Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Дискотека "Fly"

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Дискотека "Fly"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 1:58 pm

First topic message reminder :


Това беше един от най-известните барове в Холивуд. Входът, разбира се, е свободен, но охраната не пуска кой да е. Трябва да притежавате лична карта, за да влезете. Заведението работи само нощем. Пускат най-различна музика - поп, хаус, техно. Доста рядко се намира свободно място, но повечето хора предпочитат да са на дансинга. Дискотеката се посещава от доста знаменитости.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
Eleonor Chloé Bennett
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Дискотека "Fly"

Писане by Сиана Матияс on Чет Апр 05, 2012 7:26 pm

На гости ми дойде една приятелка с която от години не сме се виждали.През деня много си говорихме.Вечерта решихме да отидем на дискотека и да се позабавляваме.Приятелката ми ме заведе в най-готината дискотека тук която се казва Fly.Много е добра,а и само хубава музика пускат.Както си седяхме на нашата маса забелязах един сладур на бара.Той също ме забеляза и нарочно му намигнах в очакване да видя какво ще направи.

_________________

Сиана Матияс
Сиана Матияс

Име : Сиана Матияс
Брой мнения : 59

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Дек 23, 2012 9:00 pm

Нямах желание да прекарам поредната скучна вечер. Монотонния начин на живот беше започнал да ми омръзва до огромна степен, затова тази вечер, беше определена за излизане. Макар че напоследък се опитвах да стоя далече от алкохола винаги можехме да погледнем на вечерта като изключение. Взех си душ набързо и застанах пред гардероба. Не беше трудно или по-скоро за първи път не съм го мислила дълго. Избегнах роклите ами се спрях на къса пола с доста изчанчен модел потник отгоре. Беше ясно, че навън е зима и аз ще замръзна, но пък в крайна сметка имах да мина разстоянието да улицата от където щях да си хвана такси и после просто да вляза в дискотеката. Черен моли- готово, спирала-готово, червило-готово, грим-готов. Официално можех да изляза. Обух любимите си черни обувки на висок ток и облякох палтото си.
След около двайсетина минути се намирах пред дискотека "FLY". Влязох вътре доста бързо, защото навън наистина беше смразяващо. Отдавна не бях идвала тук, а това беше една от най-добрите дискотеки, така де поне според мен. Имах огромен късмет, защото на бара все още имаше свободни места. Бях убедена, че ако се бях забавила още малко това нямаше да го има като вариант. Обърнах се към бармана и си поръчах мартини, след което върнах погледа си към останалата част на дискотеката. Имаше доста хора както винаги, но това беше както винаги само плюс. През това едно момче приближи към бара и застана до мен. Добре сега въпроса е дали е сам или не, може би ако изчаках малко щях да разбера. Никога не съм обичала прибързаните действия и нямах намерение и този път да изневерявам на себе си .

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Дек 23, 2012 9:12 pm

Вечерта беше студена, а коженото ми яке въобще не ме предпазваше от вятъра. Затова побързах да вляза в дискотеката. Силната музика ме обгърна, но аз бях нетърпелив. Трябваше колкото се може по скоро да взема нещо по-силно и да се отдам на усещането, което наркотикът щеше да ми достави. Не се страхувах, че тук някой ще ме упрекне, пък и да ми кажеха нещо, мен не ме интересуваше. Пресякох дансинга и се насочих към бара. Реших, че ако се усамотя в края ще е твърде ясно, че върша нещо нередно, затова седнах до едно русокосо момиче. Още в гръб можех да разпозная, че е дошла тук да се позабавлява. Може би това щеше да е компанията ми за вечерта.
Настаних се на стола и измерих с поглед момичето. Късата й пола ме направи още по нетърпелив да се впусна в удоволствието. Извадих кутията с ръчно свити цигари от вътрешния джоб на якето си. Никога не позволявах да оставам без запаси. Извадих една и я запалих, но знаех, че няма да е последната.
-Наля нямаш нищо против? - обърнах се към момичето и посочих цигарата си. По миризмата със сигурност щеше да се досети, че вътре няма само никотин.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Дек 23, 2012 9:24 pm

Вечерта изглежда щеше да е интересна. Хвърлих поредния поглед на момчето. Не го бях виждала до сега. Цигарата му смърдеше на трева от километри, което зависеше как се погледне може да е и доста лош признак.
- Ами ако кажа, че ми пречи ще я загасиш ли?
Въпросът ми беше пълен със сарказъм, защото бях убедена, че такива като него не се съобразяват с това какво искат останалите. По това мъжете много си приличаха, чуждото мнение за тях влизаше през едното ухо и излизаше през другото. Освен разбира се ако не е свързано със нещо, което би могло да привлече интереса им. Тогава вече приемаха по- спокойно какво им се казва. Не че жените бяхме по-различни, напротив просто ние чувахме не подминавахме, правехме се на глухи, когато не ни изнася или пък просто искахме да чуем казаното отново. Погледнах към момчето седящо да мен и отпих глътка от мартинито си.
- Ако не си чул, опровергаха слуховете, че тревата е полезна и още повече опровергаха това че не водела до пристрастяване. - намигнах му аз. - Не че нещо, просто да си знаеш.
Не исках да прозвучи грубо и аз харесвах лудият начин на живот макар и напоследък да бях забравила, какво е , но когато ставаше въпрос за наркотици винаги си имах едно на ум. Просто всички сме виждали до какво водят те, а аз не исках да се сблъсквам лично с нищо от това.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Дек 23, 2012 9:35 pm

Подсмихнах се. Биваше си я.
-Всъщност доста дълго чаках момента, в който ще запаля, така че ще съм ти благодарен да ми позволиш. - дръпнах дълбоко още веднъж и усетих как мускулите ми се отпускат. Обърнах се отново към момичето. Беше неуспорим факт, че бе привлекателна. И с тази къса пола...сякаш ми казваше "Вземи ме, ако можеш".
Тя отново проговори и аз се заслушах в мекия й глас, който в момента ми доставяше удоволствие, както и дрогата.
-О, спокойно. - отвърнах. - Аз не ставам агресивен или нещо подобно.
После хвърлих поглед към дългите й крака и прошепнах.
-Само че ставам малко похотлив. - усмихнах се и продължих да пуша.
-Ще ми кажеш ли името си или не общуваш с такива като мен? - попитах я и се преместих така че да виждам лицето й.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Дек 23, 2012 9:47 pm

Погледнах го отново и след това завъртях очи. Похотлив значи. Чудя се докъде точно ще стигне похотта му. Загледах се в очите му. Това не можех да го отрека изглеждаше добре, а и очите му бяха уникални.
- Не мога да разбера мен какво ме засяга, че ти ставаш похотлив. - казах и се усмихнах съвсем мило.
Името ми. Щеше да е интересно ако нямах такова. Или по скоро всички да нямаха. Тогава за повечето хора поредното им забавление, нямаше да се различава по абсолютно нищо. Така или иначе някой дори не си даваха да запомнят пет-шест букви. Какъв беше смисъла.
- Не мисля, че ще има особена разлика, ако ти го кажа, но за протокола- Стейси . - казах аз.
Огледах дискотеката, която продължаваше да се пълни. Не можех да разбера тези хора нямат ли си друга работа, когато и да дойде човек тук винаги е пълно, хората се забавляват и не им пука за нищо. Вярно е че се намирахме в Холивуд, но по дяволите дори и звездите според мен имаха нужда от почивка от време на време. Допих мартинито и се обърнах към бармана като със знак му показах да налее още течност в чашата ми. След това погледнах до седящия до мен.
- Имам чувството, че си влязъл тук просто, за да пушиш някъде на топло. - просто не можах да сдържа езика зад зъбите си.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Дек 23, 2012 9:58 pm

След като реши да ми каже името си, реших, че и аз трябва да покажа добри обноски.
-Джейс. - представих и се и наблюдавах как пресушава чашата си.
Не можах да сдържа смеха си от следващото й изказване.
-Признавам си, отначало влязох само заради това. Но май вече имам друга цел. - погледнах с премрежен поглед деколтето й и вдишах дълбоко. Спомних си за въпроса насочен към моето предишно изказване.
-Не се прави, че не разбираш как въздействаш на мъжете. Всъщност имаш ли си приятел? - попитах, като се преместих по близо до нея и улових аромата на парфюма й.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Дек 23, 2012 10:11 pm

- Имам ли? Не знам може и да имам. - казах аз.
Имах ли наистина . Напоследък всичко около мен е по-объркано и по-сапунено дори от "Дързост и красота". Всичко беше моментно. Не знаех къде съм и защо. Исках разнообразие, но когато излизах от монотонния живот, то тогава клюките и всичко останало ставаха немислими и нетърпими. Сблъсквала съм се с тях толкова много пъти, че след всичко, за да няма такива неща, се бях научила да живея в един горе долу изглеждащ перфектно свят за останалата част от обществото. Нещо което всъщност изобщо не беше истинско. Като гледам обаче утре пак щеше да има слухове и глупости, а ми се искаше да го избегна.
- Съжалявам нямам представа как действам на мъжете, знам само за жените. - казах иронично.
В момента ставах свидетел на доста изтъркан сценарии. Бях го виждала и преди и винаги, аз бях тази която решаваше как да приключи всичко това, което беше най-добре за мен. Щеше да е лошо ако някой друг определяше правилата, но това не ми се беше случвало отдавна.
- Парфюма ми не е един от наркотиците ти. - казах му аз и му намигнах. - Може ви ако си поръчаш нещо алкохолно, в крайна сметка ще се намериш и друго занимание освен да се приближаваш постоянно към мен и да пушиш тази гадост.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Дек 23, 2012 10:29 pm

-Ауч, заболя ме. - казах саркастично и отворих кутията, за да запаля нова цигара. Не ме интересуваше много дали си има приятел или не, все едно. Исках я в леглото си. Но си личеше, че тя не е от онези лесно достъпните момичета, с които се сблъсквах всеки ден.
-Искаш ли? - попитах я, като и подадох кутията с цигари. Като видях намусеното й изражение продължих.
-Хайде де...отпусни се и просто пробвай. Ще видиш, ще ти хареса. - говорех почти до ухото й.
-Ще забравиш за проблемите си, ще се отдадеш само на приятни занимания...
Отдръпнах се леко от нея и зачаках да видя реакцията й. По дяволите, осъзнавах, че се държа като негодник, но поне веднъж можех да се упитам да бъда по-внимателен с жените.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Дек 23, 2012 10:42 pm

Дори да беше най-секси мъжа на света, не можеше да ме накара да опитам тези боклуци. Да си ги държи, да ги пуши, да прави каквото иска, но мен да не ме забърква това. Само това ми липсваше, да почна да взимам и трева и просто живота ми нямаше накъде да потъне повече.
- Не мога да разбера защо си мислиш, че тези боклуци те карат да изглеждаш готин в очите на другите. - казах малко злобно. - И изобщо не си и помисляй отново да ми ги подаваш, защото в крайна сметка ще останеш без тях след като ги скъсам.
Докато до преди малко бях съвсем спокойна, сега се чувствах страшно изнервена и малко по-малко всичко около мен започваше да ме дразни. Не исках да изглеждам като някоя надута и префърцунена госпожица, но очевидно сваляческите умения на Джейс успях да ме изкарат извън нерви. Беше странно и се убеждавах колко много външния вид лъже. Да изглеждаше готин и съм убедена, че чарът му минава пред повечето мацки, но този път беше нямаше да му се получи.
-Не можеш да си представиш колко мразя наркотиците. Трови си живота колкото искаш щомм смяташ това за добре, но мамка му не карай други да го правят само защото им обещаваш измислено забавление за няколко часа. Не можеш ли да доставиш удоволствие на една жена и без да се мислиш за велик с наркотици или те вършат цялата работа?

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Дек 23, 2012 11:02 pm

Е, не точно това очаквах. Явно за Стейси това бе забранена тема и не можеше човек да я накара да припари до дрога.
Реших, че явно доста съм започнал да я притискам и затова се отдръпнах от нея и оствахи личното й пространство. Изгасих цигарата преди да съм навлязъл в опасните води на умопомрачението и си поръчах уиски.
-Добре, разбрах...спирам с наркотиците за тази вечер. - погледнах я, но тя все още се мръщеше.
-И всъщност не искам да се правя на интересен с дрогата пред другите...просто може да се каже, че имам проблем с пристрастяването. Да си актьор не било толкова лесно. - добавих сухо и отпих от уискито.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Вто Дек 25, 2012 10:19 am

Това вече беше друг тон. Много по-различен от началото. Погледнато реално всички тук хората масово се бяха сблъсквали с проблемите на тези среди. Беше нещо нормално, но всички сами си избирахме сами пътя и се борехме да постигнем това, което искаме с цената на всичко.
- Да си каквото и да е не е никак лесно. Особено в този град да успееш да изградиш име и да го държиш далече от скандали се равнява на почти невъзможно. Аз лично съм се сблъсквала и знам за какво става на въпрос.
Да от доста време се опитвах да бъда по-кротка. Не се забърквах в глупости и масово гледах да си върша работата, но понякога за моята професия се изисква и малко муза, а това беше проблем понякога. Случвало ми се е да си мечтая никога да не съм се захващала с това, но от друга страна тази професия ми беше и дала повече от колкото очаквах.
- Сам си си избрал този свят, в който или успяваш или той те съсипва. Това са единствените два варианта за живот тук. Но като гледам ако решиш да продължаваш така, то определено ти ще си победения.
ДА живееш в Холивуд си е нож с две остриета. Никога не знаеш какво ще ти поднесе следващият ден и винаги трябва да си нащрек. Трябва да мислиш дори преди да стъпиш на следващата плочка, а това понякога пречи дори повече, защото всички знаем, че понякога спонтанните неща носят повече емоции от обмислените.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Сря Дек 26, 2012 7:37 pm

Погледнах Стейси изпод вежди. Говореше така, сякаш го е преживявала...това означаваше, че бе известна личност.
-Вярно, виждал съм те по вестниците...ти си сценаристка. Спомних си! - явно дрогата не бе успяла да размъти мозъкът ми, щом си я спомних.
-Аз пък спрях да чета списания и да гледам новини. Така е доста по-лесно, правя каквото си поискам и после не мисля какво смятат другите. Съвествам те и ти да спреш да се влияеш от чуждото мнение.
Казах на бармана, че искам да уиски и отново се обърнах към Стейси.
-Не може никога да не си правила глупости и грешки с подобен характер. - посочих към джоба си, в който бях прибрал кутията с цигалите, за да я подсетя за какво имам предвид.
-Пиянство до забрава...секс с непознат или пък посягане към папарак... - започнах да изреждам това, с което се бях сблъсквал.
-Хайде, излей си дущата. - подканих я.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Сря Дек 26, 2012 8:46 pm

-Съжалява, че ще те разочаровам, но не съм поне не до някаква огромна степен. Пила съм не отричам, но не до забрава, а колкото до посягането на папарак не смятам, че би имало полза освен ако насреща ми не жена, но товасе случва прекалено рядко. Единственото нещо от това, което изброи, което съм правила е секса с непознат, но в крайна сметка това е нещо, което почти всеки е правил, а да не броим тези, в които само си мислиш, че го познаваш.
Интересното на всичко беше че не съм от най- щурите и се старая да внимавам какво правя, но когато жълтите вестници съчиняваха нещо, ходи докажи после че е лъжа. Клюките превземаха социалните мрежи, а това водеше до нещ като война, тези които те харесват те защитават, а всички останали започват с нападките. Рядко се намират такива, които изобщо не вяват и гледат с нещата без да им вярват.
- Мисля, че съм готава да се обзаложа, че за разлика от мен ти си пробвал от всичко, което изброи. - казах аз като се усмихнах.
Сега, когато тонът вече беше съвсем различен, беше поносимо да седи на бара с него, дори донякъде приятно. Все пак бяха хора, които всеки ден се сблъскваха с един и същи свят, а той беше прекалено коварен и съвсем различен от това, което си представяха хората извън него. Изпих поредната глътка от мартинито си.
- Според мен сега е твои ред да ми разкажеш за греховете си. И мисля, че този който е в джоба ти е най- добре да го захвърлиш в някоя кофа за боклук.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Сря Дек 26, 2012 9:07 pm

Наистина не очаквах, че Стейси ще се окаже такава въздържателка, но честно казано се възхитих на умението й да се сдържа.
-Моите пороци...хм...откъде да започна. Бил съм в затвора четири пъти. И четирите ми платиха гаранцията, но разбира се вестниците не пропуснаха да го споменат на първа страница. За секса...може да се каже, че най-често се възползвам от леките жени. Пил съм един път до забрава и се озовах в едно легло с две напълно непознати момичета...да продължавам ли? - попитах и доизпих уискито си.
-По дяволите, аз съм бил голям негодник. - казах тези мисли на глас, но и без това момичето вече си беше направила извода.
-Сега съвсем нямам шанс да те омаям, нали? - попитах и я погледнах в очите.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Сря Дек 26, 2012 9:49 pm

- В този град винаги се намира, кой да ти изкара кирливите ризи на показ. Няма отърване от всякакви клюки.
На всеки тзи град се отразява по съвсем различен начин. Особено, когато си съвсем сам и си загубил всичко. Наистина не пиех до забрава, но алкохола беше моят порок. Мислех че с него решавах проблемите си. Хубавото беше че успях да се осъзная и сега го употребявах в доста редки случаи, когато исках да се забавлявам. Вече имах решение на повечето си проблеми, а пък и не бях съвсем сама. Имах приятел, на които имах пълно доверие и макар да не бяха много ми бяха напълно достатъчни. Стана ми смешно, когато сам уточни какъв е негодник.
- Да видим. - казях аз. - Пиеш, пушиш и директно реши да се опиташ да вкараш в леглото си първото сам момиче, което видя на бара. - довърших изречението си и поклатих глава. - Доста си далеч от представите ми за перфекния мъж. По скоро исках ангел, а срещу мен стои дявола.
Не можах да сдържа усмивката си. Беше доста лицемерно изказване от моя страно, като се има впредвид предишните ми връзки. Нямах предвид да се заяждам или нещо такова, просто целях да се пошегувам. Второто ми мартини беше на привършване. Това си беше знак, че си позволявам още максимум още една чаша, изпита доста по- бавно.
- Просто се шегувам. Отдавна осъзнах, че на този свят перфектни хора не съществуват и който вярва, че познава някой такъв, жестоко се е излъгал. Знаеш ли... Хората са казали, че понякога първото впечатление не е напълно вярно, кой знае може и аз да променя своето.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Сря Дек 26, 2012 9:58 pm

Не сдържах усмивката си.
-Нима имаме шанс да стопим ледовете? - попитах, без да откъсвам поглед от нейния. -Е, аз наистина бих се радвал да опитаме. - устоях да не се преместя по-близо до нея и си останах на мястото. Не биваше отново да я притискам.
-Аз пък смятам, че няма абсолютно нищо, което да е идеално. Ето например, да вземем една среща: момчето отива и подарява рози на момичето. Прави и комплимент. Кани я на вечеря. Определено не вади наркотици пред нея и не си поръчва мартини, като за начало...уха! Май трябва да започна отначало, ако искам да имам по-голям шанс с теб. Но ето, че доказах, че нищо не може да е напълно перфектно. - засмях се и се извърнах към Стейси.
-Би ли ми разказала за най-добрата връзка, която си имала. Интересно ми е по какви типове си падаш. - посочих на бармана да ми долее от уискито и отново насочих цялото си внимание към момичето до мен.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Нед Яну 06, 2013 6:58 pm

Не ми се мислеше и говореше за всякакви връзки... Погледнато реално каквото е било е било. А като говорехме за идеалност, само ми се напомняше, че моите връзки бяха доста далеч от това определение. Погледнах го и се усмихнах.
- Не мисля, че предишните ми връзки могат да ти отговорят по какви мъже си падам. - казах му аз. - В крайна сметка всички хора са толкова различни едни от други.
Беше наистина така, Никога не можеше да сравниш хората. Да до някаква степен можеше да си приличат, но това в никакъв случай не означаваше, че характера им е еднакъв и дори и да имаха прилика в характера, то тя никога не е пълна. Въпреки всички като се замисля по неговия въпрос, не съм от тези които в крайна сметка се оказват с принца. По скоро предпочитам черното пред бялото в това отношение.
- Предполагам аз не трябва да те питам за твоите връзки.... Имам чувството, че не си от този тип мъже, които обичат разнообразието, поне когато става въпрос за жени.
Личеше му, че е от типа, за който жените бяха нещо като носни кърпички и просто доставяне на удоволствие. Предполагам, че в зависимост от жената след това решаваше дали някой да разбере или не. Не мога да отрека, че има и такива жени, но те са по-голяма рядкост, за сметка на мъжете които приемат някои жени просто за еднодневки или по-скоро за играчки за през нощта. Усмихнах му се, защото имах огромното чувство, че няма да ме опровергае. Разбирах... Всеки си намира свои начин да се забавлява и очевидно неговите бяха такива.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Джейс Паркър on Нед Яну 06, 2013 8:01 pm

Реших замалко да поспра с алкохола и отпратих бармана, когато ме погледна.
-Те сами ми се предлагат...е, аз също показвам известна доза интерес, но има съгласие и от двете страни. - "или от трите" добавих наум, защото бях пробвал и това.
-Но това че съм имал много преди не означава, че сега не искам да те опозная. Напротив, струваш ми се интересна...някак различна. - усмихнах й се и този път не отместих очи от нейните.
-Настроена си негативно към нова връзка или просто не ме харесваш? - попитах я направо, когато не издържах да не знам какво си мисли тя. Бе от потайните личности, а не можех по погледа й да разбера дали ми е бясна или пък и е все едно.
-Не че очаквам да изкажеш възхищенията си към мен, но поне не харесваш ли усмивката ми? Тялото? Очите? Защото аз харесвам твоите.

_________________
Джейс Паркър
Джейс Паркър
Famous
Famous

Брой мнения : 50

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Стейси Хатауей on Сря Яну 09, 2013 8:31 pm

- Да кажем, че съм от безразличните. - казах аз и му се усмихнах.
Не можех да отрека очевидното. Наистина имаше хубав външен вид и съм сигурна, че страшно много мацки изгаряха от желание да прекарат нощта с него. Като прибавим към това и факта, че е актьор... Това го изтрелваше в най-горните позиции в списъците на повечето момичета. Те търсеха слава и можеха да я получат единствено по този начин. Поредния скандал кой с кой е спал. В крайна сметка се говореше два три дни и след това всичко се успокояваше. Той щеше да си остане актьор и фотоапаратите щяха да продължат да го следват, а тя щеше да е просто едно име записано към списъка му. Никога не съм разбирала такива жени. Не можех да намеря смисъла в това да правят всичко това, освен разбира се ако не успееха да накарат мъжа срещу себе си да се влюби. Шансът това да се случи беше минимален, нищожен да не кажа почти невъзможен и въпреки това всички тези "златотърсачки" продължаваха да правят едно и също.
- Негативно към нова връзка? - повдигнах аз въпросително вежди. - Ти не си от типа, който се обвързва, така че дори за секунда не ми е минала идеята за нова връзка... Колкото до външния ти вид, макар че самочувствието ти е голямо, аз не мога да кажа на черното бяло. Наистина изглеждаш добре. - казах и се усмихнах. - Но съм сигурна, че си го чувал и преди.
Не казах нищо за отправения от него комплимент. Просто не се връзваше към всичко останало, затова само се усмихнах. Самочувствието му беше наистина голямо, но за сега това не пречеше. Надявах се да не е от тези, които се самоизтъкват постоянно.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

Стейси Хатауей
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите