Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Дискотека "Fly"

Страница 1 от 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Дискотека "Fly"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Сря Ное 10, 2010 1:58 pm


Това беше един от най-известните барове в Холивуд. Входът, разбира се, е свободен, но охраната не пуска кой да е. Трябва да притежавате лична карта, за да влезете. Заведението работи само нощем. Пускат най-различна музика - поп, хаус, техно. Доста рядко се намира свободно място, но повечето хора предпочитат да са на дансинга. Дискотеката се посещава от доста знаменитости.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
avatar
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекс Купър on Съб Ное 13, 2010 10:03 pm

Какво по-добро място да прекараш първата си вечер в Холивуд от дискотека Флай? Беше доста препълнено, но на входа ме пуснаха без проблем. Стигнах до бара и се огладах за познати лица. За жалост не забелязах никого. Поръчах си едно уиски и седнах с гръб към бара, за да мога да огледам хората. По-скоро момичетата. Освен че беше препълнено, беше и тъмно. Повечето хора бяха на дансинга. Но забелязах едно определено познато лице. Кияра. Не видях да е с някого, това беше добре. Оставаше само тя да ме види...


Последната промяна е направена от Алекс Купър на Съб Ное 13, 2010 10:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Алекс Купър

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кияра Ийст Бенет on Съб Ное 13, 2010 10:10 pm

Когато свърших работата си вкъщи, а тя бе да разопаковам багажа веднага се преоблякох с една червена къса рокля и се запътих към една от дискотеките в Холивуд. Щях да се позабавлявам малко, да потанцувам и най-вероятно да се понапия, но какво пък бе време за купон. Качих се в черния джип и след няколко минути бях пред вхоса на дискотеката.С бърза крачка влязох вътре и се запътих към дансинга.Огледах добре "плячката" тази вечер и се усмихнах. След това бавно се приближих към бара.Не виждах никой познат докато не усетих как някой се приближава зад мен. Веднага се обърнах.Беше Алекс...Какво по-дяволите правеше той тук ?
- Какво искаш Алекс ? - попитах аз като усмивката изчезна от лицето ми.

_________________
avatar
Кияра Ийст Бенет

Брой мнения : 106

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекс Купър on Съб Ное 13, 2010 10:20 pm

Когато се приближих към нея тя внезапно заличи усмивката от лицето си. Жалко, имаше хубава усмивка. Очудих се, но не го показах. Спомнях си я като лъчезарно и усмихнато момиче. А и не мислех, че сме останали в лоши отношения. Подметнах с усмивка:
- Бих могъл да те попитам същото. Къде ти се скри усмивката, така ли се държим вече със старите си познати?
Зачудих се дали да я прегърна, за поздрав. Предпочетох да не го правя, за да не се отдръпне и да стане неловко.
avatar
Алекс Купър

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кияра Ийст Бенет on Съб Ное 13, 2010 10:26 pm

Погледнах към него с някакъв странен поглед.Всъщност се бяхме запознали преди няколко години в една дискотека в Европа. Седнах на бара, а той седна до мен.
-Много добре знаеш, че живея тук. - казах аз с фалшива усмивка и поръчах едно Мартини. След това спуснах косата си и тя нежно падна по раменете ми. Реших, че ще е по-добре ако започнем отначало все пак аз самата се върнах тук заради новото начало.
-Е какво ще кажеш да започнем начисто. - попитах аз и се усмихнах, а той само кимна. Дискотеката бе препълнена и нямаше свободни сепарета затова с Алекс останахме на бара.
- Та ще ми кажеш ли какво правиш тук. - бях изпила мартинито си , затова си поръчах второ тази вечер наистина щях да се напия.

_________________
avatar
Кияра Ийст Бенет

Брой мнения : 106

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекс Купър on Съб Ное 13, 2010 10:43 pm

Държанието и беше някак странно и отчуждено. Не че бяхме имали кой знае какво познанство, но се очудих. Искаше да започнем на чисто - това означаваше да забравя предишното ни познанство. Никак не обичах така, не че някой ме питаше. Всъщност, тя ме питаше, но не вървеше да кажа "не, съжалявам, не искам да започваме на чисто". Съгласих се с нейното предложение, макар да не бях много съгласен. Пък и не си спомнях как се бях държал в Европа и какво впечатление бях направил, така че можеше да е за добро. Отговорих на въпроса й:
- Аз също живея тук, Кияра. Може би не съм ти го споменавал. Всъщност, не очаквах да те срещна. - засмях се и добавих. - Когато се запознахме учех в Принстън, вероятно за това се очудваш.
Допих уискито си и поръчах още едно, както и мартини за Кияра. Не беше допила своето, но имаше съвсем малко в чашата си.
- Е, за какво ще пием? - попитах, когато донесоха питиетата.
avatar
Алекс Купър

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кияра Ийст Бенет on Съб Ное 13, 2010 10:50 pm

Усмихнах се забелязах, че не му харесса предложението, но нямаше да обърна особенно внимание на това. Исках да започна всичко наново. Затова изпих и това мартини. Може би, не бе особенно прилично да пия толкова много, но тази вечер исках да се забавлявам, а това се постигаше трудно с всичките тези клюки и интриги в този град затова това бе единствения начин е другия бе да се метна в леглото на първия срещнат, но не ми допадаше особенно.
-Ще пием за теб и за мен и за тази вечер. - бях казала пълна простотия, но това не ме интересуваше затова си поръчах още едно мартини и когато изпих и него задърпах Алек на дансинга.
- Е ще танцуваш ли с мен или ще ме оставиш да танцувам с първия който видя? - казах аз и се засмях.

_________________
avatar
Кияра Ийст Бенет

Брой мнения : 106

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекс Купър on Съб Ное 13, 2010 11:00 pm

Кияра изпи няколко мартинита и пожела да танцуваме. Само дето аз все още не бях и докоснал алкохол едва ли не и не ми беше забавно. Задърпа ме към дансинга, а аз я спрях.
- Почакай! - хванах ръката й и се върнахме няколко стъпки назад, до бара. Поръчах си две текили. Барманът ме погледна странно, а мен ме напуши смях. Знаех, че не беше хубаво да смесвам алкохол, но все пак бяхме в дискотека и трябваше да се забавляваме. Можех да се забавлявам и без алкохол, но нямаше значение. Изпих и двата шота и се обърнах към Кияра.
- Сега вече съм готов за танци. И не си мисли, че ще те оставя на тези загорели тийнейджъри. Тази вечер си с мен. - казах и се засмях. Поведох я към дансинга.
avatar
Алекс Купър

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кияра Ийст Бенет on Съб Ное 13, 2010 11:06 pm

След като отидохме на дансинга аз буквално се развихрих...;дд Музиката бе толкова силна, осветлението слабо, а мястото имаше толкова хора, че едвам можеше да се мине. Въпреки всичко това на мен ми беше доста забавно.
-Вече ми харесваш. - казах аз и се усмихнах, а Алекс ме погледна някак странно. Може би , защото бях изпила доста алкохол и бях пияна или просто защото си бях такава и когато се запознахме преди няколко години.
-Е имаш ли някакви идей какво ще правим тази вечер? - казах аз и се засмях след това го задърпах към масата защото се бях изморила. Вече се бе освободило едно от сепаретата в края на дискотеката затова се настанихме там.

_________________
avatar
Кияра Ийст Бенет

Брой мнения : 106

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Алекс Купър on Съб Ное 13, 2010 11:16 pm

Искаше ми се да се засмея от сърце. Дори не знаех защо. Потанцувахме малко и седнахме в едно от сепаретата. На дансинга тя ми сподели, че сега вече ме харесва, което малко ме озадачи. Жалко, че седнахме, искаше ми се да потанцуваме още малко. Беше ми някак приятно да я гледам. Ето защо ми беше смешно - заради мислите ми. Но наистина беше хубава докато танцуваше.
- И ти ми харесваш. Но не вече, а попринцип.- поясних и се усмихнах. Придърпах към себе си и попитах: - Какво ще кажеш за по още едно питие?
avatar
Алекс Купър

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Кияра Ийст Бенет on Съб Ное 13, 2010 11:22 pm

-А какво ще кажеш за нещо друго? - казах аз и се засмях така и така ме бе придърпал до него реших, че трябва да направя нещо.Но в последния момент се усетих, че е твърде рано пък и утре щях да съжалявам за това.Отдръпнах се и се засмях, а Алекс отново ме погледна с онзи странен поглед , който така и не разбрах какво означава.
- Спокойно просто не бих отказала питието. - казах аз и отново се засмях , а келнера дойде и донесе поръчката ни. Отпих глъдка от Мартинито, Алекс ме гледаше и се усмихваше.Оставих чашата и го погледнах. Искаше ми се да разбера какво си мисли точно в този момент въпреки, че знаех че няма как да стане..
Беше станало доста късно, а телефона ми се разваня. Въпреки трудните усилия да го чуя в дискотеката аз явно успях. Излязох навън и вдигнах телефона...След като проведох толкова важния разговор с.. Се върнах вътре и се извиних на Алекс като му казах, че трябва да тръгвам.Тази вечер за втори път някой разваляше плановете ми. С трудни усилия се качих в джипа и тръгнах към вкъщи.

_________________
avatar
Кияра Ийст Бенет

Брой мнения : 106

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Дмитрий Петерхоф on Нед Ное 14, 2010 10:15 am

Дмитрий за пореден път днес смени местоположението си,този път избирайки дескотека.О да,беше много рано,но Холивуд не спеше.Тъкмо по негов вкус,заведението не беше претъпкано,даже май нямаше никого,освен перосанала.
Усмихна се доволно.Това означаваше още по-добро обслужване само за него.
Седна на бара и пусна една обаятелна усмивка на барманката,поръчвайки си текила.

_________________
Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
avatar
Дмитрий Петерхоф
Famous
Famous

Име : Дмитрий Петерхоф
Брой мнения : 92

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Майли Сайръс on Нед Ное 14, 2010 10:28 am

Майли реши да отиде във Fly, за да се разсее малко. Тази дискотека й беше любимата по - незнайни причини. Когато влезе в дискотеката тя седна на бара, близо до някакъв мъж и си поръча уиски. Беше не обичайно празно, но не й пукаше. Когато Майлс отново погледна мъжът до нея тя го разпозна. Нямаше честа да го познава лично, но бе чувала за него. Той беше режисьор. Майли му се представи.
- Здравейте, аз съм Майли Сайръс! Много ми харесва работата ви. - каза му тя и зачака реакцията му.
avatar
Майли Сайръс

Брой мнения : 25

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Дмитрий Петерхоф on Нед Ное 14, 2010 10:38 am

Дмитрий забеляза току що влязлата персона и не пропусна да я огледа,докато се приближаваше към бара.Не беше жена за изпускане.
Не очакваше,че ще го заговори,но ето,че още една дама не бе пропуснала да знае за Дмитрий Петерхоф.Извърна глава към нея с почти невинна та си усмивка и протегна ръка,за да се здрависат.
-Приятно ми е да се запознаем госпожице Сайръс.Аз съм Дмитрий Петерхоф.-после се засмя.-Предполагам,че знаете.
Той реши,че няма да е лошо да си има компания в празното заведение.

_________________
Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
avatar
Дмитрий Петерхоф
Famous
Famous

Име : Дмитрий Петерхоф
Брой мнения : 92

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Майли Сайръс on Пон Ное 15, 2010 8:21 am

- Да знам! - Майли се засмя. Заведението беше празно и й се стори, че няма да е зле с Дмитрий да поговорят. - Е какво ви води насам? - Майли попита Дмитрий. Беше чувала доста за него и работата му. Беше чела в списания за него. Той беше режисьор...при това доста известен.Тя доста се зарадва като го видя в дискотеката...още повече го и зааговори. Беше и приятно да е в компанията на някой като него.
avatar
Майли Сайръс

Брой мнения : 25

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Дмитрий Петерхоф on Пон Ное 15, 2010 7:36 pm

-Излязох от затвора.-засмя се той и отпи от чашата си.-Няма да се учудя,ако и затова знаеш.
На никого не беше безизвестна причината поради,която лежа известно време от порядъка на годинки на топличко.И въпреки това затвора не успя да го промени.Продължаваше да бъде същото копеле без капка срам и свян..

-А теб какво те води в дискотека в тези ранни часове на деня?-в следващия момент телефона му зазвъня и той с досада погледна дисплея...-Май ми се налага да тръгвам.Подаде й една визитка с телефонния си номер.-Заповядай..Звънни когато си свободна..

_________________
Blue jeans, White shirt
Walked into the room you know you made my eyes burn
It was like James Dean, for sure
avatar
Дмитрий Петерхоф
Famous
Famous

Име : Дмитрий Петерхоф
Брой мнения : 92

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Съб Ное 20, 2010 6:07 pm

Беше почти вечер когато Емили се разхождаше из града. Беше облякла къси дънкови панталонки,туника и кецове. Тъмни очила покриваха лицето и'. Не искаше папараците да я нападнат. Влезе в дискотеката и се огледа за някой познат.
- Линда! - извика тя и се затича към момичето.

Съжалявам че направих така че да се познаваме ;д И съжалявам че писах тук,но не намерих така наречен "клуб" ;д
avatar
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Съб Ное 20, 2010 6:18 pm

Линда се запъти към дискотеката за да се позабавлява и се надяваше да види някой. Беше облечена в секси червена рокля и обувки но с пусната коса заради нахалните папараци Тя беше така :Линда видя едно момиче с което веднага се запозна и и каза :
-Да се забавляваме?-попита линда и се ухили

http://2.bp.blogspot.com/_CWOZU1admoE/Sn01VFh6riI/AAAAAAAAArQ/AXYS_fmEuKE/s1600-h/59455465-07.jpg
avatar
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Съб Ное 20, 2010 6:36 pm

- Ти не ме позна. - засмя се актрисата. - Аз съм Емили. - ухили се и започна да подскача в такт с музиката. - Емили Грейс! - леко изкрещя защото от музиката нищо не се чуваше. - Бяхме заедно на премиерата на един филм,не помниш ли ? - засмя се отново Ем и продължаваше да подскача.
avatar
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Съб Ное 20, 2010 6:48 pm

-ОоОо да Наистина- викна Линда и я прегърна- Как си?-попита Момичето и затанцува.Тя огледа момичето което беше облечено съвсем нормално а Линда се беше наконтила всеедно отива на премиера на филм и тя е главна героиня. Малко се смути от това но се оправи и двете затанцуваха
avatar
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Съб Ное 20, 2010 7:34 pm

Актрисата се засмя и отговори.
- Супер съм ! - каза тя. - Бях се наконтила,но когато излязох от вкъщи не можах да продължа,защото папараците ме следяха. Върнах се и се преоблякох така. - Емили посочи дрехите си. - Ами ти как си ? - засмя се тя и погледна момичето до нея.
avatar
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Нед Ное 21, 2010 7:55 am

- Еми и аз съм супер-отвърна Сладураната и попита:
-Как са мъжете при теб защото при мен не са добре- ухили се Актрисата и се засмя.Пуснаха бавна песен и те се отделиха на канапетата докато пуснеха пак някоя копонджийска песен
avatar
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Нед Ное 21, 2010 12:05 pm

- Амии..нищо интересно. Нали ти казах преди един глупак..ме заряза..и оттогава не съм имала връзки. - каза Емили тихо.
Пуснаха една бавна и те двете седнаха на канапетата.
avatar
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Линда Харисън on Нед Ное 21, 2010 4:32 pm

- Хайде стига и аз си нямям никого но сега няма да изпадаш в депресия- каза Линда и се ухили и я прегърна. Сега е време за купон а не за лигавщини. Дошла съм да се забавлявам и те съветвам и те да го направиш и както знаеш че обичам да казвам : "Има много риби в морето-каза Линда и я издърпа на дансинга
avatar
Линда Харисън

Брой мнения : 135

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Емили Грейс on Нед Ное 21, 2010 4:41 pm

Тя ме задърпа към дансинга а аз се подчиних. Пуснаха една бърза песен и ние отново започнахме да танцуваме.
- Супер е. - засмях се.
Погледнах я а тя продължаваше да танцува.

_________________
avatar
Емили Грейс

Брой мнения : 140

Върнете се в началото Go down

Re: Дискотека "Fly"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите