Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Кафене "Magic'

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

Кафене "Magic'

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Нед Яну 02, 2011 5:54 pm


Намиращо се на една от затънтените улички на Холивуд, кафене Меджик определено не е най-обещаващото място. Въпреки това, тук правят едно от най-прекрасните кафета в цяла Калифорния. Помещението не е голямо. Има доста маси, повечето от които са сбуторясани между други маси. Сепаретата обаче са страшно приветливи и удобни, разположени точно до прозорците. Повечето хора, търсещи уединение, идваха на това място.


Последната промяна е направена от Елеонор Бенет на Чет Фев 09, 2012 9:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Майкъл Конъли on Пон Яну 03, 2011 8:22 pm

Ето го и най - обещаващото място, ако търсиш уединение, съпроводено с чаша горещо (аз защо не и студено) кафе. Ако си от каймака на обществото, това не е най - удачното място, но ако си от тези, които го поддържат... е тогава значи ще ти хареса. Тези уникални "философски" прозрения ме съпровождаха, вървейки по пътя за любимото ми кафене. Денят беше адски изтощителен, имах чувсвтото, че всички са се наговорили да ме дразнят...
Влязох през врата и се огледах за празна маса. Учудващото беше, че не успях да намеря нито една. Нямах намерение да се отказвам от плана си за няколко минутен релакс, за това се приближих към "най - празната" маса, на която се беше настанило момиче.
- Свободно ли е мястото? - Попитах и се усминах.
avatar
Майкъл Конъли

Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Челси Грийн on Пон Яну 03, 2011 8:50 pm

Как можах да приема да летя до Ню Йорк за някакво никакво си парти, но пък не можех да се откажа в последния момент, защото не знам кой друг певец или певица е извикат на мое място. И нали не мога да отказвам аз се съгласих без въобще да помисля. А за какво всъщност трябваше да се върна толкова бързо? А, да щях да записвам нов сингъл, но... боже господи, това трябваше да стане другата седмица. От както си изгубих дневника просто не можех да се справя с нищо. Все някой тряваше да ми напомня в последния момент да отида някъде или да направя нещо. Не можех така. За бога, имах нужда от едно силно, ама наистина силно кафе. Втоалетната на летището се преоблякох, пред входа се качих в едно от наредените като броеница таксита и даже не се усетих да кажа някакъв адрес. Имах чувството, че ми говорят на китайски, а си беше обикновен английски, но... в крайна сметка измислих нещо и казах, след което се отпуснах в седалката и затворих очи. След три секунди шофьора ме подсети да слизам. Наистина ли прелетяхме през града или се бях унесла. Ужас! Имах нужда от малко почивка, релаксация, от толкова ангажименти по Коледа и Нова година. И всъщност никой не ми бе честитил празниците, а аз чиститих на хиляди хора. Колко е несправедлив живота само.
Влязох в кафенето и си поръчах възможно най-силното кафе. Точно с еосвободи маса пред мен и преди още да я почистят седнах на единия стол. Отпъх глътка от кафето и се облегнах назад, качвайки краката си на стола пред мен.
- Свободно ли е мястото? - попита непознат глас. Отворих очи.
- Ъъъ, да - отговорих и свалих краката си. - Извинете!
Затворих очи за няколко секунди и пак ги отворих. Защо имах чувството, че при всяко мое премигване минават по няколко минути.
avatar
Челси Грийн

Брой мнения : 17

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Майкъл Конъли on Пон Яну 03, 2011 9:09 pm

Момичето свали краката си от стола и се огледа наоколо, сякаш излизаше от някакъв задълбочен мисловен транс... Или просто беше изморена. Издърпах стола към себе си и седнах пред нея, осъзнавайки коко съм нахален, но това са рисковете на професията. Погледнах я с периферното си зрение, за да не изглежда все едно съм се втренчил в нея и повиках сервитьорката, която беше така любезна да ми донесе поръчката за няколко кратки минути. Оставих телефона си в джоба, след като се погрижих да бъде изключен и забравен, поне докато съм в кафенето. Отпих доляма глътка от експресото си, беше точно по мой вкус, след което отново върнах погледа си към момичето, стоящо пред мен.
- Тежък ден, а? - Изглеждаше ми някак позната, сигурно беше известна, тук в Холивуд се срещаш със звезди всеки ден. Нямах добре развит социален живот и нито минута излишно свободно време, но знаех, че не виждам лицето и за първи път.
avatar
Майкъл Конъли

Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Челси Грийн on Пон Яну 03, 2011 9:17 pm

Само това ми трябваше. Помолих се наум за мъжа и не можах да затворя устата си за следващите думи:
- Тежка седмица, тежък месец, тежка година. Но всъщност не мога да разбера какви са плановете ми до края на годината, защото не мога д си намеря тефтера, а не мога да се прибера и да го потърся вкъщи, защото вероятно е някъде там, а не мога да си намеря и ключовете. Просто няма начинда стане по-лошо. - и по неписан закон без да исках бутнах с ръка телефона, който беше на масата, и той падна на земята. Хайде де не беше толкова високо! По най-бързия начин събрах батерията, капачето и всичко друго паднало от него, което включваше и едно листче. Очевидно го бях забравила ам, но въобщ ене ми се гледаше какво е написано, за това го пъхнах в джоба на якето си и се опитах да включа телефона.
- Жив е! Жив е! Обичам те! - говорех на собственото си Блекбъри. Но при толкова изтоение и толкова кофеин скоро може и да започна да халюцинирам.
Погледнах мъжът срещу мен и с еусмихнах.
- А Вашият или твоят ден как беше?
avatar
Челси Грийн

Брой мнения : 17

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Майкъл Конъли on Пон Яну 03, 2011 9:33 pm

Отпих още една глътка от кафето,което ми действаше убодряващо, нещо от което имах ужасна нужда. Момичето пред мен говореше доста, не беше стеснителна, по жестикулирането й можеше да се разбере, че е нервна и че е на непознато място. Нуждата от нещо, което да и напомня задачите за през деня пък говореше, че е адски заета и неорганизирана. Да, ужасно е да си детайлист, най - омразното ми нещо.
- Моят ден беше... Натоварен, проблемите на звездите нямат край. Една вечер прекаляваш с алкохола, караш в нетрезво състояние и ето къде се намесвам аз, за да оправям кашите, които те забъркват. - Обясних по - скоро формално, след обяснението в любов на събеседницата ми към нейния мобилен. - Гадна година, съгласен съм. А колкото до вашия бележник... Не е фатално, винагиможете да си купите нов. - Усмихнах се.
avatar
Майкъл Конъли

Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Челси Грийн on Пон Яну 03, 2011 9:45 pm

Е, да нов винаги можеше да се купи, смао дето се бях запасила с бележници до края на света. И нямам предвид 2012 година.
- Повярвайте ми, имам цяло шкафче с бележници, чисто нови без даже една буквичка написана в тях, но не е в това въпросът. А в това, че информацията в него беше важна. И я нямам записана никъде другаде. Което всъщност също трябва да се промени - измръкнах последното си изречение по-скоро на себе си. Извинете ме, млъквам, обещавам - след като се усетих, че така и не спазвам обещанието си побързах да отпия една голяма глътка от кафето си.
- Какво имахте предвид с :караш в нетрезво състоние и ето къде се намесвам аз"? С какво се занимавате?
avatar
Челси Грийн

Брой мнения : 17

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Майкъл Конъли on Пон Яну 03, 2011 9:59 pm

Обясненията й ме забавляваха. Приличаше на мен, преди време.
- Това с бележниците си е чисто проклятие, казва ви го преминал по този път вече. Един ден се събуждаш като муха без глава и смяташ, че живота ти е свършен, защото Него го няма. Без Него ще ви е по - добре, ще се научите да импровизирате. - Замълчах за някокло секунди. - А относно професията ми...
Аз съм от онези снобари в пингвински костюми, защитаващ други снобари, които имат късмета да са родени талантливи и да имат много пари. С други думи, аз съм адвокат. А вие с какво се занимавате?
avatar
Майкъл Конъли

Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Челси Грийн on Вто Яну 04, 2011 7:22 pm

Думите му ме засегнаха, но пък ме накараха да осъзная, че той наистина е прав.
- Ами... аз май спадам към групата на снобарите, родени с талант и много пари. Но не се тревожене, не ме обидихте - продължих, когато видях, че е готов веднага да ми отговори, дори да не бях сигурна, дали че се извинява или ще си тръгне, защото не понася такава компания.
- По принцип се водя талантлива певица, но се занимавам и с разни други "неща", които ми харесват, общо взето хобита.
avatar
Челси Грийн

Брой мнения : 17

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Майкъл Конъли on Вто Яну 04, 2011 8:52 pm

- Интересно. - Казах и се облегнах на стола. - Не бих предположил, че известна личност ще дойде в такова заведение, което не ви прави чак такава снобка. Пък и няма защо да се засягате, моето мнение на обикновен провинциалист не е от значение. Между другото, лицето ви ми изглеждаше познато, не съм се заблудил, по принцип съм дейлист с фотографска памет, ужасна комбинация... - Отново замълчах. Очевидно не съм от хората, ръсещи комплименти наляво и надясно, но нямах и намерението и да я обидя.
avatar
Майкъл Конъли

Брой мнения : 8

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристал Санчес on Вто Апр 05, 2011 11:49 am

Влязох в препълненото кафе с новата си, синя рокля, събирайки някои от погледите на входа. Огледах на бързо територията. Всички бяха твърде заети със своите проблеми, та да забележат кой влиза, а точно сега нямах нужда от дузина папараци на главата си.
Настаних се на единствената свободна маса, която видях. Тъмните ми очила Донякъде скриваха лицето ми. Обичах вниманието, но понякога дори аз имах нужда от почивка. Поръчах си едно кафе и си извадих цигара.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

avatar
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристофър Старк on Вто Апр 05, 2011 8:38 pm

Сутринта беше тежка,снимах две фотосесии и някакви си снимки на разглезени богаташи.Тази работа ме изморяваше.Все още носих апарата си,в специално куфарче.Едно кафе нямаше да ми се отрази зле.Наблизо беше кафенето,което отвориха скоро,не бях идвал тук.След няма и петнадесет минути стигнах там и отворих вратата.Всичко притихна и ме погледна,а след това отново продължиха да си говоря.Носих черни очила и може би не са ме познали...дано...Седнах на една маса до прозореца и си взех едно голямо кафе.Огледах се...Окото ми бе прихвана в полезрението си едно момиче,което май беше модел.Не съм сигурен,но май съм я снимал...да проверим.Отидох до момичето и казах:
-Извинете госпожице,Вие сте модел,нали?Мисля,че съм снимал една-две ваши фотосесии.Аз съм Крис Старк-усмихнах се и подадох ръка...

П.П Сори за забавянето!
avatar
Кристофър Старк

Брой мнения : 28

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристал Санчес on Вто Апр 05, 2011 9:25 pm

Един на пръв поглед фотограф, се доближи до мен. Усмихнах му се по моят си начин и го погледнах.
- Съжалявам, сладур, но не помня всички, които са ме снимали.- намигнах му и отпих от кафето, което преди малко ми бяха донесли. - Но нямам нищо против малко компания. Защо не седнеш? - попитах кукетно, но с плътен глас. Посочих му мястото срещу мен.
Пропуснах да питам дали не чака някой, но това не ме интересуваше. Откажеше ли, той губеше. Малко бяха тези, които имаха възможност да постоят в компанията ми, тъй като бях нещо като рядко срещано явление, което не се задържа дълго на едно място. И приемах всичко лекомислено, разбира се. Не му казах коя съм, или щеше да се сети, или.. ами щях да му кажа по-късно.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

avatar
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристофър Старк on Вто Апр 05, 2011 9:35 pm

- Съжалявам, сладур, но не помня всички, които са ме снимали.-намигна ми тя и отпи от кафето си.Гледаше ме с един...леко странен поглед.Усмихнах се леко и огледах модела отново...всички бяха като перфектни...
-Защо не седнеш?-попита ме тя и аз седнах.Защо да отказвам,щом предлага.Преди това си взех набързо кафето...
-И аз не вярвах да ме помните,кой ли помни фотографа-засмях се иронично и отпих от чашата си.
-Е,хубав ден,нали?-макар и малко напрегнат за мен...
avatar
Кристофър Старк

Брой мнения : 28

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристал Санчес on Вто Апр 05, 2011 9:52 pm

- Кое му е хубавото? - попитах леко иронично. Ден като всеки друг. Скука.
Облегнах се отегчено назад и дръпнах от цигарата си. Лицето му ми говореше нещо, но само до там.
- От някоя фотосесия ли се връщаш? - разбира се, че да. Беше с фотоапарата си. Е, може би беше превързан към него. Ха, каква глупава мисъл. Точно в този момент това кафе не ми вършеше работа. Бих дала всичко за малко кока.
Всеки би си помислил, че съм като всеки друг модел - пропаднал. Но всъщност взимах кокаин рядко. Просто в такива дни чувствах огромно безразличие, което трябваше да бъде заместено с нещо по-интересно.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

avatar
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристофър Старк on Сря Апр 06, 2011 9:44 am

- От някоя фотосесия ли се връщаш? - попита момичето и ме погледна.Позна...само че се връщах от цели две,дълги и изтощителни фотосесии,които едва избутах.Напоследък започвах да губя тренинг.
-От две!-засмях се аз.Като се замисля,тя не беше ми казала името си.
-Така и не ми каза името си...какво е то?-любопитната ми нотка в гласа лесно се разпознаваше.Аз погледа ми отново шареше по момичето.Как успявах винаги да срещна модел или актриса...винаги...

П.П Сори,че не е мн дълго,бързам..
avatar
Кристофър Старк

Брой мнения : 28

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Кристал Санчес on Чет Апр 07, 2011 10:17 pm

- Кристал. - казах и направих кратка пауза. - Кристал Санчес. - допълних и за пореден път дръпнах от цигарата си.
Този тип ме гледаше малко странно. Рядко попадах на такива погледи и това не ми се понрави особено много, но се направих че не съм забелязала.
Погледнах часовника си и в същият момент се сетих, че имам ангажимент.
- Аз трябва да вървя. Може да се каже, че ми беше приятно. - казах набързо и оставих парите за кафето на масата, след което с пъргава крачка напуснах.

_________________
There is no end. There is no beginning. There is only the passion of life.

avatar
Кристал Санчес

Брой мнения : 40

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Селена Самър on Пон Юли 25, 2011 1:47 pm

Джаксън Кларк написа:Май и двамата ги водеше една и съща причина.
- Исках да се поразходя, а нямах представа къде да отида. Затова съм тук! - отвърна Джаксън и се усмихна.
Селена му предложи да изпият по едно кафе. Супер, тъкмо нямаше да стои сам.
Джак се съгласи и заедно отидоха до най-близкото кафене.

Фотографът си поръча едно късо кафе.
- Е, Селена, с какво се занимаваш в момента? - попита я той.
Май беше в застой, защото не беше чувал да издава нови песни и албуми, но може би работеше по някакъв проект.


Сел си поръча капучино и щом го взе, веднага отпи една глътка. Джак я бе попитал с какво се занимава и тя се замисли.
- Точно в момента не работя по нищо, но имам няколко идеи и може би скоро ще се случи нещо. - момичето се усмихна топло и леко загадъчно. Сетне погледна събеседника си право в очите и се сети за предишната им среща и какво впечатление й бе направил фотографа. Няколко образа преминаха набързо пред очите й, като остана само бегъл спомен за тях, към който можеше да се върне за секунди, когато пожелае. Е, да, но тя не изпитваше такава нужда в момента.
- Ти подготвяш ли нова фотосесия или нещо? - попита заинтересовано певицата и отпи от напитката си. Огледа се наоколо, докато изчакваше отговора. Заведението беше приятно, едно от не-малкото такива в Холивуд. Въпреки това тук не бе стъпвала. Е, за всичко си имаше пръв път. Вратата се отвори и пропусна групичка тийнейджъри. Селена не им обърна внимание, а насочи погледа си към г-н Кларк.
След около половин минута обаче телефонът на певицата иззвъня. Тя се извини на момчето и вдигна. Проведе кратък разговор, след което затвори и се обърна към Джак:
- Трябва да вървя. Извинявам се. - Сел се усмихна леко. -
Сигурна съм, че ще засечем някъде. - довърши, след което излезе от кафенето и си тръгна.


Последната промяна е направена от Селена Самър на Чет Юли 28, 2011 4:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
I never think about you
I'm better off without you
I don't miss you at all

It's like you never existed
and I hope you don't call
I don't miss you at all
avatar
Селена Самър
Famous
Famous

Брой мнения : 797

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Стейси Хатауей on Вто Юли 26, 2011 10:07 am

Щом с Ейвъри излязохме от бара и си хванахме такси решихме, че вместо да продължим в някоя дискотека, ще е по-добре да изпием по едно силно кафе. Нея я болеше главата така че май изборът беше изцяло мой. Щом се качихме в таксито му казах да кара към кафе "Magic". Не след дълго бяхме там, щом слязохме от таксито и казах:
- Е хайде да влизаме, може би кафето ще помогне срещу сутрешния махмурлук. - казах аз и й се усмихнах.
Влязохме заедно в кафето и се огледах, не бях идвала тук до сега, но бях чувала че е хубаво и не толко претъпкано, а на нас точно това ни трябваше в момента спокойствие._________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

avatar
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Ейвъри Мичъл on Вто Юли 26, 2011 10:26 am

Стейси избра кафене "Magic", което си беше перфектният вариант, като се има предвид състоянието ни в момента. Още от миризмата на кафе ми стана малко по-добре. Седнахме на една по-отдалечена маса и зачакахме сервитьора. Ако някой ни видеше отстрани - в процес на изтрезняване, изморени и леко раздърпани от танцуването цяла вечер, копнеещи за чаша кафе, щеше да избухне в смях и нямаше да може да спре.
-Стейси... - започнах аз и в този момент избухнах в смях - вечерта беше зашеметяваща, както си и личи - опитах се да кажа през смях, но не се получи много отчетливо. Сервитьорът дойде и ни изгледа малко странно, но какво и се учудвам. Аз си поръчах двойно лате и минерална вода и се облегнах назад, дано поръчката дойде бързо...
avatar
Ейвъри Мичъл

Брой мнения : 692

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Стейси Хатауей on Вто Юли 26, 2011 10:39 am

Въпрееки че не завърши по план вечерта беше невероятна. Надявах се скоро да я повторим. Докато чакахме сервитьора Ейвъри започна да казва нещо, но още след името ми избухна в смях. На мен също ми стана смешно и се засмях с нея, след това допълни че верта е била невероятна нататака не разбрах какво каза, защото продължавахме да се смеем.
- На мен също страшно много ми хареса.- казах й аз след като се по успокоихме малко.- Надявам се скоро да повторим.
Когато сервитьора дойде аз си поръчах черно фрапе, защото беше по силно, но пък и ми беше толкова горещо, че не ми се пиеше нищо топло. Освен фрапето си поръчах и кока кола. Облегнах се назад и зачаках да дойдат поръчките.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

avatar
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Ейвъри Мичъл on Вто Юли 26, 2011 5:30 pm

Беше нещо необичайно повече да мълчим, отколкото да говорим, но явно и двете със Стейси бяхме изтощени. Странно, но кафете изобщо не ме разсъни, а даже ме унесе още повече. Имах нужда от сън.
- Стейси, за теб не знам, но аз съм много изморена. - казах аз и не можах да сдържа прозявката си.
- Мисля, че е по-добре да тръгваме, след като приключим с кафето.

Надявах се да няма нищо против. Мислех да я поканя тези дни в нас, да пием слабоалкохолни коктейли и да се припичаме на слънце до басейна.
- Ако си свободна тази седмица може да дойдеш вкъщи. - споделих предложението си - Ще пием коктейли и ще хващаме тен до басейна.

_________________
avatar
Ейвъри Мичъл

Брой мнения : 692

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Стейси Хатауей on Сря Юли 27, 2011 8:43 pm

И двете бяхме страшно изморени затова решихме да ставаме след като си довършим кафетата. Вечерта беше страхотна и щеше да се помни дълго. Нямах търпение да я повторим отново някой път.Тогава тя предложи:
-Ако си свободна тази седмица може да дойдеш вкъщи. Ще пием коктейли и ще хващаме тен до басейна.
Аз и се усмихнах как можех да откажа толкова съблазнителна покана, а пък и имахме още за толкова неща да си говорим.
- Да разбирасе че ще приема поканата ти, звъчи страшно съблазнително.- казах й аз. - Ще чакам да ми звъннеш за да се до разберем.
След това двете се разделихме и отидахме да си отпочинем.

_________________
I wan't cry for you, my mascara is too expensive!!!

avatar
Стейси Хатауей
Famous
Famous

Име : Стейси Хатауей
Брой мнения : 3120

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Клариса Колинс on Нед Юли 31, 2011 2:21 pm

Клеъри беше решила да се разходи малко. Може би да се запознае с някой нов. Веднага щом излезе от апартамента в който живееше осъзна, че нямаше къде да ходи или по-точно нямаше с кой. Разхождаше се известно време по улиците, когато забеляза някакво кафене. И без това нямаше какво друга да прави, поне можеше малко да се зареди с енергия и без това се чувстваше като чувал с картофи цял ден. Ох, беше уморително човек да е мързелив.
Все си някакво кафе и седна на една маса. Извади си телефона и започна да се ровичка из Интернет. Скоро това занимание и писна и остави телефона настрана. Да живееш в нов град и да не познаваш никой не беше никак забавно. Без да се усети вече беше изпила кафето. Отиде да си вземе ново, когато без да иска се удари в някакво момиче. Кафето на момичето се разля по бялата тениска на Клеъри и тя въздъхна. "Чудесно!" помисли си тя.
- Ужасно съжалявам. - каза безразлично и се опита да се усмихне извинително.

_________________

“We love reproducing. It’s one of our favorite things.” - Jace Wayland.
avatar
Клариса Колинс

Брой мнения : 26

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Хърмаяни Уотсън on Нед Юли 31, 2011 2:58 pm

Бях решила да изляза да пия едно кафе след вчерашното парти,защото главата ме болеше.Не знаех много кафета и спрях пред първото,което видяха очите ми Кафене "Magic".Влязох вътре и си поръчах едно нормално кафе с 5 захарчета (много обичах захар).До като отивах към масата си да изпия кафето едно момиче без да иска ме бутна и разлях кафето си върху блузата й.Тя ми се извини,но нямаше защо и аз не гледах къде ходя трябваше да съм по внимателна в този случей.Видях,че се извини и то безразлично и с лека усмивка на извинение.
-Няма за какво да се извиняваш и аз съм виновна.-казах аз.Имам риза в чантата си ела до тоалетната да съблечеш тази мокра тениска и да облечеш ризата.Между другото аз съм Хърмаяни,а ти си?

_________________

Холивуд е място, където ще ви забият нож в гърба, а след това ще ви арестуват за носене на незаконно оръжие.
avatar
Хърмаяни Уотсън

Брой мнения : 168

Върнете се в началото Go down

Re: Кафене "Magic'

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Върнете се в началото

- Similar topics
» Magic

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите