Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Сладкарница "Захарен рай"

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Чет Дек 30, 2010 8:38 pm

First topic message reminder :


Това беше една много хубава и уютна сладкарничка, намираща се в една от закътаните улички на Холивуд, но въпреки това беше винаги пълна.
avatar
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down


Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Мел Петрова on Пон Май 30, 2011 6:16 pm

Бях толкова обезпокоена около Вог партито. Исках ревютата и всичко останало да мине прекрасно. Реших, че е добре да поразпитам София как вървят нещата. С нея си оговрихме среща в любимата и сладкарница. Сафия ми беше наистина много добра пирятелка. С нея се познавах още преди да преуспея и занм, че мога да и имам доверие. Когато пристигнах в сладкарницата тя вече беше там. Наистаних се ан стола срещу нея.
- Здравей..- Казах аз и я погледнах с усмивка на лицето.
- От толкова много време не сме се вижадли...- Казах аз и извиках сервитьора на нашата маса.

_________________


that moment you realize you love someone

avatar
Мел Петрова
Famous
Famous

Име : Мел Петрова
Брой мнения : 1728

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by София Стюарт on Вто Май 31, 2011 4:38 pm

Мел ми беше дългогодишна приятелка. Познавахме се още преди да мине по прочутия Червен килим на Холивуд. Усмивката й красеше корицата на "Вог" няколко пъти и неведнъж заедно сме ходили на бляскавите партита на звездите.
- Здравей! - поздрави ме тя с усмивка, а после приятелски ме прегърна - От толкова много време не сме се виждали...
- Направо е грехота! - отвърнах аз - Но все пак, знаеш как е... заети хора сме, няма начин - засмях се.
Мел също беше една от поканените на партито и беше нещо като "посветена" в самата подготовка. Може да не се виждахме често, но поддържахме контакт и беше запозната с всичко ново около мен и моята агенция. С редакторите на списанието бяхме сключили сделка да не издаваме партито много рано, защото все пак това се очакваше да бъде едно от събитията на годината. Затова, когато Мел получи официалната си покана, веднага получих сърдито телефонно обаждане, защо не съм й казала.
Младата сервитьорка пъргаво дойде при нас и взе поръчките ни, а след това отново се върна на щанда с апетитните сладкиши, а аз, успокоена, че след малко ще се презаредя с енергия, можех отново да съсредоточа вниманието си върху приятелката ми.
- Е, кажи сега? - започнах аз - Как ти се отразява славата? Ще се насладим ли скоро на някоя лента с твое участие? - засмях се аз, но тя знаеше, че говоря сериозно.

_________________

Wild hearts can't be broken.
avatar
София Стюарт
Famous
Famous

Име : София Джеймс Стюарт
Брой мнения : 846

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Мел Петрова on Сря Юни 01, 2011 7:54 am

София ме попита дали скоро ще излиза филм с мое участие. Истината беше, че в момента водим преговори с един режисьор да направи филм, в който ще се разказва за мен. С една дума биографичен филм, но още нищо не исках да се разчува, за това просто с усмивка на лице казах.
- Всъщност водим преговори, когато всичко се потвърди ще си първата но, която ще кажа. А при теб как върви работата? Ти си организаторката на такова голямо събитие, това как ти се отразява?
Знаех, че работата на Софи е много тежка. Винаги ходеше насам натам, но накрая всичко беше просто прекрасно. Аз щях да съм един от ВИП гостите на партито и това ме притесняваше още повече. Какво щях да облеча? Стилистите ми бяха приготвилиедна много стилна рокля.

_________________


that moment you realize you love someone

avatar
Мел Петрова
Famous
Famous

Име : Мел Петрова
Брой мнения : 1728

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Куин Фабрей on Пет Юли 22, 2011 9:58 am

Торта! Бих продала и живота си на дявола за едно парче торта. Не знам дали сънувах нещо, свързано със сладко или преди да си легна във филма, който гледах, се споменаваха десерти, но събуждайки се, това бе първата ми мисъл. Нито "Колко е часът?", нито "Защо не се интересувам колко е часът?", "Искам нещо сладко, искам торта!" - това бе първото, за кеото си помислих, След това станах, погледнах часовника. За Бога, 5:47, защо се събудих толкова рано? Какво да правя докато отвори сладкарницата.
Е, умирах си за десерт, така че нямах друг избор, освен да се опитам сама да си направя.
Както винаги - пълен провал. Поне времето до желания от мен час изтече, и макар цялата кухня да приличаше на току-що минали през нея ураган, земертесение и наводнение - наведнъж - си взех чантата и тръгнах бързо към сладкарницата.
Едвам отворили, засипах сервитьорката с поръчки. Просто не се сдържах и си поръчах по парче от четири торти, изложени на витрината. Едва ли щях да ги изям всички, но ако не можех да се спра и това бе възможно. Но щях да си ги взема за вкъщи. Четирите торти - имам предвид или поне двете, които ми харесат най-много.
Ето я и първата лъжичка, първата лъжичка на удоволствие в скучния ми сив живот в Ел Ей, в Холивуд. Парченцето сякаш се разтапяше в устата ми... Какви глупости ги говоря. Да, мога да продължа да разказвам за всяка една лъжичка, но истината е, че просто тази торта бе наистина вкусна. Хареса ми и щях да си я взема и с това завършвам. Иначе ще започна да се повтарям, защото няма как една и съща торта да има различен вкус всеки път.
avatar
Куин Фабрей

Брой мнения : 64

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Елизабет Парк. on Сря Яну 25, 2012 8:32 pm

Двете с Катара влязохме в малката сладкарница, която си бях харесала и в която бях идвала два пъти. Вътре не беше пълно. Имаше само две заети маси. Всичко друго беше празно. Седнахме на една маса близо до прозореца. Винаги сядах до прозореца. Винаги ми е било хубаво да си пия кафето или напитката си и да гледам как навън живота си продължава. Хората подминават кафенето засмени, други не чак толкова...
Сервитьорката дойде с две менюта. Отворих го. Имаше доста неща сред, които да избирам. Бях гладна, затова си избрах нещо за ядене и за пиене. Чернокоската също гледаше в менюто си дълго време.
-Какво ще поръчате?-попита сервитьорката.
-Едно парче торта от тази.- казах и посочих картинката от листа.- и едно мокачино.
Обърнах се към момичето.
-Ами ти?

_________________

"Can`t nobody hold us down
Nothing`s gonna take us down
And you think you can stop it
But we just can`t stop it tonight
Can`t nobody hold us down!"


avatar
Елизабет Парк.

Име : Елизабет Парк.
Брой мнения : 80

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Dominique Bay. on Сря Яну 25, 2012 8:45 pm

Въпреки че живееше в Холивуд от много време Катара не беше идвала в "Захарен рай" и дори се изненада от себе си, че не беше чувала за сладкарницата. "Сигурно е нова" помисли си тя.
Когато сервитьорката дойде с менюто, Елизабет бързо избра някаква торта и мокачино, но Тара, както винаги се чудеше половин час какво да поръча, а сега когато и вълчият и' глад я притискаше всичко и се струваше толкова вкусно като го гледаше в менюто, че искаше да си поръча от всичко.
- За мен едно парче от тази - реши най- накрая и посочи с пръст един ред в менюто- и.. една кока- кола- добави чернокосото момиче и с усмивка подаде менюто на сервитьорката.
Когато направи поръчката си все още усмихната тя се обърна към момичето от другата страна на масата.
- Е, Елизабет, как ти казват на галено?- попита Тара и започна да прави предположения- Бет, Бети, Лиза..? - чудеше се тя.

_________________


It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breaking

And I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream, "Are we having fun yet?"
avatar
Dominique Bay.
L.A. citizen
L.A. citizen

Име : Dominique Bay
Брой мнения : 715

http://gameofthrones.roleplaylife.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Елизабет Парк. on Чет Яну 26, 2012 5:45 pm

-На галено ми казват Бет или Ели.- отговорих.- Избери си едно от двете.
Всички приятели ме наричат Бет. Единствено родителите ми ме наричат Ели, но нямах нищо против и тя да ме нарича така...
След няколко минути поръчките ни дойдоха. При вида на вкусната торта и мокачиното, коремът ми изкъркори. Засмях се. Взех малката виличка и отчупих едно парче. Лапнах го и още с пълна уста, което не беше много прилично, попитах:
-Ами на теб как ти казват на галено?
Катара ми се струваше странно име. На мен лично не ми идваха на ума никакви галени имена, но със сигурност имаше поне едно, защото името Катара е много дълго и сложно за изговаряне... Прокарах парчето торта с няколко глътки мокачино.
-От кога работиш като фотограф?-изтрелях следващия си въпрос.
Бях наясно, че задавам много въпроси, но исках да разбера повече за нея...

_________________

"Can`t nobody hold us down
Nothing`s gonna take us down
And you think you can stop it
But we just can`t stop it tonight
Can`t nobody hold us down!"


avatar
Елизабет Парк.

Име : Елизабет Парк.
Брой мнения : 80

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Dominique Bay. on Чет Яну 26, 2012 8:03 pm

Поръчките на двете момичета тъкмо пристигнаха. Тортите им изглеждаха толкова вкусни, че Катара се засмисли дали иска да изяде своята. Щеше да и' бъде тъжно да изяде това, едва ли не, произведение на изкуството.
Но все пак не се смили над тортата и хапна едно парче. Все още не беше преглътнала хубаво, когато се усмихна на червенокоската срещу нея.
- Кат или Тара.- отговори тя на първия въпрос на момичето. - Аз ще ти казвам Бет.- добави с доволна усмивка. Отпи от кока- колата си и после започна да разказва.- Фотографията ми е страст още от малка. когато бях на около десет години, мисля, - каза тя не много сигурна- дядо ми ми подари първият фотоапарат, той беше фотограф, а аз тогава, дори, не знаех какво означава това. - чернокоската се усмихна- Оттогава винаги съм с апарат в ръка, но професионално се занимавам от почти четири години. Стига толкова за мен, разкажи ми за теб и пеенето.- каза Тара и хапна от вкусната си торта.

_________________


It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breaking

And I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream, "Are we having fun yet?"
avatar
Dominique Bay.
L.A. citizen
L.A. citizen

Име : Dominique Bay
Брой мнения : 715

http://gameofthrones.roleplaylife.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Елизабет Парк. on Пет Яну 27, 2012 3:56 pm

Отпих от мокачиното.
-Още от малка обичах да пея. Ходех на караоке барове, когато пораснах малко. Пях по рождени дни...Всички ми казваха, че имам страхотен глас и че трябва да го развивам. Затова, когато бях на около петнадесет години...-позамислих се.- или бях по малка...не помня точно. Отидох да уча в музикално училище. На осемнадесет години ме нае една агенция. Започнах да тренирам. След време издадох първата си песен, в която пях на английски и на корейски. Хората много харесаха песента. Започнах да имам много фенове и след време станах най-известната певица, която живее извън Корея, но пее на корейски и английски едновременно...
Изядох още едно парче от тортата си.
-Искаш ли да ти покажа клипа на първата си песен?-попитах.
Тара ми кимна с глава. Извадих телефона си. Влязох в Интернет и `и пуснах клипчето...П.П.-ако наистина искаш да видиш клипа ( той е на певицата с която ми е лика) влез в youtube и напиши Park Bom- You and I_________________

"Can`t nobody hold us down
Nothing`s gonna take us down
And you think you can stop it
But we just can`t stop it tonight
Can`t nobody hold us down!"


avatar
Елизабет Парк.

Име : Елизабет Парк.
Брой мнения : 80

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Dominique Bay. on Пет Яну 27, 2012 9:33 pm

Тара взе телефона от ръката на Бет, за да вижда по- добре. После извади от голямата си чанта един чифт слушалки и ги пъхна в телефона. Сложи едната слушалка в ухото си- сега всичко беше наред. Можеше да чуе песента и да види клипа. Струваше и се глупаво да гледа клипа без да може да чуе песента..
Въпреки че не разбираше за какво се пее в песента, защото в голяма част от нея се пееше на корейски, Катара хареса песента, а също и клипа.
- Не разбирам часта, която е на корейски, но ми харесва.- каза тя с доволна усмивка, когато песента свърши.
- Благодаря ти.- отвърна и' червенокоската.
За момент настъпи неловко мълчение, породено от незнайни причини, през което двете момичета хапваха от тортите си.
- Е, с какво друго се занимаваш?- прекъсна го Тара. - Някакви хобитаа..?.

П.П: гледах клипа, много ми харесва, макар че не разбрах какво се пее : )

_________________


It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breaking

And I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream, "Are we having fun yet?"
avatar
Dominique Bay.
L.A. citizen
L.A. citizen

Име : Dominique Bay
Брой мнения : 715

http://gameofthrones.roleplaylife.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Елизабет Парк. on Съб Яну 28, 2012 9:23 pm

-Благодаря ти!-казах.
Зарадвах се че `и хареса. Е, на всеки, на който го показвах го харесваше, но те винаги бяха хората от разни компании или други певци, или певици. За мен беше важно мнението на първия "обикновен" човек, който срещнах днес.
-Ам...едно от хобитата ми е да ходя на купони.-засмях се.- Обичам да спортувам за удоволствие и за да поддържам фигурата си хубава.
Доизядох си тортата. Взех телефона от масата и го прибрах в чантата. Върнах слушалките на Кат, с които беше слушала песента от клипа...
-Ами ти?-попитах.- И ти сигурно имаш хобита.
Усмихнах се и я оставих спокойно да отговори без да и задавам други въпроси.


П.П.-Честно казано аз също не разбирам частта на корейски. Само думите на английски.

_________________

"Can`t nobody hold us down
Nothing`s gonna take us down
And you think you can stop it
But we just can`t stop it tonight
Can`t nobody hold us down!"


avatar
Елизабет Парк.

Име : Елизабет Парк.
Брой мнения : 80

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Dominique Bay. on Съб Яну 28, 2012 10:03 pm

Катара взе слушалките си от ръката на Бет и ги пъхна в чантата си. Тя слушаше Бет, която и' разказваше за хобитата си. Стана и малко смешно при мисълта, че ходенето по купони може да бъди хоби, но все пак донякъде тя беше съгласна с червенокоската.
- Да ходя по купони- тук Тара се засмя - Ами, ако това може да се определи като хоби е едно и от моите.- чернокоската се засмя още един път, този път по- силно. - Също така обожавам да гледам филми. Мога да правя това по цял ден- каза тя- Обичам природата и разни екстремни неща- добави Кат и отпи от колата си..

П.П: Съжалявам, че е кратко, но не можах да измисля нещо друго, май нямам вдъхновение хД

_________________


It's not like you to say sorry
I was waiting on a different story
This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breaking

And I've been wrong, I've been down
Been to the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream, "Are we having fun yet?"
avatar
Dominique Bay.
L.A. citizen
L.A. citizen

Име : Dominique Bay
Брой мнения : 715

http://gameofthrones.roleplaylife.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Елизабет Парк. on Вто Яну 31, 2012 12:40 pm

Усмихнах се. Имахме почти едни и същи интереси... Доизпих си мокачиното. Сервитьорката видя, че чинията ми беше празна и дойде при нас.
-Ще желаете ли още нещо?-попита тя.
-Не, благодаря.-отговорих.
Започнах да казвам нещо на Катара, но телефона ми звънна. Извадих го от чантата си и погледнах кой ми звъни. Беше мениджърът ми. Точно сега ли трябваше да ми звъни...
-Ало.
Той започна да ми обяснява как веднага трябва да дойда, защото имал да ме запознава с соло певица като мен. Каза ми че трябва веднага да дойда...
Погледнах към момичето.
-Извинявай, но трябва да вървя.- казах.- Беше мениджърът ми, а когато той ми каже да отида или да дойда някъде, просто трябва да го направя.
Станах, прегърнах Кат и двете си казахме чао. Излязох от кафенето, като я оставих сама в сладкарницата...

_________________

"Can`t nobody hold us down
Nothing`s gonna take us down
And you think you can stop it
But we just can`t stop it tonight
Can`t nobody hold us down!"


avatar
Елизабет Парк.

Име : Елизабет Парк.
Брой мнения : 80

Върнете се в началото Go down

Re: Сладкарница "Захарен рай"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите