по гърба й,борейки се за надмощие над червената й рокля.

_________________

Майкъл Даниелс
Майкъл Даниелс

Брой мнения : 62

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кристал Санчес on Вто Яну 18, 2011 12:34 pm

- Млъкни! - заповяда й той, и макар тя да не се подчиняваше на заповеди, начина по който го изрече... накара я да го желае неконтролируемо много. Наистина рядко чувстваше към някой мъж такова естествено привличане.
За миг една откачена мисъл й премина през главата...
... И двамата бяха на ръба на желанието, едва се сдържаха... какво щеше да стане ако след породените страст и желание в тях, спрат просто до тук? Разделят се и после останат само с предположения какво биха изпитали по-нататък? Дали този мъж вече бе способен изобщо да я остави да си замине без да продължат започнатото?... Останал само с мислите си за нея... Дали имаше тази воля? А дали тя имаше тази воля?
Не знаеше. Но не искаше и да мисли повече за тази безумна идея, защото не искаше да се лишава от това чувство, което непознатият я караше да изпитва. Всъщност не... вече не бе способна да си тръгне и да остави нещата недовършени, след като го желаеше неимоверно много.. знаеше, че трябва да има този мъж.
Устните му отново се впиха в нейните. Усещайки езика му в устата си, огънят отново се разпали в нея. Всяко негово игриво и провокиращо движение я подлудяваше и възбуждаше...
Не я интересуваше че бяха на публично място, че бяха събрали погледите и че правеха това точно тук... никога не я интересувало кой я гледа, кой какво си мисли за нея и какво впечатление оставаше в другите с импулсивните си действия. За това и бе толкова скандална личност. Единственият човек на вселената, който я интересуваше в момента беше той.
Тялото и отново бе притиснато в неговото, толкова че заради тази близост той можеше пределно ясно да усети сърцето й, което пропускаше бясно заради породеното желание.
Най-дръзко надигна и сви кракът си, придвижвайки го бавно по неговия нагоре. Едната й ръка все още бе на врата му, галейки игриво кожата му, по-скоро дразнейки го с ноктите си. Другата се спусна по врата му надолу, навлизайки леко под ризата му, подлудявайки го допълнително по голата кожа. Леденият й допир го накара да настръхне.
А неговите ръце, които усещаше да рисуват по гърба й, я караха да изтръпва при всеки негов допир.
Целувката продължи дълго... Момичето се наслаждаваше на смесените чувства, които той пораждаше в нея. Имаше чувството, че е мъж, различен от тези, с които е била. Вече искаше да го види без толкова много дрехи... всъщност го искаше от самото начало.
Кристал леко отдели устните си от неговите без никакво желание... доближи ги до ухото му, като този път леко го докосна с езика си преди да заговори.
- Тук ли искаш да продължим? - попита по най-дръзкият начин и се подсмихна леко, не че това щеше да й е проблем.. след което реши да допълни. - Естествено, ако изобщо искаш да продължим... - с тези излишни въпроси, чийто отговор бе ясен, губеха време, но тя разполагаше с цялото време на света. Но не и с толкова търпение... Но знаеше, че така го дразни... изкарва го извън нервите му. Това й харесваше.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

Кристал Санчес
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Майкъл Даниелс on Вто Яну 18, 2011 8:43 pm


Майкъл отчаяно се опитваше да протестира,когато тя съвсем неочквано реши да отлепи устни от неговите. Стараеше се да увеличи времетраенето на целувката,колкото се може по-дълго,да запамети всеки момент,всяка гледка,всеки стон, всяко чувство...но всяко хубаво нещо си имаше своя край.
Той го знаеше,но се надяваше,че този момент нямаше да дойде толкова бързо.
Веднага след като тя се отдалечи на безопастно разстояние от него, за него това беше едва няколко сантиметра, той видя на лицето й,че тя също желаеше да продължи.
И то с нещо много по-интересно и забавно... очите му започнаха игриво да присвяткат, а веждите му се вдигаха нагоре-надолу от почуда...не можеше да спре да мисли каква невероятна жена е Кристал!
Вярно е че той беше виждал доста красиви жени, и следователно спал с тях,но тази жена...такъв огън!
Не можеше да стои далеч от нея. Привличаше го като магнит.
Тогава се чуха заветните думи на модела:
- Тук ли искаш да продължим? - не че не си го беще фантазирал...беше напълно способен да го направи,но само това му липсваше сега...да извърши още една глупост!
- Естествено, ако изобщо искаш да продължим...
- Хаха! - истинктивно се изсмя той. Нима наистина трябваше да отговори на този въпрос? Нима наистина трябваше да бъде зададен? Не разбираше ли отговора по изражението му,по треперещото му от желание и страст тяло?
Той й отвърна с усмивка и последва още една дълга целувка...
Този път той сложи нейният край. За да има баланс,може би?
- Бих те попитал У нас или у вас....но смятам,че е много изтъркан въпрос. Не мислиш ли? - усмихна се той и съвсем нежно и бързо я целуна по врата,отмятайки косата й. Обичаше да кара жените да настръхват,а от свой собствен опит знаеше,че това място пробужда такива
чувства в тях. - Хайде в нас. - решително отвърна той и я погледна в очакване.

_________________

Майкъл Даниелс
Майкъл Даниелс

Брой мнения : 62

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кристал Санчес on Сря Яну 19, 2011 7:18 am

Целувката му по врата й, макар и нежна накара Кристал отново да затвори за миг очи от удоволствие... съвсем лека усмивка се изписа през това време на устните й. Начина, по който отметна косата й... всичко в този мъж, всяко негово действие бе изпипано до съвършенство. Това само потвърждаваше плановете на Кристал, че трябва да продължат.
Рядко... наистина рядко се срещаха такива мъже. Способни да изкарат жената от кожата й само с докосване и поглед. И както бе ясно, Кристал не бе от скромните. Знаеше що за жена е и какво заслужава. Знаеше и че най-накрая е намерила някой, достоен за компанията й.
Също така й харесваше влиянието й над него. Естествено, тя имаше този ефект върху всички мъже, но да вижда тази страст именно в него само я накара да се усмихне самодоволно.
- Бих те попитал У нас или у вас....но смятам,че е много изтъркан въпрос. Не мислиш ли? - тази вечер лекомислената девойка не беше от най-приказливите, но те сякаш се разбираха и без думи. Тази страст, пламнала между тях от самата им среща, този огън... трябваше да бъдат потушени някак си.
- Хайде в нас. - допълни мъжът и това беше достатъчно. Думите му показваха, че отдавна е минал положението на онези неопитни момченца, с които Кристал само си убиваше времето. Те тичаха след всяка жена, която им се мернеше пред очите. Думите им бяха глупави и хлапашки.. Но не и неговите. Всяка дума в него бе изпълнена с опит, мъжественост и сигурност. Наистина, тази вечер тя щеше да бъде с истински мъж.
Кристал обви ръката си около врата му, съвсем леко и приканващо придърпвайки главата му към себе си, накланяйки се към ухото му.
- Води ме. - каза, но този път не го подшушна... прозвуча съвсем ясно, с онзи неин омайващ глас.. просто вече имаше нужда от близостта му.
Усмихна се и сякаш всякакви думи отново станаха излишни. Леко плъзна ръката си по неговата, приплитайки пръсти с неговите, тръгвайки напред, водейки го към изхода на дискотеката.
Сега, когато бяха далеч от любопитните погледи и бумтящата музика, тя го погледна само за миг с една загадъчна усмивка и се остави мъжът да я заведе в домът си, жадувайки за устните му.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

Кристал Санчес
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Съб Яну 22, 2011 6:39 pm

Лин от страшно много време не се беше забавлявала и реши да отиде и да си направи кефа без да яя интересуват папараците
Тя обелече червена уж невинна рокля , и отворени обувки и малка чантичкаТя се запъти към дискотека "Fly" - която беше една от най-известните по това време.
Днес имаше конкурс за танцуване по двойки но понеже Лин нямаше партньор реши да отиде и поне да гледа
Вечерта беше красива и тъмна но въпреки това тя реши да си сложи очилата , за да не я видят на къде отива.
Попринцип не я тормозеха много но все пак не искаше да излезе като черна овца и да я мислят за нещо друго освен актриса
Лин прекрачи прага на така познатото местенце и отиде право на бара
Поръча се една "Маргарита" и се зарече това да не и е последната
Загледа се как двойките се подготвяха за танците и отвърна глава
За щастие видя и едно самотно секси момче и си каза :
Това е твойта вечер! Отивай и бъди Секси!
Запъти се натам с уверена усмивка
Линда Харисън
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекзандър Кинсли on Съб Яну 22, 2011 7:11 pm

Очертаваше се една особено скучна вечер. Беше рядкост да ми е скучно, но така беше когато нямах компания...а пък и напоследък въобще нямах настроение. Може би алкохола щеше да ми възвърне поне малко от настроението. Реших да отида до дискотека "Fly" ... тя беше една от най - посещаваните тук в Холивуд...кой знае, може пък и да ми излезе късмета с някое момиче.
Запалалих колата си и тръгнах към дискотеката...видях, че тази вечер има някакъв конкурс по танци за двойки... е очевидно нямаше да участвам, но щях най - малкото да позяпам.
- Едно двойно уиски. - поръчах на барманката...бе доста сексапилна, а и малко флирт...кхъм въобще не е излишен. След като барманката ми подаде уискито седнах на един бар стол... само миг по - късно една привлекателна жена се насочи към мен...имах чувството, че съм я виждал някъде...може би по телевизията...или не бях съвсем сигурен.
- Здравей! - усмихнах й се с майта незаменима флиртаджийска усмивка.
Алекзандър Кинсли
Алекзандър Кинсли

Брой мнения : 11

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Съб Яну 22, 2011 7:26 pm

- Какво търсиш тук самотен ? - попита момичето и се усмихна
Тя го огледа и реши да се позабавлява с него . Все пак явно и той беше дошъл за това
Не изглеждаше сякаш е дошъл с разбито сърце , търсещ гадже за цял живот
Явно беше , че иска същото като нея
Тя стана и отиде да му прошепне :
-И ти и аз знаем , че не сме тук да се гледаме ! Един танц?
Тя се усмихна и загледа изражението му което сочеше учудено
Сто процента не е очаквал да е толкова лесно , но ето ,че и на момичетата понякога им се забавлява.
Тя го дръпна и му каза :
-Нека да спечелим , еротичните танци моля те - ухили се и го побутна
Тогава той...
Линда Харисън
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекзандър Кинсли on Пон Яну 24, 2011 11:05 am

Определено това момиче надмина всички мой очаквания, не вярвах, че ще е толкова лесно да я сваля. Обикновенно ми трябваше минимум 25 минути, за да забия някоя мацка, но пък какво толкова...това беше добре...предполагам. А пък и момичето бе адски сексапилна и тази червена рокля която беше облякла... исках да я разкъсам със зъби...
- Нека да спечелим, еротичните танци моля те - тя се ухили и ме побутна. Тогава знаех, че я искам веднага ... въобще не се притеснявах от секса на публично място, но ... щеше да се отрази зле на "кариерата" ми , а също и на нейната, за това просто я целунах страстно и продължително като обвих ръце около талията й.
След миг отлепих устни от нейните...
-Надявам се, че нямаш нищо против... - казах и я хванах за ръката като я помъкнах към дансинга...все пак тя искаше да участваме в конкурса...по еротични танци!

П.С.: Извинявай за закъснението..
Алекзандър Кинсли
Алекзандър Кинсли

Брой мнения : 11

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Пон Яну 24, 2011 11:42 am

-Хм не нямам , но нека танците загрубеят- ухлили се Момичето като му показа ,че от сега нататък танците ще са много луди
Тя взе един стол от публиката и го бутна на него , под учудените погледи.
Изобщо не я интересуваха реакциите им.
В момента не и пукаше за кариера , за филми и изобщо за нещо
Разкъса ризата му и проследи извивките му с език.
Очертаваше се страхотна вечер.
Линз се почуства като абсолютна използвачка , нали все пак беше еднократен секс
Но това явно не пречеше на момчето.
Актрисата знаеше , че може да не го види никога повече , но какво и дремеше
Тя се прехвърли на странично колело право в скута му.
Това явно му хареса.
-Харесва ти нали? - попита Линз и го целуна страстно .
Кожата му пулсираше и Лин се чудеше , какво ли ще направи той...

П.П- споко Very Happy
Линда Харисън
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекзандър Кинсли on Сря Яну 26, 2011 10:09 am

С едно рязко движение свалих ципа на роклята й като я захвърлих на земята, така че да може мацето да остане само по сутиен и бикини. Вдигнах я и я понесох към бара като с едно леко движение го разчистих. Шумът на чупещо се стъкло накара барманката да погледне някак свирепо, но хич не ми дремеше от това. Сега бях съсредоточен единствено върху момичето. Целунах я доста страстно и дълбоко, а ръцете ми шареха насякъде по тялото й.
Устните ми започнаха да слизат на долу, като проследиха цялата й шия и чак до гърдите й и след това слезнаха по корема й.
Вечерта на истина щеше да е страхотна, като този момент...този момент на страст и възбуда, но още не бяхме стигнали до съществената част, но за всичко си има време.
Устните ми отново намериха нейните и се вкопчиха в поредната страстна целувка, но ми беше писнало от целувки и реших да мина нататък.
Откопчах сутиена й, а и бикините бяха на земята в следващият миг, мойте дънки и боксерки също се озоваха на пода и нежно проникнах в нея като забързах темпото.
Точно в момента не ме интересуваха папараците, кариерите и така нататък, в момента ме интересуваше само...какво...секса, момичето си беше стока, беше доста добра определено си знаеше работата....

Алекзандър Кинсли
Алекзандър Кинсли

Брой мнения : 11

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Сря Яну 26, 2011 10:52 am

Всички ги гледаха , но какво ли и пукаше Лин изръмжа от удоволствие Е поне тази нощ времето и нямаше да е загубено Вероятно никога повече нямаше да го види....Или пък щеше ? Папараците вероятно снимаха и всички около тях ги гледаха учудено Това беше наистина прекалено.Хората тук правехе доста луди неща , но не и секс на публични места Линз му каза :
-Е сега аз малко ще си поиграя-ухили се тя . Слезе от плота и застана на колене докато го гледаше в очите А в неговите очи се виждаха пламъци от задоволство Накрая , тя падна на колене и започна да му прави свирка
Той затрови очи и тя се ухили
Линда Харисън
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 12:53 pm

- Едва ли ще можете да се напиете покрай мен.. Е, всъщност е точно обратното, но голяма работа - засмя се Енви.
Покрай многото барове, момичето най-накрая намери една дискотека. Всъщност беше влизала и тук преди, но за този хакт се сети чак едва сега. От заведението влизаха толкова много тълпи и повечето, ако се вгледаш, естествено, бяха непълнолетни тийнейджъри. Някои дори се натискаха още отвън, но това беше толкова ежедневна гледка, че никой не ги забелязваше.
Малко след влизането, някакво пияно момче се приближи до нея, казвайки й:
- Хей, маце.. Зарежи го тоз русокоско и ела при мен.
- Дори в мечтите ти няма да стане - изсмя му се в лицето Енви.
След това тя си дръпна ръката, тъй като пияният й я беше хванал, и двамата с Белтбъстър продължиха към бара.
- Едно мартини - оповести тя на бармана. - Вие какво ще искате, милорд?

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 1:42 pm

Пристигнахме заветната дискотека. Тук гъмжеше от народ, предимно непълнолетен. Напомняха ми на мен и Майкъл преди време. Когато се вмъквахме в дискотеката през задния вход. Мислехме се за много "готини". Напушваше ме смях като се сетех. Какви хлапаци бяхме тогава. Не, че имаше кой знае каква промяна оттогава. Няколко години отгоре.
С Енви се вмъкнахме вътре. Някакъв идиот, видимо клатушкащ се, я хвана за ръката.
- Хей, маце.. Зарежи го тоз русокоско и ела при мен. - моля? От една страна ми стана много смешно. Нима си мислеше имаше шанс... С нея? Но от друга с удоволствие бих го цапардосал. Но не се и наложи...
- Дори в мечтите ти няма да стане.- отвърна му Енви и на лицето ми се разля широка усмивка.
Седнахме на бара и барманът се приближи.
- Едно мартини.- каза му тя.- Вие какво ще искате милорд?
- Направи ги две.- обърнах се към бармана.
- Определено умееш да събираш погледите още от вратата.- обърнах се към нея.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 2:06 pm

- Определено умееш да събираш погледите още от вратата - каза й той, след като даде и своята поръчка на бармана.
- Е, мене ме интересува само твоя поглед, така че.. - засмя се тя.
Момичето отпи.. Не! Направо пресуши цялата си чаша.. Трудно можеше да се напие, тъй като алкохолът й понасяше. При това много.
Енви хвана Уайлд за ръката и го поведе към дансинга. Мдам.. Тази вечер щяха да се позабавляват и Феърчайлд щеше да се увери, че е така. Момичето плъзна леко ръцете си по гърдите му, но точно в този момент певицата беше избутана от някакво друго момиче, дето също започна да се увива като някаква змия около Белтбъстър.
- Явно и ти събираш доста погледи - каза тя с ръце на хълбоците си.

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 2:18 pm

Така и не успях да довърша чашата си, когато тя ме издърпа за ръката. Не бях най-добрия танцьор. Направо си бях ужасен, но... Щом искаше да го научи по трудния начин.
Феърчайлд плъзна ръцете си по гърдите ми, но бе избутана от някакво момиче. Спрях за момент и извъртях очи.
- Явно и ти събираш доста погледи - каза тя с ръце на хълбоците си, а аз се засмях. Хванах брадичката на непозната и въздъхнах.
- Мила, отиди да си търсиш някой свободен. Онова момиче там,- посочих Енви.- е с мен. Довиждане.
Избутах я леко настрани, а тя продължи леко унила. Е, явно си намери някой.
- Явно... Значи все пак не съм за изхвърляне.- повдигнах веждите си с фалшива почуда и хванах Феърчайлд за ръката. Завъртях я и се засмях.
- А докъде бяхме стигнали?- попитах и сложих ръката си на шията ѝ.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 2:33 pm

Уайлд избута непознатата, хвана Енви за ръката и я завъртя.
- А докъде бяхме стигнали? - попита я след това той.
Сложи ръката си на шията й. Феърчайлд му отвърна също с усмивка и леко го придърпа към себе си.
- Хмм.. Май трябва да ми припомниш, защото аз нямам и спомен.
Устинте им бяха на милиметри разстояние, но след няколко мига русокоската скъси и това разстояние. Когато се отдръпна, момичето леко облиза устните си, за да го изкуши още повече.
- Наистина, Уайлд, докъде бяхме стигнали?
В гласът й продължаваше да се чете онази престорена учуденост, която я съпътстваше къде ли не, но в очите й имаше някаква дяволитост, която се беше смесила и с подканване.

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 2:51 pm

- Хмм.. Май трябва да ми припомниш, защото аз нямам и спомен.
Последва целувка. Единственото нещо което ми се въртеше в главата беше "Ммм...".
Когато се отдръпна, Енви леко облиза устните си. Направо настръхнах докато я наблюдавах. Захапах бузата си от вътрешната страна, за да запазя самоконтрол. Нямаше да се изкуша толкова лесно. Ни най-малко.
- Наистина, Уайлд, докъде бяхме стигнали? - попита ме тя и можех да се закълна, че очите ѝ имаха някакъв дяволит отблясък.
- Май не си спомням... Винаги можем да започнем отначало.- казах и леко повдигнах едната си вежда.
Приближих се към нея и я целунах още веднъж.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 3:02 pm

- Щом искаш да започнем отначало, значи ни трябва нов алкохол - засмя се момичето.
Изчезна замалко. Беше отишла до бара, за да поръча нови питиета, но този път щеше да вдигне нивото. Мартинито беше слаб алкохол. Сега беше ред на уискито. Явно Феърчайлд искаше да се напият и двамата. Ха-ха. Е, поне знаеше как да го постигне. С много и много алкохол. Дори не й пукаше какво ще кажат за нея хората, тъй като сигурно наоколо се въртяха по няколко папараци, но от друга страна, Енви не беше толкова известна.
- Една за теб - каза му тя, когато се върна, и му подаде едната чаша. - И една за мен.
Тя отново пресуши чашата на екс. Придърпа отново Уайлд към себе си. Чувстваше се странно. Май наистина беше на път да се напие. Е, Феърчайлд не се знаеше каква е в такава форма, така че явно днес щеше да преоткрие и тази страна в себе си. Освен ако на другата сутрин не помнеше нищо..

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 4:02 pm

- Щом искаш да започнем отначало, значи ни трябва нов алкохол - засмя се Феърчайлд. След това изчезна нанякъде, а аз останах с една широка усмивка. Недоизпитото ми мартини стоеше на бара... Но пък Феърчайлд носеше чисто нови две пълни чаши. Значи щяхме да се напием?
Сама си го просеше. Дали щях да помня нещо сутринта? Ако пък не, все някой вестник ще ми го напомни. Въобще не ме беше грижа. Не бях особено известен. Всъщност като се замисля, не бях никак известен. Е, давай алкохола сестро, ще се напиваме.
Енви се върна с две чаши с уиски.
- Една за теб - каза ми тя, когато се върна, и ми подаде едната чаша. - И една за мен.
Изпих своята на екс, за да не изоставам. Като гледах как бързо пресушава чашите, няма да остане трезва за дълго. А мен алкохола ме хващаше доста бързо.
Енви ме придърпа към себе си, а аз се усмихнах дяволито.
- Май алкохола няма да се бави.- казах и я целунах. Още можех да усетя вкуса на уискито по устните ѝ.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 6:27 pm

- Май алкохола няма да се бави - каза й той, целувайки я.
Всъщност това не беше лошо за нея. Особено, когато и Уайлд й беше нещо като компания. Определено. С всяка изминала секунда питиетата, особено, заради факта, че бяха изпити на един дъх, й действаха все повече и все повече. Но.. усещането беше приятно, дори на другия ден да имаш един страшно голям махмурлук. Такава си беше цената, но си заслужаваше.
- Тогава защо да не го повикаме? Този начин е мноооооого по-забавен, трябва да го признаеш - отвърна му Енви, давайки му няколко целувки по шията, леко хапейки я.
Щеше пак да отиде да вземе нова порция чаши с алкохол, но тъкмо покрай тях минаваше някакво момче, носещо две такива чаши, че Феърчайлд най-безцеремонно взе питиетата от ръцете му, като смутолеви едно „Благодаря“, оставяйки го да зяпа с отворена уста.
- Наздраве, милорд - обяви русокоската на Белтбъстър, вдигайки тост.

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 6:47 pm

- Тогава защо да не го повикаме? Този начин е мноооооого по-забавен, трябва да го признаеш - отвърна ми Енви, давайки ми няколко целувки по шията, леко хапейки я.
Това момиче щеше да ме подлуди. И ако не спреше, самоконтрола щеше да изчезне на мига.
Покрай нас мина момче, носещо две чаши пълни с... Натурален сок? Алкохол естествено! Енви ги грабна от ръцете му, а аз се ухилих. Тя определено бе едно лоооошо момиче.
- Наздраве, милорд - обяви русокоската и вдигна чашата си за тост. Дрънването се изгуби на фона на целия този шум. Погледнах я, леко учуден.
Мислех, че отдавна сме забравили всичките тези официалности. Но явно не. Тогава нека игрите продължат... Нали? Усмихнах се на Енви, впивайки устни в шията ѝ. Обходих я с леки целувки. След всяка една ми ставаше по-горещо. Явно алкохола наистина започваше да действа...
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 6:58 pm

Тези целувки, които в момента й даваше Уайлд по шията, събуждаха в нея страстта. Не, не я събуждаха, а просто я засилваха, тъй като когато се намираше покрай Белтбъстър, Енви винаги чувстваше една голяма страст. А сега момичето бе на линията тази страст да експлодира в нея.
Феърчайлд се наведе леко назад, правейки така, че шията й да бъде повече на показ за Белтбъстър. От своя страна, русокоската преплете пръстите си в негове коси, притискайки го още повече към себе си. Сякаш искаше да стане едно цяло с него.
С другата ръка откопча нарочно най-горните копчета на ризата му.
- Упс.. - невинно се усмихна Енви, - Явно повече трябва да осъзнавам какво става...

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 7:23 pm

Енви ме притисна още повече към себе си, а аз от своя страна продължих с целувките си дори още по-настървено от преди.
Усетих, как горните копчета на ризата ми вече бяха разкопчани.
- Упс.. - невинно се усмихна Енви, - Явно повече трябва да осъзнавам какво става...
О, значи бе напълно случайно? Поклатих глава. Беше очевидно, че го направи нарочно и нито едно невинно изражение не можеше да ме разубеди... Може би. Леко захапах врата ѝ.
Сам разкопчах останалите копчета. Нямаше нужда от никакви "случайни" разкопчавания.
Усещах как алкохола замайва главата ми и ме кара да я желая все повече и повече.
- Сигурна ли си, че не бе нарочно?- попитах я с предизвикателна усмивка. Не на мене тия...
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Енви Феърчайлд on Нед Яну 30, 2011 7:31 pm

- Не знам.. - отвърна, шепнейки в ухото му, като след това продължи. - Всъщност, като се замисля, май не бе случайно.. Как само ме хващаш...
Енви сложи ръката си върху голите му гърди, плъзгайки я бавно, за да може да го изкуши. На места леко свиваше пръстите си, така че ноктите й се забиваха едвам-едвам в кожата му. Боже, той си нямаше никаква представа колко русокоската го желаеше в момента.
Феърчайлд топна замалко пръста си в малкото алкохол, който беше останал в чашата й, разнесе течността по гърдите му, и после бавно и с удоволствие облиза целия този алкохол по гърдите му.
- Хмм.. Оттук ми харесва да пия повече.. каза му Енви.

_________________
Walking on the beach just holding your hand
Pushing our feet into the sand
Do it again I'll lock it tightly
Givin` you lovin` nightly

Енви Феърчайлд
Енви Феърчайлд

Брой мнения : 176

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Уайлд Белтбъстър on Нед Яну 30, 2011 8:05 pm

- Не знам.. - отвърна Феърчайлд, шепнейки в ухото ми, като след това продължи. - Всъщност, като се замисля, май не бе случайно.. Как само ме хващаш...
За миг затворих очи и прехапах долната си устна. Подлудяваше ме само като шептеше в ухото ми. Изтръпвах при докосването на горещия ѝ дъх до ухото ми. Музиката бе някъде на заден фон и никой нямаше представа нито коя е тази песен, нито кой я пее. Звукът ми се струваше размазан... Бях се съсредоточил в нас двамата и сякаш нямаше никой друг.
Енви плъзна ръката си по гърдите ми... На места леко свиваше пръстите си, така че ноктите й се забиваха едвам-едвам в кожата ми. Само леко изпъшках. Нямаше да се дам така лесно. Самоконтрол, Уайлд. Още по-силно захапах вътрешната страна на бузата си. Ако продължаваше така... Щях да направя много "случайни" неща.
Феърчайлд топна замалко пръста си в малкото алкохол, който беше останал в чашата й, разнесе течността по гърдите ми, и после бавно, облиза целия този алкохол по гърдите ми. Самоконтрола като, че ли малко по малко се изпаряваше и оставаше чистото удоволствие. На кой му е притрябвал самоконтрол, след като тя бе пред мен? Не, щях да издържа... Нямаше да се дам. Правеше го нарочно.Можех да съм сигурен, че продължаваше все така да ме изкушава да направя нещо. Мне...
- Хмм.. Оттук ми харесва да пия повече.. - каза ми Енви, а аз само присвих очите си. Нима? Беше мой ред.
Едва докосвах врата ѝ с езика си, слизайки към ключицата. Продължавах да слизам надолу... Малка пречка.
- Мм.. Мисля, че потника ти не ние нужен.- прошепнах в ухото ѝ и съвсем леко захапах меката част.
Уайлд Белтбъстър
Уайлд Белтбъстър

Брой мнения : 145

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите