Los Angeles
Добре дошли в Холивуд - мястото, където всичко е възможно. Присъединете се към нас и се забавлявайте.

Холивуд, Л.А. ; преди три дни

Go down

Холивуд, Л.А. ; преди три дни

Писане by Eleonor Chloé Bennett on Съб Мар 03, 2012 11:03 pm

Светлинки. Милиони светлинки примигваха по улиците на Лос Анджелис, а ако гледаш от високо, имаш чувството, че наблюдаваш през един голям фотоапарат, фокусиран върху лампичките. Минаваше десет часа вечерта и нощният живот на Холивуд тъкмо започваше. И аз нямаше да пропусна вечерта. Не и тази. Достатъчно се бях затваряла вкъщи всяка вечер от последната година, достатъчно гледах сълзливи романтични филми и ядох ванилов сладолед със Стейси. Край. Щях да изляза и да се забавлявам без изобщо да ми пука точно както едно време. Погледнах се в огледалото. Бях различна. Виждах различен образ. Такъв, на какъвто не се бях радвала от известно време. Харесваше ми. Виждах увереност, самочувствие, дори дяволски поглед. Възвръщах старото си "аз".
Тръгнах към входната врата. Бях облечена в къса черна пола и бяла блуза с ръкави до лактите. Обувките ми бяха високи и затворени. Все пак имах предвид, че още не е лято. Дори не си взех връхна дреха. Просто грабнах чантата си и ключовете за колата и се ззапътих към гаража. Не след дълго се озовах в бялото си возило, което в интерес на истината обожавах.
Започнах да карам към центъра, а лъкатушещите завои сякаш нямаха край. Въпреки това скоростта ми бе доста висока. Винаги съм обичала адреналина. Имаше шанс от насрещното платно да се покаже автомобил и аз тотално да стана на пух и прах, но не ми пукаше. Дори и да се случеше, нямаше да е особено голяма загуба, нали така? Живей за момента. Това е моят принцип, а този момент определено ми харесваше.
Стигнах до Даунтаун и не след дълго паркирах на една от централните улици. Моментално изскочиха папараци от всички краища на улицата. Не знам как го правеха, но винаги знаят къде съм, с кого и в колко часа на коя плочка от паважа ще пристъпя. Е, добре. Нека ме снимат, нека пишат и говорят за мен. Няма да ми навреди. Не и повече, отколкото бих навредила сама на себе си. Влязох в една от изисканите дискотеки, премятайки русите си къдрици на една страна. Запътих се към бара. Съзрях едно от празните места и бързо го заех, защото знаех, че тези столове се взимаха като топъл хляб. До себе си видях познато лице. Чейс Уолтър - мой колега, доста добър актьор и определено един от най-атрактивните мъже в момента. Поръчах си една маргарита, която дойде светкавично бързо. Завъртях стола си в посока на мъжа.
- Чейс! На какво дължа тази чест? - подсмихнах се, приближавайки се към него.
Присвих устни, а в погледа ми играеха пламъчета. Да, определено старото ми аз се завръщаше.

_________________

EARLY IN THE MORNING'S WHEN I THINK ABOUT Y O U
avatar
Eleonor Chloé Bennett
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?
Do you believe in love at first sight, or should I walk by again?

Име : Елеонор Мадисън Бенет
Брой мнения : 3214

Върнете се в началото Go down

Re: Холивуд, Л.А. ; преди три дни

Писане by Chase Walter on Вто Мар 06, 2012 6:06 pm

Звукът на коментатора, който ожесточено правеше остри коментари по адрес на единият от двата футболни отбора изразяваше донякъде фактът, че той не беше неутрален и това можеше да се забележи с просто око. Бях се излегнал на дивана, а в ръката си небрежно държах сценария за филма, за който ми бяха отправили предложение. Знаех, че трябва да го прочета, но просто погледът ми не се задържаше върху буквите и това далеч не бе реакция от големия скоч, който допреди малко се намираше във вече празната чаша, поставена кротко на масата. До себе си бях оставил неизменната кутия с цигари, от която само за последния половн час изчезнаха три.
Установих, че не е нужно да полагам усилия да чета този сценарий. Сценаристите, както и режисьорите на филма познавах доста добре, бяха истински професионалисти, но след като досега тези редове не ме бяха заинтригували, може би нямаше и да го направят и в следващите пъти, в които се канех да прочета страниците. Хвърлих небрежно листовете на дивана и се изправих на крака, отправяйки се към банята, а след което и към гардероба си.
Само няколко минути по-късно, вече се намирах в черния си Астън Мартин и шофирах, както винаги със скорост над позволената, по нощните улици на Холивуд. Животът за мен едва сега започваше и смятах да му дам началото в един от любимите си барове, където винаги срещах по някоя друга интересна личност, а в моя случай - жени. Чувствах се прекрасно в тяхна компания и повечето мои колеги, както и милионите ми фенове знаеха, че аз обичам жените и те обичаха мен. Това не пречеше на професионалните ми задължения и успявах да съчетая и двете прекрасно. Паркирах колата си пред клуба, след което се усмихнах широко на охранителя, който ме придружи до ВИП-входа на заведението.
Както винаги, то беше пълно с всякакви хора и истерични тийнейджърки, който крещяха името ми. Успявах да ги игнорирам с чаровна усмивка, но изглежда, на тях това им бе достатъчно. Настаних се на бара, поръчвайки поредното малцово уиски, без да се притеснявам, че съм шофьор днес.
Докато се усетя, уискито ми бе сервирано, а до мен вече се настани някой, както установих с периферното си зрение. Само секунди по-късно този някой, пардон, някоя, се обърна към мен и заговори с моята особа като с първи познати. В интерес на истината, мразех фамилиарниченето.
- Елеонор Бенет! - възкликнах, след което кимнах с глава и се усмихнах - Честта е изцяло моя! Какво те води насам?
Познавах бегло Елеонор, никога не съм имал по-близки контакти с нея. Досега не се бяхме заговаряли за по-дълго от няколко минути и то на общи приказки. Знаех, че си падаше по скандалния имидж. Може би тази вечер щеше да се заформи интересен разговор.

_________________


Can you, can you get me up like I am late for my first class?
avatar
Chase Walter
Famous
Famous

Брой мнения : 15

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите